8

Анонимен

преди 4 години

За да правиш подобен "бизнес" трябва много време. Явно таз мома не е ходила на работа. Това обяснява ентусиазмът и.

7

Анонимен

преди 4 години

Хайде родните мрънкачи да почнат да плюят, че някой бил направил нещо повече от това да седи пред компа и да се чуди каква глупост да напише против Бойко и тн :)

6

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 3 Че за кого друг да гласуваме, освем за Бойко ? Други няма. Корнелия е недоразумение. И ние пенсионерите най после прогледнахме.

5

IYI

преди 4 години

Чудесно, въпросната лейди да даде пример и да се върне в Чалгаристан.

4

Ханибал

преди 4 години

Точно като си оправя децата ще се прибера, вервайте ми! Няма да си остана да им се радвам на тях и евентуалните внуци, ами ще дойда в тиквостания да! Точно никога! Цял живот съм страдал и борил да им осигуря по-добър живот от моя и накрая вместо да се радвам на плодовете на труда си, да се върна обратно в мизерията! Не мерси!

3

Анонимен

преди 4 години

Сайтът е направен за българи, които живеят основно в чужбина.Ще просперира, днес 2 млн напуснаха а утре 3 млн. България е на първо място в света по изчезваща нация. Пак гласувайте за Боко, докато останат само роми и пенсионери. Краят е близо.

2

Анонимен

преди 4 години

Поредната фалшива измишльотина. НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕМ!!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ???? Облаче ле бяло.... Дрън, дрън! Вече липсваме на мутрите, а? Няма вече образовани кадри. Е, ще карате с еликтуратъ;)

1

Анонимен

преди 4 години

С други думи, тя върти бизнес с парите на блгарите зад граница и обяснява колко е хубаво в България. Само аз ли виждам иронията?