115

баш инвеститора

преди 4 години

Из Младост къде остана някоя свободна градинка, че имам пари за изпиране и викам да бодна едно десетина етажно хотелче?

114

Мен

преди 4 години

До Софийска баницаМай някой живурка в наследствено копторче около женския пазар и си мисли, че хванал господ за шлифера?

113

Мен

преди 4 години

До Софийска баницаМай на теб ти е кисело, никой себеуважаваш се човек няма да се навре в мизерията на женския пазар, пък бил то емблематичен или не.

112

Лозенец

преди 4 години

Помните какво стана с Лозенец нали? От скъп и луксозен квартал, сега стана евтина прашна и презастроена бетонова джунгла. Купувачи за апартамент в Лозенец все по-трудно се намират.Презастрояването не води до нищо хубаво.Всички искаме едно. Хубав, спокоен и качествен живот в кв. Младост! И инвеститори и граждани.

111

Софийска баница

преди 4 години

До До Софийска баницаЖенския пазар няма как да стане частен защото е разположен на улицата, а не на парцел. Улица няма как да се "приватизира". А "гражданско общество" в България няма и няма да има в поне до края на века защото чипа на хората е сбъркан и предават това объркване и на децата си.

110

gost

преди 4 години

За многото строежи, многото коли и липсата на зелинина и нормална градска среда съм напълно съгласен. Но този пазар е еманация на тържище, прекупвачи от борсата продават со 50-100% надценка, не ти дават да си избираш стоката, данъци съм убеден че не плащат, мръчно и разхвърляно, а на всичко и терена е частен.

109

Анонимен

преди 4 години

A защо не направят Младост 5? Такъв хубав терен по продължение на метрото има между младост и Горубляне.

108

...

преди 4 години

Добре де ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТОЧНО ЗАТОВА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НАТОПИХА И ОСЪДИХА НАПЪЛНО НЕВИННАТА КЕТИЦА НА МЛАДОСТ ИВАНЧЕВА! ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА САМО ТЯ СПИРАШЕ СТРОЕЖИТЕ В ТАЯ МАХАЛА! СЕГА Я НЕМА ВЕЧЕ Е ЗА 20-30г в ЗАТВОРА И ВИЖТЕ ДО КЪДЕ СТИГНАХА НЕЩАТА! *** НЕМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ШЕ ВИ БУТНАТ И БЛОКОВЕТЕ, ПОНЕЖЕ ИМОТИТЕ СА ЛИЧНО ГЕРБАДЖИИСКИ ИЛИ НА ТЕХНИ ОРА И ЩЕ ВИ ПОСТРОЯТ НОВИ БЛОКЧЕТА! Е ЦЕНАТА ЩЕ Е НЕКЪДЕ 10-100 ПЪТИ ПО ВИСОКА! *** НАЛИ ОСЪДИХМЕ ИВАНЧЕВА!!!

107

Анонимен

преди 4 години

До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВААми една от заклетите екозащитници отхапа парче от Витоша. Белослава. Ще видиш Тома-та и други около него какво ще ни спретнат заедно с "опонентите"си.

106

Анонимен

преди 4 години

Очакваме следващата инвазия на строители ... дострояване на по 2 етажа на всички стари блокове :D

105

Антон

преди 4 години

След като земята е частна какво искат придошлите *** в Младост? Тези протестиращите склонни ли са да си дадат земя за общото благо на всички? Ако беше общинска да протестират! Собственика ще си прави каквото иска със собстяената си земя!

104

До Софийска баница

преди 4 години

Както е тръгнало и за женския пазар се гласи същото. Днес държавен утре общински, други ден частен и хоп. пазара вече го няма!Единствено гражданското общество може да промени това!

103

Анонимен

преди 4 години

Строителството по времето на цар Симеон пасти да яде. Колкото и да се е развило бурно тогава, не може да се мери със сегашното. Сега си е бедствие.

102

Анонимен

преди 4 години

Е, те там го почнаха от единия ъгъл. На мястото на скарата. А кой ще живее в това мазало????? Да излезеш на Сахаров от прилежащата уличка си е лотария.

101

Анонимен

преди 4 години

Приватизацията 1 към 1, направена навремето от Лучников, е престъпление към цялата нация! Някой имал нива някъдеси извън града, сега "нивата" вече е насред града и собственикът /реститутът/ има претенции! И като благодарност за това престъпление, на Лучников му направили паметник насред София, на ул. "Цар Иван Асен II"!!! Пълно безобразие!

100

Мен

преди 4 години

До Софийска баницаХАХАХАХАХАХ женския пазар емблематичен, е така е признавам. Емблема и център на клоаката софия. От край време на женския пазар се продават възможно най-евтините ***, всичко е нелегално и само кореняците имат привилегият да купуват там от най-*** продавачи.

99

Мен

преди 4 години

До ХахаХОт мрънкането на селяците с наследсвени ниви, а сега част от кварталите разбирам колко са нагли и безочливи. Имали са нива извън града, редно е да им бъде върната нива извън града, а не имот в центъра на жилищен квартал.

98

мак

преди 4 години

Строи се на всяко свободно местенце, не само в София. Всяко така наречено апетитно и не чак толкова апетитно място се оказва със собственик, който има зелена светлина да прави каквото си иска и най-често строи жилища или офиси.

97

ХахаХ

преди 4 години

От мрънкането на столичаните в повече, само разбирам, колко ги е яд, че нямат имотец в Младост за да забравят всякаква инициатива за зеленина. А има и такива, дето вероятно са се настанили в някой новопостроен блок, който е изял детската площадка, но след тях вече друг не може.

96

Анонимен

преди 4 години

Изобщо, а *** изобщо не ме интересува скапаната софия. Аз мразя този град. Обожавам Варна.