80

Анонимен

преди 4 години

И Джордж Вашингтон хич не е бил в масонска ложа, всичко е една паралелна вселена. Боже колко идиоте има на този свят боже!

79

Ogre

преди 4 години

Искаш да си говорим за икономика под тази статия ли? Е няма да стане. Проблемът не е в конкретните събития или какво ги е довело, а как ги обединявате и ги виждате. Като спрете да се самохипнотизирате, може и да си вземете живота в ръце.

78

Ogre

преди 4 години

В статията има няколко неща, които едва ли ще ви хрумне да проверите, защото вече сте спрели да се доверявате на разума си, а само на емоциите и ще отхвърлите всичко, което не ви харесваДискордия е част от друго течение, създадено малко преди 60те години от Остин Осман Спеър и преработено по-късно от Питър Карол - хаос магия. Макар да обединява сума ти езотерични традиции,има и много неща от всекидневието. С две думи цели коренна промяна и изкривяване на възприятието в личната реалност.

77

Шопъ

преди 4 години

Да бе, ние ядеме доматите с колците и си вадиме картофите с бомби.

76

М, да ...

преди 4 години

До ..Нещо не си съгласен! Добре! ХФ си има своето място и принос в устройството на света! Аз лично го харесвам, но ... !

75

Ogre

преди 4 години

Лично аз познавах двама човека, които вече не са живи и които живееха в каравани в Щатите в началото на 80те години и бълваха всякакви пропаганди, памфлети и текстове за какво ли не в стил анархия. ЕДНО КЪМ ЕДНО техни думи съм виждал в края на 90те из интернет.

74

Ogre

преди 4 години

Преди 50 години тези конспирации се наричаха външна политика и дипломация. и всяка държава ги има, за да защитава своите интереси и до днес. Но вече са нов световен ред...

73

До М, да...

преди 4 години

Щом казваш че човекът"занаятчия" Хенри Форд е нямал виждане по нещата как е уреден светът,не остава нищо друго освен да ти "повярвам"!!!!

72

Ogre

преди 4 години

Мозъкът вижда само това, което е готов да види. Вярата в конспиративни теории е болест, която започва постепенно. Сигурно, като ветерани, помните първата си конспирация, в която сте повярвали. Тя е била близка до тогавашните ви разбирания за нормалния свят. Втората е била малко по-шантава и накрая сте готови да вярвате във всичко, което някой е измислил.

71

Анонимен

преди 4 години

От 97 коментара излизат 78. Яко цензура... Еее *** ние така си мислим че тия Илюминати са си онези същи сатанисти и си правят световните конспирации. Пък вие трийте. Нали за това ви плащат същите тези Сороси .

70

М, да ...

преди 4 години

До 71Форд е само един занаятчия! Дотам! Тук говорим за Власт и Управление!

69

муспи

преди 4 години

Ето един пример за тарикатлъка на евреите. Дизайна на долара те са си го направили, както и самата Америка, и всевиждащото око на върха на пирамидата е масонски знак, защото те си мислят че имат нещо общо с пирамидите. Те сами си вярват в лъжите си, - никога не са биле в Египет, не е имало древен изсраил, нито соломонови и довидови империи, нито Христос се е раждал и проповядвал там, нито сегашните хазари са биле бедуини, - всичко е лъжа, за да се чувстват в свои води, демек са живи.

68

До 72

преди 4 години

Добре звучиш,ама отговорими на два въпроса. 1 Кой премахна златният стандарт наложен като платежно средство. 2 Кой наложи $ като платежно средство през 1933 година,и от тогава света е това което виждаме днес. Казваш всичко това е съвсем случайно?

67

R8

преди 4 години

Централата на илюминатите е в Инголщат. Централата на Ауди също е в Инголщат. Случайност?? Когато дойде Апокалипсисът ще оцелеят само хората, които карат Ауди.

66

гост

преди 4 години

До OgreРиториката е чудесно нещо,особено,когато е объркващо приятна....Приятелю,ти сериозно ли мислиш,че на този свят съществуват случайни неща?Ред във хаоса - това е част от изписаното на 1 долар банкнота.А,кой хаос,и чий ред?

65

М, да ...

преди 4 години

До OgreНеможеш/ Не е добре и да поемаш цялата отговорност за живота си върху себе си! По лесно е когато има Бог - имаш пътеводител /в дадено учение/, а отговорността личната по леко се носи!

64

Ogre

преди 4 години

...А и в личен план човек по-лесно приема случайните неща в живота, ако им придаде рационален смисъл. Родил си се беден, болен и без възможности, но Рокфелер е виновен. Шефът те е уволнил, защото е спрял антидепресантите, но това не гали чувството ти собствена значимост и трябва да е по-голяма причината. Жена ти си е хванала любовник, защото си й омръзнал, но е друго, ако новият й е масон. Децата ти нямат работа, защото не си ги научил да учат, но е виновна системата...

63

Ogre

преди 4 години

Човекът винаги е имал трудности на възприеме, че в живота има голямо количество хаос и някои неща се случват просто, защото се случват. В търсене на някакъв смисъл се раждат подобни митове, защото като знаеш, че има конкретен виновник за това, животът е по-лесен. Ако сенчесто правителство управлява, някой ден може и да се дигнеш на бунт и да го свалиш. ... ...

62

До М,да...

преди 4 години

По долу някой спомена Хенри Форд,та не е лошо да попрочетеш и неговите мисли за групите и "лидерите"

61

муспи

преди 4 години

Феномен в Ада, че даже и дяволите се чудят, колкото по зле става, толкова по се чува - ех че ми е добре?