164

Анадолхабер

преди 4 години

Защо не попита комшийте може ли да регистрира и една партия при тях със същото име?Отговора си дайте сами,защото не искам да ми трият коментара.....

163

Анонимен

преди 4 години

Лично аз не бих гласувал за него, а и до момента не съм срещнал човек, който би гласувал. Все пак ще наблюдавам с интерес, дано да има повече сбоджа.

162

Не

преди 4 години

Няма да регистрира, самото име отрича съществуването ни като народ и държава!Негативно, агресивно и отблъскващо - като самият него!А можеше да бъде: "Има такава държава" въпреки всичко.Този индивид направи милиони от "масовото опростачване на масите" Искал справедливост, благодарение на статуквото надипли милионите - Лицемер.Кой те финансира "Борецо за справедливост"?Радка пиратка, Шта скъсам, Камъните падат - поредният васал на мулето на "демокрацията".Чалгар прави партия - Падение

161

нищо случайно

преди 4 години

Обещали са му мъни,за да отклони част от еректората и да го прехвърли на бан ки мун 9-ти дан.

160

Как да няма

преди 4 години

Има....има я...в нея всички циркаджии,чалгари, клошари и т.н. политици се пишат.

159

Анонимен

преди 4 години

Нашите баш оШфорковци са в ОАЕ,където са им парите.Затова искат арабски фирми с наши пари да строят гъзопровода и така си осигуряваме дълги печалби без да праим нищо.

158

ПроСоТо

преди 4 години

на чалгаря му препоръчвам да прескочи до Британия,докато още не са се измъкнали от Съюза и там да основе "партия"..."Нема такава монархия"....Давай,***,успех!

157

Анонимен

преди 4 години

Славуца по -добре на цигулка да скрибуца

156

Веско Георгиев

преди 4 години

Тролчета заработвайте !

155

ПроСоТо

преди 4 години

мисля че някой зевзек му е мушнал в стриганата крива кратуна идеята за "Нема такава държава"....Нема НОРМАЛЕН човек,който да иска да прави "партия" В ДЪРЖАВА,КОЯТО Я НЕМА!!!Силно се надявам да не бъде регистриран тоя МЕРАКЛИЯ,НО "НЕ ЖАДЕН" за власт, с това име!да измисли друго,като ще се натиска толкова!!!!!..Това название е дъното на чалгарското му ниво!

154

клоунада

преди 4 години

Доибре, Слави. Щом искаш да говорим на езика на политиците, кажи ми, освен палячовското име, какво предлага партията ти? Защо да я има? Какво ни предлагаш на нас, избирателите? Справедливост е много общо казано. Как твоята партия ще повиши жизнения ни стандарт? Посочи конкретни предложения към избирателите. Писна ми от партии.

153

men

преди 4 години

ако може и да оповести финансирането офшорникът или и то от офшорки. тиквун го разбрахме с неговите зайдел, аденауер и т.н. слабчо от къде мангата бе брат?

152

Анонимен

преди 4 години

Помните ли как Трифончук се мазнеше на Бойко Борисов?Господин Борисов, господин Борисов...Искаше да влезе в политиката и открито агитираше за Бойко, обаче после Бойко го отряза и се започна: Борисов мутра, мафиот, престъпник...

151

men

преди 4 години

е че що да не я регистрират. това е целта на двиежнието все пак. да няма такава държава. малко и остана. една коалицийка СлаБо след предсрочните избори и поредната абдикация на тиквун. ще се съберат на козяк, без охрани, без пищаци, по мъжки.... чалгарю че ни опэ, тиквю ще поеме юздите и ще пият по една блага ракия. или уиски това ракията много балканаско, долничко. и после и малкото упорити матриалци които са останали и още могат ще си плюят на петите. електоралните единици ще се погрижат за останалите. а после ефреите ще се погрижат за електорал ните единици както те си знаят.

150

Доктора предписва:

преди 4 години

1. Незабавна хоспитализация в специализирани отделения за 559 делегати от цялата страна!2. Силни антидепресанти за зрителите от фейсбук на брой 586 000

149

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя нали си имаше партия Гергьовден? Нищо ново, пак ще вземе 1-2 %

148

Питкова

преди 4 години

"Аз не съм алчен за власт."Питам: Някой да ми вярва?

147

ист

преди 4 години

От съда зависи дали ще има партия "няма такава държава" ,което е обида за българите.Ако я регистрира с това "име",това ще е падение на съдебната система. Не че сега не е.

146

Анонимен

преди 4 години

Спонсор Овергаз - Поредния Решетников-Радев-проект

145

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 146: Че съществуващите партии си имат кусури и носят отговорност за днешнят ни хал, това е вярно. Но и знаем какво ще последва ако партията на Слави успее да вкара депутати в следващия парламент. Той и депутатите му ще бъдат следващата патерица на ГЕРБ. Тоя филм вече сме го гледали.И какво стана с референдума на Слави? Много удобни резултати точно за Бойко. Първо - без субсидии за опозицията (рушвети за ГЕРБ). И мажоритарно - пак елиминиране на опоненитите. И така тандем Слави-Бойко