264

Анонимен

преди 4 години

Освен тенденционнта статия и видеоматериал е активирана голяма група *** за защита на убиеца.Погледнете коментарите и "+" и "-".Досега такава масирана акция не съм виждал.

263

НОМЕР2

преди 4 години

Толкова е просто! Група пияни младежи, смятащи, че светът е техен/друто си е да имаш баща депутат или политик/ бият наред! Но един от тях си е намерил майстора! Подчиненото на мафията правосъдие вкарва в затвора човекът, изправил се срещу шестнайсет пияни главореза и защитавал живота си!

262

Анонимен

преди 4 години

БХК и сие много подвеждаща статия и видеоматериал.Голяма маниполация.

261

1984

преди 4 години

аКО ИСКАТ ДА ГО УБИЯТ ПРЕДИ ДА НАРЪГА ВИ ПИТАМ АНТИБЪЛГАРИ, КАК ПОСЛЕ КАТО ЛЕЖИ И ДВАМА ГО ПАЗЯТ ОТ ЕДИН, КОЙТО САМО МУ ГОВОРИ, ТА КАК ЕДИН ОТ ТИЯ 20 НЕ ВЗЕ БЯЛОТО ВИ ХАХАХА БЯЛО?! ПАВЕ И НЕ МУ ГО НАТРЕСЕ В ГЛАВАТА ОТЗАД ОТПРЕД ...Ако от Фриман са отскачали павета, то той трябва да има счупени кости - къде са му костите счупени - почти няма и одраскване, а лъжете че е пребит? Дайте медицинската експертиза, да види НАРОДА какво пише в нея и как тука се лъже в полза на Джок Изкормвача

260

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 4 години

Ако са били ромчето, защо го оставят да мине през цялата група, като са се разминавали е било момента да го бият. Някакви странни интерпретации на неясни кадри от които се вижда само спорна фактическа обстановка.ХОРА ИЗБИЛИ КАТО КУЧЕТА МИЛИОНИ АБОРИГЕНИ ДОШЛИ ДА ВЪВЕЖДАТ РЕД У НАС И ДА СЪЗДАВАТ ДИСКРИМИНАЦИОННИ ПРЕДИМСТВА ЗА РОМИ И ТУРЦИ, ПРИ ВТОРИТЕ ЧАСТ ОТ ДИСКРИМИНАТОРИТЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ОТЦЕПИ В УДОБЕН МОМЕНТ КЪРДЖАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ИСТАНБУЛ СЕ МНОЖАЛИ И НЯМАЛИ ВОДА. АМИ ДА СЕ КАСТРИРАТБЕ

259

двоен мутростандарт

преди 4 години

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ВИ СКАНДИРАНИЯ СЪЩО НЕ СЕ ВИЖДАТ, НАПРОТИВ КОМПАНИЯТА Е СПОКОЙНА И ЧЕ ЕДИН Е МАХНАЛ С РЪКА НИЩО НЕ ЗНАЧИ. Кадрите за побоя над ромчето липсват, защо да ви вярваме? Общо взето в самия момент на намушкването не се вижда някой да го бие. Неслучайно съдът не е приел неизбежна отбрана а го е осъдил за ебийство въпреки воплите на соросоиднатаа антибългарска мисъл и австралийското посолство. Народа протестира защото да пуснеш предсрочно убиец е скандално - убития не може да бъде съживе

258

двоен мутростандарт

преди 4 години

Ако групата беше толкова агресивна след като е наръган Андрей щяха да го смажат от бой .Много удобен преразказ сте дали на видеото. Та камъни та отзад, няма нищо такова. Ако има масов бой те ще го смелят. Коментира се за истина една защитна теза, а се заравя, че никой не го е ръгал с нож. Откъде камъни павета има по този път. Това е несъстоятелна теза. Предметите които сочите за павета се виждат светли, а те са си сивочерни. ЛЪЖЕТЕ ТА СЕ КЪСАТЕ В МАНИПУЛОТИВНИЯ СИ РАЗКАЗ НА КЛИПА.

257

ДА

преди 4 години

мястото му е в затвора, защото е убил човек !!!!!всичко друго са празни приказки - в тая ситуация няма невинни,но има ВИНОВЕН !!! и той трябва да лежи в затвора за убийство !!!!ПОЛФРИЙМАН Е УБИЕЦ !!!!ама те били пили алкохол-всички сме пили алкохол,но не сме тръгнали да убиваме хора с ножове заради това !!!!АВСТРАЛИЕЦЪТ Е ПРЕСТЪПНИК !!!!

256

Реалист

преди 4 години

Джок е *** който си търси боя и с го намира.Убитият е "майсторче" което попада на неправилнята жертва.12 ефективни години са много за глупавия убиец, даже 8 му стигаха. Със сигурност няма повече да е така ***. Убития - със сигурност.А иначе мутрите убийци се измъкват с по 2-3 условно..

255

Алекс2

преди 4 години

Ненавиждам БХК но от видеото ясно се разбира че това е пиянска свада където няма невинни ! Убитото момче е било с 2,9 промила а убиеца му с 0,53 от тук нататък има ли нужда да се коментира ?

254

Нормално

преди 4 години

Цялото БХК-а наредено на амбразурата да защитава убиеца!

253

Анонимен

преди 4 години

ако бяхте нормални нямаше да скачате 100 на един, това е истината.

252

Е

преди 4 години

Джок е член на младежката социалистическа партия на Австралия.Крайно лява организация.

251

Убиец естествено

преди 4 години

Един удар в гръб с нож.

250

Анонимен

преди 4 години

И между другото, убитият хич не изглежда да е бил Алфа-та на групата, такъв един смотан, но екзалтиран мало умник, който си е платил и за подлостите на бащата.

249

Сата НАТО

преди 4 години

За мене няма съмнение какво е станало дори и без видео. Единият от тапунгерите казва: "Той е психопат. Дори след като намушка Андрей, не спря, а продължи да посяга към нас"Тоест, не даги гони, или да ги напада, а да ПОСЯГА. Повече от ясно е, че са били на една ръка разстояние. Когато група хора ви обгради, дори само да ви заплашва, без да ви бие, това е НАПАДЕНИЕ. Такива имаш право да ги чистиш без обяснения.

248

nina

преди 4 години

Един въпрос-какво кара този Джон да скача на група от 13 човека?Да беше извикал полицаите вместо да вади нож.Момчето е мъртво,няма оправдание.Точка.

247

Ха ха ха

преди 4 години

Как започват, за доказателство, че не е бит: снимка на палтенцето, че по него нямало следи от побой?! Вие сериозно ли? А ще може ли и медицинското освидетелстване на палтенцето да покажете... а да вярно то се издава на хора не на якенца, ама в случая май не ви изнася...Взели насериозно думите на бащата по време на протестите Кой за интернет ***, е съжалявам да ви уведомя ама още не сме се качили по дърветата да ядем банани :)

246

Анонимен

преди 4 години

Жертва или убиец е Джок ПолфрийманМного е *** отговора когато е станал жертва на нападение от много хора се превърнал в убиец.Кое му е толкова сложно на казуса.

245

Тъпи

преди 4 години

Най опасноте на улицата са групите които нападат,изнасилват,унищожават и др..Това са повече от 12 човека а Джон е сам , естествено е че за да се защитя и да оцелея ще убия колкото мога повече от групата за да съм жив . В този случай Джон е невинен и аз бих си търсил правата от Австралия .*** съдебната политиката ,всички гледат долу чужди ръце да му уголемява