83

Анонимен

преди 4 години

До изнервенЧиба бе таласъм.

82

Анонимен

преди 4 години

Баци ни взе за подигравка.Та Шолошго държи на власт.В началото на лятотонамери тихомълком да им даде дажбатаот 20- 22 млн завоалирано.После сепоавиха кукли барбени казаха по някояглупост,от типа ,всички вие сте тъпоскроени и това бе.Гаври се,щото казва;хайде махнете ме де- неможете,мачкам ви и си правя каквото си искам,хе,хе,хе.

81

изнервен

преди 4 години

До 76. А ти кой си? И как разбра, че си от "умните" та ще съдиш другите бе, галошш?

80

Анонимен

преди 4 години

Суверенът, както наричат българския народ, е готов и за отмяна на Конвенцията за правата на човека. Готови са да лежат по лагери, да бъдат насилвани от властите, изобщо реакцията на това "нещо", наречено български народ упорито ни тласкат в една посока - тоталитарна държава. Баба ми имаше хубва приказка: " Прасе от кладенчова вода не разбира!"

79

Анонимен

преди 4 години

Ами да уволняваме правителството щом неправителството е по важно!И изборите ще станат излишни и няма да има разходи за държавната ясла!Ония поне са на външна издръжка!

78

Mockingbird

преди 4 години

и още нещо важно, другарю борисов. за вас, заедно с вашата всеобща четворна, "независима" власт! коректив трябва да са онез, които ви плащат с данъците си, а не онез, които са ги избягнали.но за вас по-важни са парите, които ви влизат по личните сметки от такива, които укриват данъци.а свободата на словото е една химера в тази "демокрация", която е също химера...

77

Анонимен

преди 4 години

Барато гледали на Китайците парада. Аз се уплаших който съм служил по бай Тошово време Танкист. И ние имахме танкове ракети самолети но в сравнение с Китайците сме били едно Петно. А в момента кочи, ната е едно ............

76

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се превърна в патерица на ДПС.

75

Mockingbird

преди 4 години

бхк не е коректив, а директен спонсор на цензурата на "територията". както е спонсор и на "съдебната система", която защитава престъпниците, а жертвите могат да продължат да си плащат данъците.. забрадените със*** думи са такива точно благодарение на бхк, защото който се изкаже накриво или спомене "cоpоc" може да бъде съден в изkилифеpчения съд в хага. та това със "свободата на словото" и "коректива" е поредната порция демагогия за облъчени от медиите...

74

Анонимен

преди 4 години

Изключително глупаво същество е Боко, но народа е по-*** от него щом му търпи тъпизмитее 10 години.

73

Анонимен

преди 4 години

Прав е баце,без НПО каква ти свобода на словото????

72

neeee

преди 4 години

нпо-тата не са коректив другарю, има си 3-та власт - съдебна , има си закони, те са които са ви коректива, точно нпо-та пречат на съдебната власт да си върши работата и ти да си на правилното място.

71

Анонимен

преди 4 години

Този безродник е готов да пусне и Барневернет в България, ако му се плати или го натисна нечии посланик. Отнетите деца се дават на приемни семейства, по-късно отиват в дом, отнемат се правата на родителите и децата се дават за осиновяване в нови семейства. 90% от отнетите деца никога повече не виждат истинските си родители. Такава практика не съществува в нито една друга европейска държава.

70

Анонимен

преди 4 години

Просто нашият Брус Лой е голям страхливец.

69

!!!!!

преди 4 години

още 85-а вам'пира гор'би пусна в соца нпо-та и те сринаха целия соц с безумните си изопачавания, които днес са още по-усъвършенствани.Само че това за което скачахме тогава не се случва и досега след 30г "демокрация"- да се махне шуробаджанащина, корупция на админицтрация,да има свобода на словото, което днес тотално липсва, особено цензурата в интеренет форума, безкрайното подслушване,за което издържаме цели "лаб институте",каквото и да говори този то'луп.Аз не съм му мат'рял, а жертва на матр'яла му дето го крепи, облъчения мат'ял, много са с више образование, е виновен за това дередже.

68

Тенев

преди 4 години

Шапка ти свалям, Сократис!!! Добре ги начеса!!!

67

Анонимен

преди 4 години

Буйку е кучето пазач на САЩ в територия България.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64От Боковите институции, който са слуги на НПО-тата, ако не слуша хамериканския посланик ще му свие перките. Боко така го командват Тръмп и Помпео въобще не го отразяват за тях той е много ниско в ейрархията на всички срещи на ЕС седи като заврян зет заради езиковата бариера.

65

Анонимен

преди 4 години

Никой не ви кара да се записвате да работите насила зя някое нпо. Не виждам проблем в това да ги има.

64

бг

преди 4 години

Борисов служи на юдомасоните-ционисти, а НПОтата са създадени от тях за прокарването на извратения им Нов Световен Ред.