11

голямпраз

преди 4 години

Природата празно пространство не търпи. Като не са Томас Кук ще се намери друга компания ,която да организира почивки и екскурзии. А който има да получава пари ще пие студена вода този сезон -догодина ще ги компенсира. Драма щеше да е ако има криза и туристите нямат пари ,а така е само въпрос на време на мястото на фалиралите да се настанят други компании.

10

!!!

преди 4 години

Баф аз медиите не се спряхте. 99,7% от хората не ги интересува. Нали помните кризата 2008 ?! Мина и замина. Едно допълнение - Ving - сканинавската Томас кук още на следващия ден бе купена от фонд. Там няма проблеми освен 5-6 лизингови самолета.

9

Анонимен

преди 4 години

Пак драми и чудесии. Никакви фалити няма да има. В бизнесът няма празни пространства. Който фалира, друг идва и го заменя. Ако не е "Томас Кук", ще е "Елизабет Джоунс" или който и да е друг туроператор. Освен това хората вече масово резервират сами онлайн чрез букинг или аирбнб и не ползват туроператори. Там където е текло, пак ще тече. Който предлага хубав хотел, чист, с добро качество и обслужване, винаги ще има клиенти А гърците в това са майстори!

8

шматка

преди 4 години

Василев обърка статията

7

Анонимен

преди 4 години

Споко, гърчолякис! Ние булгаракис пак с дисагакис и манджакис ще почивакис на плажакис в Халкидакис!

6

Анонимен

преди 4 години

Така става с билети по 59лв и храна на корем... Накрая пак някой плаща сметката. Няма нещо неплатено в тоя свят.

5

Бау

преди 4 години

Дано намалят цените догодина. Ако карат по стария начин, просто няма да мине ...

4

шматка

преди 4 години

Ей големи драми.Кукувците са фалирали защото на пазара има нови играчи които са им отхапали от баницата.Който иска да почива ще се обърне към друг оператор и пак ще почива.Голяма трагедия направихте.Все едно Форд да фалира и да се вайкаме че ще се връщаме към каруците.Както се казва в един филмТи падаш аз се издигам

3

Анонимен

преди 4 години

Томас Куку

2

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Кукутом фалира, кукутомчетата това могат, това правят. Но радостта им е напразна.

1

Анонимен

преди 4 години

MECTЯ!!!!!!