129

Анонимен

преди 4 години

Ей ...... като не сте живели в развит социализъм млъквайте и се скривайте по дупките си изровени от червените от ГЕРБ ! Никой който пише против ГЕРБ не е нито комунист нито ***, но ку'хите ви кр'атуни изпълнени на едни с чалга на други опразнени от ваакуум няма как да разберат възрастните расли в кошмарният социализъм ! Държите се досущ като истински ком'уняги от времето преди преврата, що за .......се раждат в тази България обречена на комунизъм както е казал Д.Талев ?

128

Анонимен

преди 4 години

До ? 141Следващата опорка на червените трольовци и олигархични медийки: "Грипен Ветото ни осигурява сделки с американски оръжейни магнати, а Боко подпали "Дунарит", за да опропасти комисионните на горкото Вето - репресирано от Боковистите! У-стаФ-ка!"Милиончева се кротна след избора й за началник, PR-те на Нинова й рекоха да понамали малко АК-49 огъня, затова пък Ивчо Президентски (новият Дудук) стреля от Брюксел и настоява България да бъде санкционирана за хакерския НПО пробив в НАП.БКП!

127

Шоп

преди 4 години

България никога не е била 9 милиона.Беше 8+малко и беше поставено за цел да станем 9, но така и не се доближихме до тази бройка. Макар че по всякакъв начин се подпомагаше иганската раждаемост.

126

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът е наследствен строй!Навремето комунистите крещяха яко"щом не си с нас,значи си фашист",днес техните наследници управляват държавата и предадоха тази максима отново на овцата но малко поизменена"като не си с нас,значи си червен",защото същите тези комунисти станали"демократи",но останали червени,верни на принципите и навиците на бащите и дядовците си!Комунистите създадоха чалгата,за да изтрият българският фолклор и бит,те създадоха групировките за страх у хората,за да управляват и днес

125

?

преди 4 години

Не рабрахте ли, че това е фейкновина. Правят си майтап за дето ФВ избягаха в турция. Не че на някой му пукаше за тоя завод на ФВ, но поне червените *** и медии мятат злъч по Борисов все едно кой знае какво е станало. Голяма радост, голямо писане, страшна работа... червени чугунени глави!

124

Satira

преди 4 години

Би трябвало покрай сделката за ф 16, да привлечем вниманието и на някой инвеститор от САЩ, това би било изгодно

123

Анонимен

преди 4 години

Това ще го решим българите с референдум, а не паси!Аз съм против американскто робство!"Земята на Ботев и Левски отново е робска земя!"Аз съм този "шпионин", който пише 30 години, че целта на американците е да се превърне България в ракетна площадка срещу Русия.Продажниците трябва да знаят, че държавата на мафията е тяхна , но България е на всички българи!

122

да бе

преди 4 години

Ердоган: какво станало, че не чух?

121

до опело

преди 4 години

имаше 9 милиона българи, защото ни държаха като кучета в клетка. Помниш ли какво ставаше по границите ни. помниш ли доносниците ако някой реши да избяга от тук, за това бяхме 9 милиона, а не защото е било много хубаво. Сега вече българина е свободен и може да ходи да работи където си иска из ЕС. Из тоя ЕС дето е най развитата структура в целия свят и към която всички се стремят.

120

опелио

преди 4 години

заради СССР имаше 9 млн българи. До 1997 8.2 млн живеят в България, когато се предизвика диражирания от Сорос и САЩ икономически колапс. Жан Виденов отказа да отдаде Нефтохим на САЩ, въпреки препоръчките на американските съветници. Съотвенто бъгларският народ беше смазан.Ей ти историческа разбивка в случай, че си проспал последните 30 години деморкация. Младо овчарче си.. или старче с деменция

119

до опело

преди 4 години

Защо България става 4 милиона? Не САЩ са ти виновни, а СССР. От техните слуги бяга народа, защото му е ясно, че ни управляват същите комунисти или децата им. Българите не бягат от хубаво, а от оставеното наследство през 45 години комунизъм. Така, че тая опорка дето я пишеш под всяка новина е пълна глупост.

118

опело

преди 4 години

където са стъпали САЩ, 3-4 милиона са избягали. Мръсни са, пратиха съветниците 90-те и казаха - не виждаме нищо лошо българите да станат 6, а защо не и 5 млн.Като гледам и 4млн е проблем да станем, а защо не и малцинство в собствената си държава.Да живей демокрацията - мина лошото, почна страшнотоАмин

117

Anonimen

преди 4 години

това са глупости с тези бойни машини - никой не заплашва Европа с пряка война. Заплахата са Китай и арабите с изкупуването на фирми и активи и претопяването на населението. Сърбия като имаше бойна техника, опази ли си територията? Македония, ако решат шиптърите да се делят, с бойни машини ли ще ги стрелят? Кой ще им го позволи? Като станат 30 прцента мюсюлмани - отишъл коньо у ряката, правят партия и сме дотам, пък ако ще всяко семейство да има бойна техника

116

до съпартиец

преди 4 години

А, така - кой не скача, е... "***".

115

Гробокопач

преди 4 години

Аспарух Пилософ;))) Тази фамилийка накърнява едно велико име! Колкото до американските фирми, на Бойко, а и на Радев, това им остана! Слугинажът, няма право на творчество, а само каквото даде Господаря! А американците знаят колко продажни са българите и че заради един калпак зелени гущери са готови и родата си да продадът до 9-то коляно. За пари, днес, българинът е готов на всичко!

114

Анонимен

преди 4 години

Когато някой напише,че еди какви си червени *** драскали тук,веднага разбирам, че това са трудномислещи дечурлига израстнали в чалга-джунгла,бандитизъм и рекет и нямат хал-хабер какво зло е бил комунизмът и как хората изстрадали този строй сега искат да покажат,че управленията след преврата от 10.11.89 г. по нищо не се различават от управленията преди тази дата и,че БКП продължава да управлява чрез свои партии-клонинги...и видите ли те биле червени ***,комунисти и какви ли не още червени

113

съпартиец

преди 4 години

Тролите ли другари? За днес са ви спуснати опорките, а не ги виждам тук? Защо пак преобладават положителните мнения за ГЕРБ? За какво ви се плаща изобщо?

112

13

преди 4 години

На сайта им няма никаква информация или новина за България. Те знаят ли че преговарят с нас, или това пак са халюцинациите на червените макаци от ГЕРБ?

111

Анонимен

преди 4 години

Не виждам разлика между Тошо и неговият бивш пъдар Борисов!При Тошо имаше култ към личността,същото го има и сега,Тошо постоянно се хвалеше какво е построил,Пожарникарят-също,Тошо обичаше да използва местоимението "АЗ",същото обича и Пожарникарят,Тошо беше се завързал за СССР,Пожарната се завърза за САЩ,Тошо беше член на БКП,Пожарникарят също/отказа да си хвърли членската карта/,при Тошо само затъване,обещания и думи на надежда,същото и при Пожара,е кой ще отрече, че не е ком'уне Бойко-Пожара ?

110

хахахах

преди 4 години

хохохо на червените *** лошо им става след всяка добра новина за България и започват да тролят двойно повече от злоба.:) Такава новина ако излезе по тяхно време (не че ще спечелят следващите 50 години) щеше да е такова пъчене на Нинова, че щеше да хвръкне и да се пукне чак от надуване