199

Анонимен

преди 4 години

Не я познавам, но ми изглежда като аутист, може и да е прозряло нещо момичето. Но това за затоплянето от въглеродния двуокис е базикня.В хамерика заваля първия сняг с новината : Необичаяно студено за сезона. Ами сега? Захлаждане ли е или затопляне...

198

Анонимен

преди 4 години

Боже ....и те ли пушат щуротии

197

Анонимен

преди 4 години

Тя и friday for future са единствените за момента които имат правилна реакция на реалността.

196

Анонимен

преди 4 години

"Хляб и зрелища", а и да не забравите, че пак - Путин е виновен!!!!!-)))))))))))

195

до Loyko

преди 4 години

Твърде много и твърде сложна социална философия, колега!Малцина ще я разберат, още по-малко пък това болно девойче!Замесени са - Политика, финансови и икономически интереси на Мега Концерни и техните Лобисти за Трилиони Долари!Това е простичката Истина!

194

АТАКИСТ

преди 4 години

до 193То че е противно момичето е ясно, но има една еквивалентност между разсъдъка й и физиономията й. Спряли са развитието си на 10 години когато е била.

193

Loyko

преди 4 години

До :)) Явно не си прочел и разбрал добре какво съм написал.Това казвам и аз,да пазим България чиста. Истинската КУЛТУРА е това в каква градска среда живеем и какви междучовешки отношения имаме. Другото е отношение към изкуствата,а не истинска култура.Бъркаме смисъла на понятията....

192

Анонимен

преди 4 години

Дами и Господа, Климатът на Планетата ни се променя Циклично в продължение на 4,5 Милиарда години, тоест, от времето когато се е формирала планетата ни и това е Доказан Научен Факт!!!!!!За разлика от глупостите на бившия вице-президент на САЩ - Ал Гор, и това 14 или 15 годишно психическо болно девойче!!!

191

Анонимен

преди 4 години

Това ми идва малко в повече. Откраднали и били детството. Точно пък на шведката. А децата от Банглдеш на какво щастливо детство се радват. Ти да видиш.Западно лицемерие.

190

Оскар Уайлд

преди 4 години

Тази Грета навява асоциация с онова същество от приказката "Рождения ден на инфантата" на Оскар Уайлд, което било свикнало да чува за себе си само комплименти без да разбира, че изричащите ги му се подиграват и се забавляват по този начин... Докато не видяло непривлекателния си образ си в някакво огледало и сърцето му не било разкъсано от внезапното осъзнаване на истината...

189

13

преди 4 години

Една от многото фирми които я финансират е А1. Няма смисъл да се награждава рекламното лудо лице, асперж, на мафията, която възнемерява да спечели 90 трилиона от машинки за преработка на CO2. САЩ ще го направят и без награда, за да излязат от кризата и да фалира Китай, Русия и арабите. До 100 години се очаква ледников период, по скоро трябва да се мисли за масовата емиграция на юг, банки за семена, днк, транспорт, прясна вода, залесяване и такива неща, а не за разни изкуфели аспержи.

188

Анонимен

преди 4 години

И на Сашка Васева да дадат!

187

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо иначе й гледа сеира на тоя форум. Подсмихваше само))))

186

ДИНО

преди 4 години

Супер отблъскваща и гадна физиономия за едно дете. Преиграва цялата си роля която навярно са и дали в този филм. Да не ползваме самолети- ще плуваме до Америка.

185

Анонимен

преди 4 години

Изнася реч в зала с климатик ахаххаха кухата кифла дори не се усеща, че всичко, което ползва идва с ДВГ транспорт, включително и дрехите, които носи.

184

Анонимен

преди 4 години

Погледнете й само физиономията. Рядко противно момиченце!

183

Анонимен

преди 4 години

Да си ходи в училището за специални потребности, а не да ни я натиска голбалния елит. С климата трябва да се съставят закони на базата на статистики от учени, не на базата на недоволни лапета.

182

Анонимен

преди 4 години

Дайте ми и на мене 5-6 нобелови награди, явно нямат никаква стойност, щом куцо и сакато може да ги получава за нищо.

181

Анонимен

преди 4 години

Да се даде Нобелова награда за Грета би било просто гретенизъм.

180

ЛЕЛЕЕЕ

преди 4 години

От както дадоха нобелова награда за мир на Обама веднага щом го избраха за президент, преди да е направил каквото и да е... значи на всеки може да се даде.Нобеловите лауреати трябва да сужат за пример на останалите и да имат значителни постижения в съответната сфера. Само това, че си бил предложен за такъв приз говори много. А какви примери получаваме...Грета за много неща може и да е прави, но начина, по който го демонстрира, говори че има да решава лични проблеми, а не глобални.