11

Анонимен

преди 4 години

Двама студенти - съквартиранти обсъждат:- Дай да си завъдим едно прасе в общежитието, ще го заколим по коледа;- A мръсотията?- Ще свикне!

10

Гашо

преди 4 години

Какви студенти. Това са едни пиянки и дрогирани ***, идващи от места с външни тоалетни, харчещи мизерните заплати на родителите си по чалготеки. Истинските студенти вече учат на запад. Тук остават непрокопсаниците.

9

АнонимеН

преди 4 години

ВСЯКА ГОДИНА ЕДНА И СЪЩА СТАТИЯ!! НОВИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ СТАИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЩОТО ГИ ИСКАЛИ В ИДЕАЛЕН ВИД БЕЗ ЗА ДАВАТ И ЛЕВ !!И ВСЯКА ГОДИНА ПИШЕМ ЕДНО И СЪЩО АМИ ОПРАВЕТЕ СИ ГИ ПРЕДИ ДА СЕ НАНЕСЕТЕ!

8

Студент

преди 4 години

Общежитие в uk Глазгоу 154 паунда на седмица-ток,вода,газ,охрана,баня и обща кухня за 6 човека.Наем за квартира за 2 -500на месец и си плащаш сметките и пътните до университета.Имаш избор.Затова тяхните общежития са като хотели.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз си пооправих стаята преди 20 години, като отидох. Ако искаш.Само не знам, ако догодина им сменят стаята, какъв рев ще е :)

6

Анонимен

преди 4 години

Общежитие в България-50лв.Общежитие във Великобритания-£700.Вдигнете таксата на 350лв на месец и ще има пари за ремонт

5

Анонимен

преди 4 години

Като не им харесва там, да идват при мен - двустаен апартамент в Центъра от 80 квадрата само за 1400 лева на месец. До СУ ще ходят пеша, както и до някои други ВУЗ-ове.

4

Анонимен

преди 4 години

Как така никой не ви е длъжен? Ами те и в университетите сами да си преподават? Никой не им е длъжен да им преподава? Щом предлагат стаи за хора, ще се опитат да въведат човешки условия. Кой знае колко народ са на службици в тези ведомства и се издържат от това, че нищо не правят?

3

Анонимен

преди 4 години

На студентски град не му ли викаха " Дървеница" ?

2

Веско Маринов

преди 4 години

Нещо ново?

1

пак старата песен

преди 4 години

Ей, никой нищо не ви е длъжен ! Три жени ,три семейства един ремонт на една стая ли не можете ??? - нагли сте бре !Като не ви харесва отивайте на свободен наем , само че там цената не е като в държ,общежитие 50лв с парно,ток и вода.