96

Lan

преди 4 години

Та вместо да си говорим за подигравки (т.е. да се връщаме деситилетия назад), по-добре е да се вдигнем срещу бокучавата храна в магазините, която трови и слаби и дебели! Да настояваме за изградена безплатна спортна база поне за децата, за някакви стратегии за спортни активности осигурени от работодателите и т.н. Затлъстяването е порок, но то води след себе си много болести...А болното общество е слабо общество!

95

Lan

преди 4 години

Да се подиграва НЕ за никого, не само за пълните хора. Подигравките трябва да изчезнат от лицето на Земята! Ама да се приема за нормално, да се поощрява, да се издигат в култ пълни модели е ПАГУБНО! Както и за други неща де :), не само за пълните хора. Не виждам и защо трябва да има цензура за думите - дебел е състояние, това не е обида!

94

Анонимен

преди 4 години

Ама защо трябва да им се подиграваме въобще. По-скоро трябва да се вразумяват, защото рано или късно стават в тежест на обществото и здравната система. Това не е здравословно състояние на който и да е индивид. Пример елементарен - вземете и носете 10 кг захар в раница един километър и после изминете това разстояние без тази тежест да видите разликата. Ами като имаш излишно тегло от 50 кг, кво правим. Тормозиш сърдечно-съдовата система, ставите и кво ли не.

93

преди 4 години

Не трябва да им се подиграваме а да ги насърчаваме да отслабват. Сериозното наднормено тегло води до редица болести

92

Анонимен

преди 4 години

Глигано-моржо-тюлено-хипопотанмо-солен бидон с кисело зеле

91

Анонимен

преди 4 години

Не трябва. Даже в средновековието по-дебелите жени са били предпочитани.

90

Анонимен

преди 4 години

Не!

89

Ужасия-лечение

преди 4 години

Вижте богатите управляващи света фамилии.Костюмите им хлопат по тялото.Не знаят какво е храна съъс скорбяла нишесте захар или брашно.Магазините са прелели от отрови но това не е храна а имитация.Хранете се разделно и просто.Чрез малки количества храна.Японците живеят дълго със една чинийка 6 сушита цял ден.Хранете се с проста храна за нашият пояс.Месо истинско прясно мляко от някоя баба.Кисело мляко.Орехи с черупки.Ябълки.Без сладко и хлебни и безалкохолни.Угояването ще ви убие бързо чрез рака

88

Нетолерантен

преди 4 години

Не трябва да се обиждат, но определено не трябва да се поощрява състоянието им, което води до редица опасни на живота заболявания. Не трябва да се бъркат понятията.

87

111

преди 4 години

87 благодаря за поправката, приемам критиката. Да, лакОмия е правилно. Не искам по ниаккъв начин да обидя дебелите (да, те са дебели, не просто пълни или едри) хора, искам просто да са здрави!!! Нека се допитат до специалист, нека имат подкрепата на близки, приятели, но всичко зависи само от тях! Респект, към всеки, който се бори с наднорменото тегло! Не е модерно да си дебел! Не е здравословно! Няма по- хубаво нещо от здраво стегнато тяло, всичко е постижимо! Спиране на *** и спорт!

86

Анонимен

преди 4 години

Всичко влиза през устата.В концлагерите през войната не е имало нито един пълен конлагерист.Пиша го защото чувам оправдания,че заради хормони се случвало и т.н.Няма такива работи!Всичко е в храненето и липсата на движение.

85

Krom

преди 4 години

Не, да ги направят норма! Скоро купувах подарък за внучката и що да видя в детския магазин? "Дебела" Барби! Направо потрес. Сега чакам Барби с мустаци, и Барби-То-с П.ишка! Баси извратената нация!

84

Анонимен

преди 4 години

Страшно е, когато неграмотен, който пише лакУУУУУмник, си позволаява да дава подигравателно мнение, без да подозира, простаците също са дебели. Даже са и *** в този случай.

83

Ужасия

преди 4 години

Хората с тежка форма напълняване са заразни и пълни с бактерии и гъбички.Не ги пипайте дори или те ще ви прехвърлят своя микробиом и вие ще заприличате на тях.Погледнете ги на какво приличат.Това приличат ли ви на хора.Отиваш на театър или кино ,а до теб е седнало ГМО чудовище което се тъпче като за последно.Иде ти да вземеш брадвата от реквизита и да му махнеш главата.Това е тежко и сериозно заболяване което разрушава ендокринната система.Не говоря за качени 5-6 кг.Говоря за това от снимката

82

Викайте фекалка !!

преди 4 години

Знаете ли, какво е тлъcтaк да запуши канал на тоалетна ?!

81

Ангел

преди 4 години

Подигравките с дебелите хора по скоро ги кара да се вземат малко в реце . Всички знаем ,че дебелия човек е грозен човек .Особенно жените. Като се разпуснат просто не стават и да ги гледаш.

80

Добре, де...

преди 4 години

Ако е нормално и привлекателно да се любят дебели жени, като тази на снимката, защо това си е отделно извращение по порно-сайтовете? Не, че някога съм влизал в порно сайт. Така се говори...:)))))))ВВW - BIG BUTIFULL WOMEN. Големи хубави жени. Не повече от 1-2 процента от населението в световен мащаб си пада по тези извращения. Горе-долу колкото си падат по секс с животни или с баби и дедовци.Кого лъжете, дебели мъжове и лелки? Не е проблемът във възрастта. В килата е.Остлабвайте!

79

Феликс

преди 4 години

"Трябва ли да се подиграваме?" звучи като неправилен въпрос. Никой не е "длъжен" да се подиграва на никого. Но и никой не е длъжен да съчувства на някоя дебела *** , защото не може да се самоконтролира...

78

111_продължение

преди 4 години

тегло! Всеки магазин, вече предлага дори мини поли ХХЛ размер?!! По модните дефилета се разхождат тюление, дори е модерно да си дебел! Има световно известни манекени, дебели! И малките тюленчета си мислят- оо аз съм красива в тялото си, приемам се такава! Продължава да плющи *** и така се самоубива, да, това си е чисто самоубийство! Лакумия, мързел и глупост, това са причините! Стягайте се, спирайте ***, само салатка и месце и спорт! Яко потене в залата! Това е! Стига оправдания!

77

Тео

преди 4 години

Какви са тия безумия?!? Да се подиграваш на някого за външния му вид е, меко казано, не на място и означава само едно - ти имаш някакви комплекси или си недооценен и избиваш комплексите, карайки някой друг да се чувства зле. Е, има хора, които биха взели такива грозни подмятания, особено сред нежния пол, присърце но като цяло е израз на простащина!