30

Анонимен

преди 4 години

Голям майтап ще е ако Тиквун загуби София, Пловдив и Варна, което изглежда доста вероятно!Крайно време е простия народ да се осъзнае, и да го накаже за всичките му простотии, както и за това че е оставил Пеевски да управлява и да си разиграва коня както си иска!България не се управлява от Боко Тиквата, а от Делян Пеевски, само най-големите де-били още не са го разбрали

29

Анонимен

преди 4 години

За Борисов и *** му позитивна кампания е "ще, ще, ще" и кило самохвалство за десерт. Откак в селото ни има кмет от ГЕРБ се случиха следните неща" Няма вода, никаква. Населиха *** дървосекачи и плячкаджии. Откраднаха подарените плочки. Предадоха зъблекарският стол. Запусна се паркът

28

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Попитали Радио Ереван,освен г-н премиера Борисов има ли и други...големи строители на съвремена България.Не знам-отговорило радиото-но попитайте...огледалото зад г-н Борисов,то сигурно...знае.

27

Ф.С.В.

преди 4 години

Чудя се в тези новопостроени заводи с чужди бизнесмени привлечени от заплатата на робите в бг - 300 евро- та чудя се ? има ли въобще някой който да им работи? освен индианците с метли? - но те разбират само от метене...

26

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Когато се настанят новите владетели, ще бъде друго положението.Вярваш ли, че не могат да защитят златната българска земя от градушки ?!И самолети с химии ще има, и ракети (достатъчно) против градушки ще има,но българина ще е нежелан, на собствената си земя.Както палестинците.Този ГЕНОЦИД въобще не е случаен !

25

Аванти Борисов

преди 4 години

леле каква аванта удари на Домуса с 200 млн от дружката Юнкер за Биовет. За наши хора може. Нали Домуса купи Нова, и сега там ще пеят химни за другаря Слънце от Банкя

24

По-смешен политик

преди 4 години

беше само Плевела. Тоя си е откровено не наред с главата, щом си въобразява, че всичко зависи от него

23

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Резултатите са ясни - обезлюдяване и цигaнизация на България.Другото го показват класациите - навсякъде сме на последно място в Европа.

22

Анонимен

преди 4 години

КАТО ТАЗИ ДЕТО ПИК ОФИЗИОЗА НА ГЕРБ НАПРАВИХА СПРЯМО БОРИСЛАВ ИГНАТОВ ?

21

След ремонта

преди 4 години

на банята смятам да поканя Борисов да пререже лентата. Че как иначе ще ползваме топлата вода. Нали всичко започва с него. Ще му дам и *** и пешкир да се изкъпе, че от много рязане на ленти не му остава време

20

АНТИ

преди 4 години

Строили църкви - добре !И манастири да строят, греховете им остават.Ако имаше такава църква наблизо, щях да и платя камбаната.Защото беден гербер, не съм видял.Обратното, видял съм ултра-гербери с натрупани кървави пари.Защо не дадат малко от краденото, напр. за курбан за здраве - герберски ?!Забравих, те са свикнали да вземат само !

19

Анонимен

преди 4 години

А в малките населени места, където не си дал 2 лева, каква да е кампанията?

18

Анонимен

преди 4 години

Костов е прав за едно .ИМА ГОЛЯМ СТРАХ ОТ РУСИЯ.Дори сред русофилските политици .Страхът се засилва геополитически.Русия се е обединила с ислямски държави и Китайда събори днешния международен ред .

17

Кмет на ГЕРБ

преди 4 години

Първа позитивна новина:"Хлябът скочи с 10%, зеленчуците и те, месото поскъпна с над 7%" - от днесВтора позитивна новина:България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС - източник ЕвростатТрета позитивна новина:България пада на 111 място в класацията за свобода на словото.

16

Анонимен

преди 4 години

До един сте отявлени престъпници без морал и много алчни.Не се ли наядохте, не осигурихте ли достатъчно апартаменти за родата.Защо в 90% от градовете за 10 години направихте по един център и нищо в периферията?

15

Анонимен

преди 4 години

Позитивната кампания с морални( нравствени) или правни.Спазването ще осигури ли да не ползват средствата за принуда.

14

Анонимен

преди 4 години

Т.е. да лъжат по-красиво от преди. :)

13

Анонимен

преди 4 години

Да ама Живков отваряше не фабрики за по 200 човека ,а цели индустрии .Сравнението с Живков вече не издържа.Бойко си е феномен на 21век .Завари каруцата обърната на ляво и я обърна на дясно .

12

Анонимен

преди 4 години

Гепим Европа, Разграбваме България е моето предложение.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен++++++++++++++++++++++++++