132

Анонимен

преди 4 години

Социализмът беше успешен в началото си. Последва фалитът му поради субективни грешки на лидерите.Всъщност човешкото общество се развива циклично, трупа грешки, системата се срива и изгражда отново, оцелява най-читавото.

131

Кръстьо

преди 4 години

"Русия е наш освободител, приятел и брат" точно толкова, колкото и САЩ. Или ЕС, или Китай, или Германия, или Турция, Гърция и т.н.

130

До 148

преди 4 години

Да два милиона с пенсионерите, които не могат да дойдат на място и изпитват огромна носталгия за соца.

129

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОЛично може да чуе само личност! А ти си русомразец. Но знаеш руски сносно и това навежда на едни нестандартни мисли за нестандартна любоф. Хайде, разкажи, признай се и може да те разберем! Той те изостави, нали? А каква голяма бяла водоплаваща птица носеше постоянно! А?

128

Анонимен

преди 4 години

Българите сме оцелели през вековете благодарение на здравата връзка на българина със земята.Социализмът направи от селянина работник , а демокрацията убивайки индустрията ни вкара всички в сферата на услугите.Без храна сме си голи просяци живи умрели.Със сигурност има причини, но от времето на траките по нашите земи най-презрян е селския труд.

127

Анонимен

преди 4 години

Товарищите ще се подписват в полза на укривател на подсъдим завлякал милиарди на вложители български граждани от банката ,вместо да ги опази.Малинчо с поредното театро зад паравана на " русофилството " като професионакен шмекер търси дивиденти от лековерни заблудени,че уж бил обвинен за русофилия,а не за рублажийство и срещу българските интереси,съучастник на крупен крадец.Каскада Копринка от 2004 г. е собственост на Енерго Про,а язовира е потопил завинаги столицата на одрисите Севтополис.

126

Анонимен

преди 4 години

"Аз съм русофил, арестувайте ме!" - това е много хубава идея

125

Българин

преди 4 години

Напред с братска Русия! На събора бяхме 20000. В действителност сме над 2 милиона. Да видим един събор за подкрепа на САЩ, колко българи ще събере.

124

Гледащ

преди 4 години

Абе Русия, САЩ, има ли значение. България се превърна в арена на чужди интереси. Русия, щатите, Германия, Турция и кой ли още не ни подхвърля като футболна топка още от 14 век. Само китайците още не са се включили. Всички искат да ни използват. Така е в международната политика. Аз не съм за Русия, не съм за щатите или каквото и да е друго. Аз съм за БЪЛГАРИЯ.

123

Сата НАТО

преди 4 години

Просия е изконен враг на България, тя по дефиниция е враг на всички народи, защото официално издига претенции за световно господство. Колкото до екскремент Малинов, полубългарин по кръв и чист руски холуй по съзнание, той трябва да бъде набутан в затвора за антидържавна дейност. Лично съм го чувал да агитира за въоръжена борба против властта.

122

Анонимен

преди 4 години

Таман са се събрали накуп-товарете ги за Сайберия..България може да мине спокойно и без тия ***...

121

Анонимен

преди 4 години

Може и да е имало почтени българи някога-преди 1000 години.След Византийското владичество нещо се е бъгнало, а по време на Османската империя-съвсем. Аз уважавам еволюционната теория и смятам, че сме селекционирани генетично като роби, който се е пръквал с по-свободен мутирал ген, сме го гътвали или се е спасявал зад граница.

120

Анонимен

преди 4 години

Тия които бачкат на запад,изглеждат като старчоци.А при соца изглеждахме млади.по добре мързела-шката отколкото да се гърбиш

119

не немихаресва

преди 4 години

НЕ неееее,не ми харесва,амери-ка,не никога,не ми харесва

118

Анонимен

преди 4 години

До 666Яж магистрали, пий магистрали, разбий се на магистрала! Един главчо само това повтаря, но съвсем малко от 80% му поддакват, мислят за насъщния! 1 см по-малко асфалт на км - 1-милион на Каймановите о-ви или в Лозана (не при баба ти Лозанка!)! ом ти харесва!

117

Анонимен

преди 4 години

Социализмът учи хората на мързел и покорство. Факт. Хората в социалистически държави стават покорни овце удобни за контролиране. Прилича на българския манталитет, не мислите ли? А за това кой е виновен при нас? Русия.

116

бр.Вини

преди 4 години

АМ е дръжава,на кривите,мисли дяволии

115

Анонимен

преди 4 години

Аз харесвам САЩ, ама да вземат от там хубавото:- там яко бачкат;-там като не си платиш данъците, ако ще да си звезда, влизаш в затвора;-ако се изплюеш на обществено място те глобяват, за неправилно спиране да не говорим;-ако се озъбиш на полицай могат и да те застрелят;-ако не си платиш на банката -си на улицата.Няма силна държава без ред и силов апарат.

114

Анонимен

преди 4 години

Абе руснаците дори не признават, че кирилицата е българска. Май не са такива големи "приятели". Без нас щяха да пишат на западната азбука.

113

Хахаха

преди 4 години

Щял да се освободи от Американско иго .Аве *** хиляди хора от мексико и цяла южна и латинска Америка атакуват границите на Сащ с риск на живота си .За да влезат в тази велика за да живеят там Колко атакуват границите на Русия??? Нито един .....Напротив бягат от там.Ако им махнат визите половината руснаци веднага ще емигрират .