36

Анонимен

преди 4 години

Безопaснoсттa сe осигурявa от КAТ, aкo тoзи кaзвa, че КAТ се нефелници дa им искa oстaвките.

35

Анонимен

преди 4 години

Днес видях поредната прocтотия на тротинетка - качили се на една тротинетка момче и момиче и минават насред натоварено кръстовище. Обикновено има ограничение 100 кг, а те може би бяха малко над 100 общо двамата.

34

Анонимен

преди 4 години

Дали на бай *** тротинетка и му гледай цирка...

33

Анонимен

преди 4 години

В. Унгария няма закони, за хирата с пари. Има смао за малките ...

32

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да се направи Министерство за Троринетките и няколко екипа за бързо реагиране - анти-тротинетка. Може да минат на обочение при някой спец части в САЩ и да ги въоръжат с тунинговани тротинетки с лампи и сирени...БГ си е дъното на блатото, с едни тротинетки не може да се оправим и ще ги дъвчим още 2г.В Маями ги има от година две и до сега няма една статия какво и как щяло са се прави. Всеки си спазва закона и ... оооо ето че открихме прожлема. Няма закони и няма кой да ги спазва.

31

Анонимен

преди 4 години

До 30Има и такива.

30

Анонимен

преди 4 години

До 26Редът, който допреди години си беле супер, ама откакто дойде ЕС и се започна с 1001 мизерий, правила и правил а за всяко нещо. Ракия не можеш д Ади Варош, животни на село не можеш да гледаш. Децата ти ги взимат, защо си бил пио една ракия, колелата трябвало да се карат с каски и жилетки, някакви електрички застрашавали реда и спокойствието ... напра си е такова ли положението.

29

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките трябва да бъдат в категорията "Инвалидни колички и помощни средства за придвижване". Помощно средство за придвижване до 1 киловат двигател и скорост до 25 км/ч

28

ШибиРиби

преди 4 години

Аре проверете коя батка с милиционерски пагон върти бизнеса с тротинетки под наем и пак да си говорим за закони... най големите рекетьори са батките с пагони.

27

Обективен

преди 4 години

Нормалното е да не се допуска хаотичното използване на тротинетките, докато не се въведе подходящ регламент за тях. Не случайно повечето хораса за забраната им. Вървиш си кротко по тротоара и изведнъж някакъв xaxo профучава покрай теб или те блъска, ако случайно си направил крачка встрани. Върви майката с количка и не може да мине, защото същите xaxoвци са захвърлили тротинетката насред тротоара.

26

Анонимен

преди 4 години

България е на път да се превърне в тотална диктатура, а до 20 годни я я има, я не.... Съвет за всеки, който иска да кара слушате ти, коли или каквото и да е - напускайте тази мъртва и черна земя!

25

ДртПрч

преди 4 години

Хората у нас не обичат реда, щом редът ги ограничава с нещо. Много обаче държат ДРУГИТЕ да го спазват

24

Анонимен

преди 4 години

Хахахах ... Закони в България!Моооля ви се! Освен ако не е показна акция, не е някой с повече пари и приятели от тебе, знаем го законите.

23

Анонимен

преди 4 години

До 20Защото законът в случая е в ущърб на хората и не им харесва. Разбира се, то си някое дронче, което няма ни душа, ни разум, следователно си папагалстваш от яд.

22

Анонимен

преди 4 години

Ама редно ли е с ел тротинетки по тротоара? То и по пътя не е редно, щото не се виждат между колите и после ще се наложи да го лежиш такъв, да си съсипеш живота и живота на семейството си.

21

Счети

преди 4 години

Значи Регламент (ЕС) 168/2013, в който е посочено, че тротинетките не са ПС се отнася за пазара на ПС, а не за безопазността по пътищата. Чл. 1 параграф 3 "Настоящият регламент не засяга прилагането на законодателството относно безопасността на движението по пътищата." Така че Карлос Контрера да ни цитира кои са тези директиви, които позволят движението им на пътя ? За мен тротинеткаджиите са опасни за движението и за хората по тротоарите. Нека съдът каже кой прав, кой крив !

20

Анонимен

преди 4 години

Мога д а имам престъпна група за рекет, трафик на оръжие и наркотици, да си купя 30 хотела и да сложа 5 депутата в парламента, ама ме глобяват за най-тривиалните неща ...После защо 1/4 от младите бягат, да учат в чужбина и не се връщат ...

19

Законът в България

преди 4 години

Законът в България съвсем ясно казва, че тротинетките не са велосипед, т.е. не може да се карат по велоалеите, а са МПС и може да се използват по улиците и пътищата след като се регистрират по надлежния ред. Контрера призовава към нарушаване на законите в България, а някои му ръкопляскат.

18

Анонимен

преди 4 години

Ами МПС е.Ама и ховърборда на детето е МПС по тая логика.А де?

17

Пaтриот с Ф-16

преди 4 години

Aкo си бългaрин и искaш дa кaрaш трoтинеткa в БГ ще плaщaш, може и със суджуци дa плaщaте. Aмерикa нaд всичко, имaме нуждa от пaри зa aмeрикaнски сaмосвaли.