99

Анонимен

преди 4 години

При липсващи документи никакъв шанс! При грешно попълнени също. Ако си ползвал социалната система, а не си допринасял също.Да се обърне към адвокат по-добре да плати 400, отколкото да загуби значително по-голямата такса за подаване на документи.

98

Bobev

преди 4 години

Това е дъщерята на *** Даниела Бобева. Която *** за зеле не става, за това се размножи в ЮК. Не и дават документи щото майка и баща и са ченгета, а не щото не покрива критерйте

97

Анонимен

преди 4 години

А данъци, осигуровки, започнато изплащане на студентския заем, изпит, препоръки, отседналост, какви лични документи са предоставени? Ако се е явила на изпит с лична карта и предоставя задграничен паспорт няма да бъде одобрена.Толкова много неуточнени неща, че няма как да помогнем.

96

shut up

преди 4 години

До АнонименКато нямаш какво да кажеш, просто си мълчи. Не си длъжен да дрънкаш безпредметно само и само да си казал нещо. Не се отнася само за теб.

95

дада

преди 4 години

то има една такава порода хора дето все учат после все раждат държавата им плаща детски те нищо не внасят в хазната усмихват се играят го позитивни все си търсят правата ама някакси в едно нормално общество имаш и задължения поне осигуровки и данъци да си платиш и малко работа да отметнеш те англичаните не са чак толкова свирепи хора бе просто тая е карала все по тънкото на хляба мекото тя и в България да беше пак тей щеше да прави - абе вид българско ромски манталитет щастливи позитивни и усмих

94

Явор

преди 4 години

Аз може ли да пиша по темата... за разнообразие:Това, че някой е живял в UK, че е женен и че има деца не му дава автоматично право на гражданство. Всъщност няма никакво значение 5 или 20 години е живял. Има си изпит. Трябва да се зубрят факти.Друг е въпроса до колко ѝ "трябва" гражданство заради брекзит. За сега няма индикации за подобна нужда.

93

Ханс

преди 4 години

Да бе си осигуровки плащала, би гражданство видяла...

92

Waffen SS

преди 4 години

Както се казва ""Jedem das Seine"

91

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 82 Да се открие банково сметка и да помогнем на съгражданката. Не и се дават пари за документи , такси адвокат и т.н. Има нещо много гнило в цялата работа.

90

Анонимен

преди 4 години

И нас какво точно трябва да ни развълнува в тази трагикомедия!? Кифлата да се оправя сама. Нещо пари ли да и събираме какво. Абсплютно безполезна статия.

89

чуй

преди 4 години

Скоро ще се топят много стари ледове, и България ще стане убежище за нЕкои.

88

дада

преди 4 години

добре бе някои хора как си навивате на акъла че сте изхранили българските пенсионери - само щот имате удръжки пенсионен фонд от заплатата ами идете в някоя държава дето няма такива удръжки бе! ами всяка държава има такива удръжки ама сте скръндзи и обичате да се преекспонирате и въобразЯвате на онеправдани герои и хич не ви е на акъла че днешните пенсионери са създали заводите в които работите и жилищните квартали в които живеете ама са ви слаби умовете да го вденете че такава е системата

87

Анонимен

преди 4 години

Оказва се обаче, че нужните документи от последните пет години липсват, пишат от Daily Mail.----Когато не си си подготвил документите и не си взел изпита, какво можеш да очакваш? Освен всичко останало трябват и 2 препоръки от британски граждани, юристи или лекари и още куп други неща.

86

Анонимен

преди 4 години

Да затварят границите отново и да се връщат българите в България.Ако тръгнат да ги затварят, трябва да е бързо, че иначе ше се изселят всички, а не знам как, ще крал хората с живот в чужбина, да го изоставят, за да се върнат към това от което бягаха.

85

АНТИ

преди 4 години

Британците започнаха разпада на Еврейския съюз !

84

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 73 Решението е много просто. Връщаме социализма , заключваме границите и даваме срок да се върнат. И всички се връщат скоропостижно.Социализма е като магнит.

83

ааа

преди 4 години

Една се беше омъжила за виетнамец на времето.

82

Анонимен

преди 4 години

До 81В Бъшгария, след като се разпадна безкласовото обшество, не може да се сдържам, да се поставяме над този и над онзи. Виж само отношението към обслужващия персонал и ще ти стане ясно ...

81

Анонимен

преди 4 години

"Колега, въпросът е сложен и изисква разяснения за които тук няма нужното място. Накратко - в България работещите изкарват парите на пенсионерите. Когато и да се пенсионират нейните родители, ще трябва да ги хрантутим ние, защото безродницата не плаща данъци и осигуровки в България."Какви пари изкарвате на пенсионерите в България? 150 евро пенсия?? Ако не са хората от чужбина да пращат пари - тук хората ще умрат от глад.

80

Анонимен

преди 4 години

До 76От ПСВ война насам, има толкова промени през всеки 10-20 години, че не е истина. Консервативни са били преди това.Работата е, че ако дойдат набързо всички Българи от чужбина, ще настане хишуманитарна криза :(