215

Русофили???

преди 4 години

Абе, какви са тия русофили, които живеят а апартаменти с камини в центъра на София? Тези апартаменти навремето са отнети от законните им собственици и са предоставени на русофилите за награда за старателното им слугуване на СССР.

214

Анонимен

преди 4 години

Руската култура е едно,политиката им друго! Правете разлика! А за освобожденията и братството сме си платили и надплатили!

213

Анонимен

преди 4 години

Може да сме първи по смъртност в света, но караме 20 годишни западни коли, а не руски, и магазините са пълни със западни стоки и джаджи и гаджети да си купуваме да ни доставят щастие в живота!

212

Анонимен

преди 4 години

Българите се впечатляват от западна апаратура, перални, кафеварки, прахосмукачки и Бритни Спритни, Мадони и Джъстин Бибари. А не виждат, че живеят е мизерия, в страна без икономика, без образование и здравеопазване, оскотяваща бедност, и единственият им избор е да ходят да слугуват на Запад или да молят западни производители да дойдат да си изнесат производството за да им работят българите евтино за да си купуват апаратура (западна).

211

Анонимен

преди 4 години

Погледнете себе си в огледалото,погледнете си в жилището,погледнете си колата и пребройте руските си покупки! Точка! Ако имате пари,в рубли ли ги обменяте? Точка! Ама сте русофили иначе нали!?

210

Анонимен

преди 4 години

За западните слуги и русофобите има само един път на обединиение - безусловно подчинение на западните господари, омраза и оплюване на Русия, тотална конфронтация. Това е платформата за обедининие. А Русия е най-голямата страна в Европа, на площ заема в Европа повече площ от цялото ЕС, а руската култура е водещата в Европа. Но само предложете - да се обединим и да развиваме отношения както с Русия, така и със Запада, Русия е отворена за това, и ще видите истеричните реакции на евроатлантиците.

209

ХиХи

преди 4 години

До Анонимен 274 Китай е на изток баце, не на запад.

208

Шпионски скандал

преди 4 години

Българска работа- това е работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосно ръководена, която задължително свършва със скандал. /Иван Хаджийски, 1943 г./

207

Анонимен

преди 4 години

А бе русофили,ама купуват западни стоки и слушат западна музика! От гащите до телефоните и самолетите все са западни! Ама иначе са комунисти! Пусто дърво неокастрено!

206

Сто години Ньойски

преди 4 години

Забавно е човек да види с каква тишина ще бъде съпроводено отбелязването на стогодишнината от Ньойския договор (27.11. 1919 г.), откъснал от България Беломорска Тракия, Западните покрайнини и областта около Струмица, Македония, потвърдил заграбването на Южна Добруджа от Румъния, и превърнал нови няколкостотин хиляди българи в бежанци. Ще бъде тихо, защото в изготвянето на този договор НЯМА руско участие, но пък тежката дума имат сегашните ни партньори Франция и Великобритания.

205

Анонимен

преди 4 години

А Радеф кога ще го арестуват?

204

Анонимен

преди 4 години

Спокойно!Накрая пак Бай ви *** ще плаща сметката.

203

наблюдател

преди 4 години

За руснаците самото наименование България, Българин е анатема.Навремето по история ни разправяха че българите били с дръпнати очички и били само шепа в славянското море. Създават Македонска нация на българска територия. Сега са се настървили дотам че наскоро четох че не сме били българи, ами траки!Тези русофили са чиста проба предатели независимо дали са предавали секретна информация или не.

202

Анонимен

преди 4 години

Защо всички бягаме на Запад и в Америка, а никой в обратна посока! Те нашите червени всички завършиха в Москва,ама се возят на западни коли!

201

Анонимен

преди 4 години

Има си поговорка: Като имаш богати приятели-ще ти дадат,като имаш бедни-ти ще даваш! Та досега май имахме бедни братя и спасители и другари!

200

Батак

преди 4 години

Бълхарското разузнаване работи с турските служби.не арестува Местан ага и Доган беи,Плевналиев най големите предатели,а се занимат с пенсионеерите.ЦИРКА е пълен.ВЕЛИКА Русия ще бъде още по силна,всички са по руските граници защо?

199

спомени

преди 4 години

Още Тодор Живков им казваше че няма как малка България да воси на гърба си големия Съветски Съюз

198

Анонимен

преди 4 години

Браво на полицията,че реагираха навреме! Щяхме да гледаме филма Радев 2!

197

Велислав Дърев

преди 4 години

ИСКАМ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ЗА ТОВА ЧЕ Е АМЕРИКАНСКИ ШПИОННИ И ПРОДЪНЕН АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ.ТИКВАТА СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ, НА 16 ФЕВРУАРИ 2012 Г. КОГАТО ХИЛЛЪРИ ДОЙДЕ ЗА 2 ЧАСА....ПОСЛЕ --СЕГА НАСКОРО КУПИ ОСЕМ (8) БРОЯ Ф-16 -- ЗА 2 МИЛИАРДА И 400 МЛН. ЛЕА .ТИКВАС = ЗАМИНАВАШ В ЗАТВОРА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО . НЕМЕДЛЕННО .

196

Анонимен

преди 4 години

На сила хубост не става!