36

Анонимен

преди 4 години

Ми то и ние, етническите българи, също не вярваме на полиция и правосъдие.

35

Анонимен

преди 4 години

Кво да ви чета коментарите ... човека от Пловдив видя, че нищо не става, взе нещата в свои ръце, избави ни от една тотална гад, а вие тука ....

34

Анонимен

преди 4 години

Аз между измислените понятия като "Роми" и "Полиция" разлика не виждам. И едните, и другите "четат" и "пишат" приблизително еднакво, и едните, и другите са в наркобизнеса, в проституцията, в сводничеството, в далаверите...Е как да си верват взаимно,като единия все дебне зад другия и като са общо в кюпа??? Играта "Глей да не *** другарче" е ключова.Едните по протести се обгазяват, другите с палене на гуми зиме, кучето пред блока има повече акъл от тия всичките, взети заедно!

33

Анонимен

преди 4 години

И на мен защо трябва да ми пука за констатациите на ЕК относно племето, което не подлежи на интеграция? Мен повече ме интересува дали въпросното племе емигрира със задоволителни темпове в посока запад. Да речем достатъчно добре, че в даден момент аз да им давам оценки как се справят с племето на собствена територия.

32

Анонимен

преди 4 години

Не вярвали... какво да вярват тия индвиди, като имат престъпление след престъпление. В какво да вярва един крайно необразован индивид по-точно? Каква база има той, че да знае кое е правдоподобно, кое е неправилно, кое е вероятно? Кърлежи!

31

Анонимен

преди 4 години

Не се ли смачка главата на змията,опасала цялата управленска структура на посмешището-държава,нито цццигганския,нито всички други въпроси ще се решат!Ама за тази цел стадото от овце трябва да се обедини,като граждани и излезе масово,милиони,по улиците,пред и вътре в управленските учреждения и разгони цялата престъпна шайка,заедно с престъпните им партиии и олигарси!!!Разберете,няма друг начин и не чакайте някакъв си митичен вожд,който е готов да си даде главата за вас,докато стоите и чакате!

30

Anonimna

преди 4 години

Нека всички роми докажат че са им законни бараките и катуните. А те не са.Защото ние българите с труд сме си ги изработили и имаме нотариални актове. После да се правят на интересни

29

ЕК

преди 4 години

Българите също не вярвама на полицията и правосъдието, така че нищо ново под слънцето.ЕК също греши и за населението.В момента сме 6 милиона а ромското население е близо милион, какви 10% какви пет лева.

28

Анонимен

преди 4 години

При бай Тодор всички вярваха на милицията. Тогава всички работеха, икономиката беше планова, а не печалбарска както сега и имаше планирани производства в които те можеха да работят. А който не искаше да работи милицията го канеше на разговор и го съветваше нощем в районното и те вярваха на съветите на родната милиция и веднага започваха да работят. Сега няма да стане да работят, просто за тях няма работа.

27

а ние потърпевшите

преди 4 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА ЕК, ЧЕ АКО ТИЯ , ДЕТО НЕ ПЛАЩАТ ЗА НИЩО, СТРОЯТ НЕЗАКОННИ КЪЩИ, КРАДАТ И УБИВАТ ПЕНСИОНЕРИ ПО СЕЛАТА, ЗАНИМАВАТ СЕ С ЛИХВАРСТВО И ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ И НИКОЙ НЕ ГИ ПИПА НЕ ВЯРВАТ В ПРАВОСЪДИЕ И ПОЛИЦИЯ, ЗНАЧИ НИЕ 100 ПРОЦЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ, ЗАЩОТО СМЕ ПОТЪРПЕВШИ ОТ ТОЛЕРИРАНЕТО НА ТЕЗИ "ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ"....ЕГАТИ ЕВРОПАТА, ДА ЗАЩИТАВАШ БЕЗЗАКОНИЕТО НА ТЕЗИ СЪЩЕСТВА! НАПУСКАНЕ МАЙ....

26

Анонимен

преди 4 години

ЕК отчита положителните мерки, предприети от нашата страна, като безплатното осигуряване на детски градини, предучилищно образование, обучение на начални учителиДо 1989 год всико това го имаше.Имаше и детски градини, и болници и работа и и и ?Имаше държава. Сега има само СОФИЯ!

25

Анонимен

преди 4 години

Че защо да не .............са недоволни Ами това е тяхна национална традиция и те си я следват.При това имат под ръка такова овче стадо,като така наречените "българи",което се е оставило да го доят и крадат,както си искат,следвайки "светлия" пример на продажната политическа каста и експлоатирайки я много добре!Цели кохорти "правозащитни организации" ги защитават,а стадото от етнически "българи",нито една!!!И така наречните "българи" се огъват пред тях,като червеи на дъжд!Ама все друг им е винове

24

Anonimna

преди 4 години

Германците ще си ядат тепърва ушите.българите може да сме всякакви но ромите които ще им пратим ще им разкажат играта. И най накрая ще ни разберат проблемите

23

Анонимен

преди 4 години

Германия ги зове -"елате да ви адаптираме"

22

Anonimna

преди 4 години

Ромите много обичат да не спазват законите. Винаги съм се чудела как толкова безработни роми си позволяват да си живеят в центъра на София а пък аз нямам възможност да си платя наема там. После минавам през света троица или банишора незнам и гледам едни незаконни най вероятно сламени колиби. Е аз не съм ли дискриминирана като българка. И аз искам да живея в центъра без пари.

21

ПроСоТо

преди 4 години

ха!..Точния израз е:-"В България НИТО ЕДИН РОМ НЕ ПРИЗНАВА полиция ,или правосъдие/закони"..обаче некои "Комитети" требе да лъскат имиджа им..

20

Анонимен

преди 4 години

Тези германски медии, ако видят разкриваемостта на случаите, броя на корумпирани ченгета, 0 вкарани политици в затвора, 0 нарко барони, убийци не биват осъдени след подкуп даден на съдията и много други, ще разберат защо в България няма как да се вярва на тази система. За Цветанов 10тома с доказателства и излезе чист.

19

Anonimna

преди 4 години

Нали ги виждам всеки ден незаконните им бараки под път и зад път. Да не говорим че в градския транспорт не ги глобават щото ги е страх от тях. Ама ако си българин веднага те глобават

18

Anonimna

преди 4 години

Айде бе! Нагли роми! Живеят в незаконни къщи в центъра на София до Банишора. Недоволни били. Българина праща наеми те си спретват катуните където им е кеф..данъци ток не плащат па са и нещастни. Аз като българка ако си спретна един катун дали ще ме търпи някой?

17

Шоу

преди 4 години

Никой няма вяра и доверие в правосъдието и полицията а парадокса е че там са най високите заплати и привилегии!Народа ги плюе а те им дават пари за това!?