28

СС

преди 4 години

КАТ=МИЛИЦИЯ НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО СЛЕД 89 ОСВЕН ЧЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЗАБОГАТЯХА МНОГО ПОЧВЕЧЕ...

27

потърпевшшшшшшш

преди 4 години

Много умен,начальнику Кат-а.още малку и ще поиска да им турне номерца регистр. за да папка и от това да му скокне,платата,ама надали.Хитроумен

26

Анонимен

преди 4 години

доста некомпетентни мнения както обикновенов момента полицията санкционира тротинетките по чл.140 ал.1 от ЗДвП, т.е. управление на нерегистрирано ППС по пътя, което лесно се оборва в съда, защото според чл2. т.2 на Регламент на ЕС 168/2013 г., по който ЗДвП трябва е приравнен, тротинетката не е ППСт.е. пострадалите с актове по чл.140 могат да ги оборват в съда.

25

Тц тц тц

преди 4 години

Отиде им бизнесът на хората!Първо ги окрадоха тъмнолилавите а сега ги подгони КАТ.И най-интересното е, че накрая всички питат:- Защо няма инвестиции в България?- Защо бизнесът не плаща данъци в България?- Защо хората напускат страната и отиват да работят в чужбина?

24

Анонимен

преди 4 години

До човекВ закона не пише нищо за ТРОТИНЕТКИ.Не се знае по тротоара ли се карат, по вело алеи или по улицата.И понеже никъде не е написано всеки си кара както му изнасе.

23

Ганчо

преди 4 години

Непотвърдена новина без конкретиката и преписана от всички медии. Кой закон се нарушава? Тази новина е само с цел - clickbait

22

Чиновник

преди 4 години

До русофил"Лукойла пари от тротинетки не взима!!! Няма и винетка за Вожда!"Абе льольо непоръбен, същото важи за велосипедите, но те не са забранени. Защо не искате да мислите, преди да драскате опорните точки?

21

Анонимен

преди 4 години

Азащо не глобяват колоездачите ?на пътя си карат както си знаят и създават препоставка за ПТП, в парковете и пешеходни зони карат изключително бързо и агресивно и застрашават живота и здравето на хората(най-вече са опасни за малки деца) ?

20

ANARCHY

преди 4 години

До TТочно така. На самите ел. тротинетки си пише че, трябва да се карат задължително с каска, но до сега не съм видял нито един тъпоглавец да слага. Отделно е забранено, ако нямаш 18 години, а при НДК, масово ги карат деца, с позволение на *** си родители.

19

Анонимен

преди 4 години

Работил съм в чужбина и съм пътувал. Тротинетки под път и над път и това за регистрациите са абсолютни глупости. Хора, които не са излизали от квартала си да не дрънкат глупости.

18

човек

преди 4 години

До: номер 15Абе ей, диво и опасно племе са това българите ей!Изобщо не става въпрос дали е моторно превозно средство или не, а че няма право да се движи по уличното платно.И за кънките се отнася.А направо откачам като минавам с колата през улици, където са изградени едни от малкото хубави велоалеи в София, а разни велосипедисти се моткат по уличното платно покрай колите с явен риск да ги отнесе някоя кола!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Айде сега бързичко да минават технически преглед, да имат аптечка, пожарогасител, триъгълник, застраховка ГО, винетка и да не забравим да карат с пуснати светлини.

16

T

преди 4 години

До Джедай Мастър и другите умнициЧетете законите и вземете ги научете малко! Вие книжки сигурно само "по листовки" сте взели и брез грам да прочетете правилника?! Ел. тротинетките се водят МПС и като такива трябва да отговарят на всички законови изисквания, за да се движат законно по пътищата на България. Крайно време е да има ред и законите да се спазват. В някои държави имат рег. номера. Ако при нас има изискване за номер на рама, то ще им се набие такъв и това е.

15

Анонимен

преди 4 години

А все пак Фъндъчката си направо реклама с тях и с измислените паркоместа за тези тротинетки. Не беше ли логично първо да се оправят законите преди общината да насърчава нарушения на закона!

14

Анонимен

преди 4 години

Абе вие друго за отразяване нямате ли? Тротинетки, мротинетки, а че Радев работи против България, затова пишете ли?

13

Анонимен

преди 4 години

А каруците законни ли са?

12

Georgiev

преди 4 години

До Стеф:Не, спонсори са ми :) А иначе, просто смятам, че както шофьорите, така и останалите участници в движението на пътното платно трябва да спазват правила.

11

Анонимен

преди 4 години

Този милиционер си живее в миналото .Тротинетката е МПС колкото колелото и кънките.Тъжно ми става като видя някой толкова глупав на ръководен пост.

10

Анонимен

преди 4 години

По принцип правилно, но защо сега го казахте?След като взехте рушвета, направихте безброй места в зоните, подлъгахте "инвеститора" и сега "не може"?

9

Стеф

преди 4 години

До GeorgievТи да не си на заплата в Лукойл? Цяла Европа ги ползва и явно са заблудени но пък Гошето е наясно.