30

Кристиян Герчев

преди 4 години

Не си мислете че да си полицаи е лесно аз като се явявах на изпити ме скъсваха от подигравки че съм лилипу т кривоглед и приличам на таралеж... но въпреки това стана полицаи,професията е рискована може да те обият по време на работа... а парите са смешни.Дребен съм и слаб и кривоглед и не вдъхвам респект но въпреки това се старая да си върша работата както трябва.

29

а

преди 4 години

Хранихме ги преди , да се пенсионират- храним ги и сега

28

Кристиян Герчев

преди 4 години

Здравейте аз съм Кристиян кривогледия лилипу т ми викат полицаи съм и да ви кажа честно парите са малко...

27

Йозеф Швейк

преди 4 години

Преди години, тъстът на един приятел от Люлин се пенсионира на 48 г. Под блока, в който живееше имаше магазин за авточасти. Отиде младият пенсионер при собственика на магазина и го назначиха с 450 лв. заплата (без осигуровки, на ръка). Съкратиха семеен мъж с две деца, със заплата 650 лв.Последният си взе жената и децата и замина в Германия.

26

wgw

преди 4 години

Всиюки мрънкате , че полицаите и военните взимали големи пенсии. Тогава агитирайте децата си и близките си да станат военни за да взимат и те големи пенсии и да ги харчат дълго, но в тази насока писаници няма май ...........

25

Forever

преди 4 години

Деян Куцев,и ти един ден ще станеш пенсионер,засрами се.

24

Йозеф Швейк

преди 4 години

До АнонименИстината боли!!!

23

Деян Куцев

преди 4 години

На мен даже ми е неприятно в автобусите да пътувам с дърти хора. Винаги изпускат газове,миришат ми и правят забележки. Да ги лъжат след 60 уж че задължителна имунизация и да им вкарват ракови клетки.

22

СЪЩИЯ СОЦКОМУНИЗЪМ

преди 4 години

Нищо ново - тяхна е държавата , съдилищата , прокуратурата , правото ,властта над всичко и всички , само те имат право да ни търсят сметка за всичко и логично те са с най-високите пенсии . Нищо ново или различно спрямо комунистическото ни долно минало през което казвахме - ами всички военни ли да станем че да получаваме повече от минималната заплата ? Тогава беше така , плюс безплатната им храна и почивки . . . ЕТО ВИ ГО СЪЩИЯ КОМУНИЗЪМ - ДНЕС !!

21

Анонимен

преди 4 години

Вземат пари за дрехи и станциите за почивка са им още с комунистически цени - за 10 дни на 3 членно семейство - закуска , обед и вечеря + спане е 500 лв

20

Анонимен

преди 4 години

Всичко в България е по стандарта на социализЪма,защото парите,морето,планините,застраховките,банките и предприятията са в ръцете на комунистите тип ала Баневи и сие! Червените хиени ще погубят България и прокудят младите.Номенклатурите,които си фалираха социализма и получаваха големи заплати,сега са с най големи пенсии и откраднатото при бандитската приватизация.Нема оправяне,всичко е в ръцете на червените бандити!

19

Анонимен

преди 4 години

ГЛУПОСТИ ! ХЕМ РАНО СЕ ПЕНСИОНИРАТ . ХЕМ ВЗЕМАТ 12 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИЯ , ХЕМ ВЗЕМАТ МАКСИМАЛНАТА А ТЯ Е 1000 ЛВ

18

Деян Куцев

преди 4 години

По принцип пенсионерите са враг номер 1 на обществото. Един вид паразитиращи търтеи дето само чакат да лапат. Ако имах власт човек мине ли 60 и инджекцията. А може и в трудов пенсионерски лагер.

17

Коки

преди 4 години

До ОНУФРИЙЗащото няма качествен подбор и след това изпити за тези служители. За образование въобще не говорим!

16

Коки

преди 4 години

До Анонимен 14Там знаеш как се влиза и защо. Трябва да си с батко и братко за тези служби. Онзи ден ми се наложи да ходя до едно районно и там половината полицай бяха с над 50 кила наднормено тегло.

15

Кике

преди 4 години

В държавната администрация е пълно с пенсионирани на по 50 военни, които цял живот са воювали с папки, които вземат заплата, пенсия, бонуси, пари за облекло, а даже и болнични, въпреки че вече веднъж са пенсионирани.Това е много демотивиращо за останалите служители.

14

Анонимен

преди 4 години

Айдеееие почна сеНасаждане на завист и настройване на хоратаМи места за военнни има колко щеш ,и за полицаи и т.н.Зоповядайте

13

днес

преди 4 години

СЛЕД време няма да има пари за пенсия,младите емигрират кой ще изкара пенсийте на хората може би ГЕРБ имат пари в банките спечелиха от магистралите сега ще плащат ..Костов сдс окрадоха всичко.Затова са в коалиция с ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 4 години

В ЕС в Германия. Тази дейност полицай, пожарникар се изпълнява над 80 % от доброволци. Стимула е че тези хора са с частна дейност дават продукция, а за работата си в пожарната получават бонуси от местната власт където работят.

11

Коки

преди 4 години

До До когаИ аз това се чудя, тези които не плащат осигуровки, взимат най-големите пенсии, а тези, които плащат 40/60 взимат по 300 лв. Няма справедливост. Ама всички си мълчат и явно има харесва сегашното положение. Мен ме разбиват тези осигуровки.