24

Бай Иван

преди 5 години

Либералите в ЕС и простите и кресливи тук поканиха същите тези индивиди с мирна религия да населят Европа и да подменят демографският й профил, защото те са хомо или асексуални и няма да оставят поколение, а нашите деца някой ден какво ще кажат ;) ???

23

Анонимен

преди 5 години

Достойна мъжка постъпка. Останалото е плява...

22

бай ганю

преди 5 години

статията ми подсказа че и ние не сме много по различни от тези които обвиняваме че са изостаналиправим се на големи европейци а всъщност сме на същото ниво

21

Чичо

преди 5 години

Е, това са нормални държави - така трябва да са нещата. Женорята трябва да се маризят редовно. А не сегашното еврогейско общество да им дава секви права. Накрая ептен ше ни се качат на главите.

20

Анонимен

преди 5 години

За момичето - жалко. Тук обаче е време Европа + САЩ да се включат много обилно с пари и да напоят де що има такива движения (от сорта феминизъм, анти-дискриминация, мултикултурализъм и тем подобни). С една блестяща пропагандна кампания, на каквато сме свидетели в Запада, нещата в онази част на света ще се променят скоростно - нетренираните им мозъци ще бъдат пометени с новите идеи.

19

Тео

преди 5 години

В какъв звяр може да се превърне човек, когато е научен от малък на ненавист ... ето го резултата! А и бас държа, че тия се гордеят от постъпката си! Тая я утепахме, има още няколко в семейството. Те ще родят и заради нея!Тия хора са със 700 години назад! Прилича на времето, когато християните са горяли на клада и са мъчили хора в инквизицията. Всеки си има глава на раменете - сега палестинците, утре и другите тарамбуки ще платят за греховете на дедите си. Колелото се върти, жалко за момичето!

18

Анонимен

преди 5 години

Иса - както ислямистите наричат Исус Христос ги е изпуснал преди 21 века и досега са си варвари. И след 42 веканяма да са помръднали

17

Ужас

преди 5 години

Фанатици са това, страшно е. Кръвта им не е мила, детето, с което е израсъл и играл..камо ли за чужд, който не им изповядва "ценностите". Не разбирам..привързаност не изпитват ли, каква е тая пуста чест, за кого и пред кого е важна и наистина ли носи удовлетворение пред съвестта?

16

Анонимен

преди 5 години

Ужасно. Над тези диваци пожелавам най-дивите и извратени ЛГБТ поддръжници + феминисти да се развихрят и да ги разглобят напълно.

15

Анонимен

преди 5 години

Такава неправда , не бива да остане ненаказана- противно е богу

14

Виктор Кордон

преди 5 години

Именно представителите на тази "култура" ни биват горещо препоръчвани от Дойче веле и останалите глашатаи на мултикултурализма, според които тия щели да обогатят културно Европа! Според мен трябва или да си ***, или да мразиш европейците, за да им препоръчваш това зло!

13

Kiffla

преди 5 години

Мъжете не са стока. Трябва да ги съдиш за де що-видиш. И да не знаеш защо, пак ги съди, те си знаят защо. Ако отричат, то съдийката ще се сети защо!

12

Анонимен

преди 5 години

Чакайте ,нещо не мога да разбера!Жената е пребита брутално от братята си защото е публикувала снимка !Сигурен съм ,че е била предопредена,да не го прави,и след като е пребита,ината продължава да публикува снимки и коментари!Здравомислещите човек няма ,да го направи!След като толкова се обичат с годеника си да беше изчакала ,до като се омъжи и тогава да прави това което разрешава мъжа й!Такива са традицийте от хилядолетия по онези крайща.

11

Жо

преди 5 години

В ТУРЦИЯ също имат такива традиции, когато братя убиват сестра си за честта на семейството. Тези дивашки традиции в Източен Анадол се прилагат и в наши дни.И тези искат да влизат в Европа.

10

Амазонка

преди 5 години

Е, какво толкова. Едно време опъвахме мъжете на пангара само защото жрицата беше сънувала, че имат грешни мисли. Така или иначе светът се връща към тези славни времена.

9

русофил

преди 5 години

Това е много хубава традиция на Корана, дано не я забравят. Братовчедите на евреите трябва да хвърлят жените си от 2рия етаж, а ако може и от 3тия, заедно с децата няма да е излишно. Вижте каква противна мутра, следствие от традиционните кръвосмешения има тази кафява чума, окичена със злата и смърдяща на овнешко, и ми кажете че бъркам! Та те са толкова дееволюирали, че не приличат на хора, а на извънземни!

8

Зъбльо

преди 5 години

Аааа, не така!Човек дори да няма какво да яде, трябва да проявява хуманно отношение към животните!

7

Анонимен

преди 5 години

До 2Не се мъчи да проповядваш,казано е от Христос ,не вие ме избрахте,а Аз избрах вас!

6

християнин

преди 5 години

Ислямът е чумата на човешката мисъл.Фундамента на исляма е омраза,злоба,и античовешко отношение към другите религиозни светове.Тази изродска ,примитивна философия е в състояние зда унищожи нормалното човечество,ако тя не бъде унищожена.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами че те тука по селата убиват жените за къде-къде по-малко!