10

ДО № 3

преди 4 години

Брато трябва сериозно да идеш и де се лекуваш някъде.... и то спешно, или смени дилъра.... ще ти е от полза !!!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

друсани британски сви-ни. те друго и не могат.

8

Анонимен

преди 4 години

Слънчака е модел как не се прави курорт. Когато един курорт се даде на прости мутри да го управляват, те го съсипват. Това е място за мозъчни инвалиди и русофили, които отиват да се напият, дрогират и играят ромски кючеци, това е туризма за тях.

7

пейзаж

преди 4 години

1, те са порядъчно слънчасали пияници...нали все пак трябва да се върнат от "почивката" с някакъв тен. Аа не....те првят флаш моб, но не ги разбират...

6

ХАХА

преди 4 години

РУБЛИТЕ НЕ СТИГАТ, ПИШЕМ И ЗА МОРСКИТЕ МУТРИ А? МУКАААА ЖУРНАЛИСТКА... ЗНАЧИ УМРЯЛ НЯКЪВ ПРЕД ЗАВЕДЕНИЕ , ДРУГИТЕ СЕ ТЪРКАЛЯТ, НООО КУРОРТЪТ Е КАТО СПА КОМПЛЕКС А ХАХАХХАА

5

Анонимен

преди 4 години

Спокоен,колко да е спокоен,кого заблуждавате?Спокоен беше едно време,когато имаше един хотел Кубан и в парка до него още два три на по два етажа.Имаше няколко капанчета с хубави коктейли и няколко за храна.Сега е гора от човекарници все едно съм в Люлин,загубих се като минах от там.Депресиращо застрояване,а туристите да не ги коментирам.Всичко са развалили мутрите.Жалко какъв хубав курорт беше до 1989г.

4

Анонимен

преди 4 години

Много приятна снимка, почиващи туристи.

3

Анонимен

преди 4 години

Ето до такива гледки ни доведе Промяната на президент Румен Радев!Криза, мизерия, нищета, содом и гомор, любовницата му деса *** си купува рокли за 4 и 5 ьифрени суми, забърква ин в международни скандали, наркомания, алкохолизъм, кражби, грабежи, метежи, убийства, извършени с особена жестокост, изнасилвания, пожари, палежи, анархия, корупция, некадърност, далавери!ОСТАВКА НА НИЩОПРАВЕЦА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР!

2

АнонимеН

преди 4 години

ПЪРВО ГОСТИТЕ БИЕХА КАМЕРИЕРКИТЕ!! ПОСЛЕ УПРАВИТЕЛИТЕ БИЕХА КАМЕРИЕРКИТЕ!!ТАЗИ ГОДИНА УПРАВИТЕЛИТЕ БИЕХА ГОСТИТЕ :DПО ЛОГИКА НА СЛЪНЧАКА ДОГОДИНА КАМЕРИЕРКИТЕ ЩЕ БИЯТ ГОСТИТЕ :DВАЖНОТО Е НЯКОЙ ДА Е БИТ В ХОТЕЛИТЕ ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ РЕЙТИНГА ВИСОК!

1

Анонимен

преди 4 години

Откакто видях навремето да се разкарват по улиците на комплекса с кофичките с пиенето в тях, нищо не може да ме учуди. Дори нашите пияници са по-порядъчни, понеже си поркат в кръчмите и по къщите.