13

До 11

преди 4 години

Тъпан аз ти обогатява информацията а ти ме нападаш.Типично в Бай Ганьовски стил.А колкото до Руснаците тези са отдавна интегрирани ,повечето са с немски корени.От останалите в Русия немски пленници след 2 световна война

12

Анонимен

преди 4 години

До DeutschlandЯ кажи тия с руския език бързо ли се интегрираха, научиха ли езика, добре ли работят, че и те не са малко има нема са 2 - 3 милиона.Защото тук в България не учат български и за работа не стават.

11

Sicht Punkt

преди 4 години

До DeutschlandАйде стига си плакал като напитена монахиня, ами хващай се за работа, че може мигрантите да ти изядат хляба.

10

Разочарован

преди 4 години

Германецо направи смартфон и говори с чужденците в Германия на английски ако искаш да покриеш минимумът за светска страна. Като ги принуждаваш да учат немски, така няма да ти изпъкне езикът пред света.

9

Анонимен

преди 4 години

Предполагам ,че ниво В1 включва:Дай лЯбИскам гУзЩа коляГяури още едно-две такива неща/

8

Deutschland

преди 4 години

Не се учудвам.Всичко което идва тук са бедни и неграмотни хора от Арабия и Африка.Които отдавна знаят, че който успее да се добере до Германия ,остава за винаги и се спасява от гладът.А да се промени нещо в емигрантската политика на страната е невъзможно.Цялата пропагандна машина е в ръцете на тези които искат да ислямизират страната Левите също станаха още по силни.В това темпо до 50 години са 50/50 с мюсюлманите.

7

Анонимен

преди 4 години

Само около една четвърт от мигрантите в Германия от Сомалия и Еритрея са в състояние да достигнат средното ниво на владеене на немски B1.Нищо чудно в тези държави среднотo ниво на интелигентност е сред най-ниските в света.

6

Sicht Punkt

преди 4 години

Данните бяха споделени от службата след запитване, отправено от Рене Шпрингер, депутат от крайнодясната, антиимигрантска партия "АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ".Може и да има сред тях някои, които да са неграмотни, но нали не никой не очаква, от расистката AfD, да каже хубава дума за мигрантите. Впрочем много рядко поне аз съм виждал мигрант който да не говори поне уличен немски. Там имат курсове за ускорено изучаване на немски за мигранти при това БЕЗПЛАТНИ.

5

Щерю

преди 4 години

Пък наш Стоичков от раз го научи - Айнцу, цвайнцу, дрън!

4

Анонимен

преди 4 години

Гостите ще интегрират дойчовците.

3

Анонимен

преди 4 години

Немците ще научат техните езици арабски,урду,пущу, езика на цъканията и т.н.

2

Наблюдател

преди 4 години

Германците да учат арабски, че да могат да се оправят в Германия.

1

а

преди 4 години

ми да почнат да ги внасят от китай не от близкия изток:) незнаят ли че тия и за подпиране на врати не стават.