124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 137сигурно след като е изчистил тротоара е пpоституирал

123

Анонимен

преди 4 години

Във всеки провинциален град имаше по няколко завода.

122

Анонимен

преди 4 години

Имам познат мияч на улици в Германия, за 5 месеца се прибра с 40 хил евро.

121

Анонимен

преди 4 години

Бедни сме защото голям процент от бг предприемачите забогатяват от далавери. Предварително се знаят победителите от конкурсите за фирми ремонтиращи пътя и тези победители вземат пари за най-зле направен път. Идеята на българина е да вземе пари от някоя далавера и да прецака системата, а не да подобри нещата.

120

Анонимен

преди 4 години

Социализма беше рай за некадърниците и мързеливците, а при демокрацията и капитализма умбите и кадърните забогатяват, а мързеливците и некадърниците стават сутрин в 6 да бачкат за надника с който едвам си плащат сметките. Капитализъм с демокрация е най-добрата система.

119

Ти да видиш..

преди 4 години

Имам позната берачка на ягоди в Англия. За 6 месеца се връща с 20 000 лв. , па вие си плювайте.

118

Ами така е..

преди 4 години

ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯ ДОБРЕ--ТАМ МИ Е РОДИНАТА!НЕ МИ ПУКА КОЙ, КАК ЩЕ МЕ НАРИЧА!!!!!!!!ВАЖНОТО Е--ТРУДА ДА МИ СЕ ПЛАЩА ДОБРЕ!!!

117

Анонимен

преди 4 години

Без саможертва не е възможно да се изгради свободно общество, а дървото на свободата трябва да бъде поливано от време на време с кръвта на патриоти и тирани. Това докато не го разберем няма да просперираме.

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 123 Така е. Социализма беше рай за мързеливите и некадърните. Що да полагат усилие , като партията мисли за тях. Я го вземи там на работа , да не маа *** по улиците.Така икономика не се прави. А после Горбачов ни бил предал. Той има смелостта да каже, че така повече не може.

115

Капиталист

преди 4 години

При капитализма и демокраицията умните и кадърните правят така, че парите да идват при тях, само простите и некадърниците стават сутрин в 6 да блъскат по цял ден за надника като социалисти с който едвам си плащат сметктеи и треперят да не останат без работа да не ги изхвърли съдия изпълнител от жилището за неплатени сметки.

114

Бравос

преди 4 години

АКО НЕ БЯХА ГЕРП,НИКОГА НЯМАШЕ ДА УЗНАЯ,ЧЕ ПЕКИН Е СТОЛИЦАТА НА ВИЕТНАМ И ВСИЧКИ НИЕ ТУК ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ И МААМЕ ФИЛИИ С МАС.

113

Бай Тодар

преди 4 години

Заминавайте да берете ягоди в Англия за да си купувате банани е България, в България има много банани!

112

Така е ..

преди 4 години

До Капиталист 119 Сега който може намира начин да си направи живота по добър. Дали тук или там не е от значение. Жалко че не съм на 25г. Възможности хиляди. Капитализма е много проста , саморегулираща се система. По трудно е да накараш парите да идват при теб. Успееш ли , живееш като бял човек. Ако не успееш живееш като социалист.

111

Капиталист

преди 4 години

По добре да бера ягоди и да мия улиците в чужбина отколкото да живея при социализма!

110

Анонимен

преди 4 години

До КапиталистЕдин берач на ягоди в чужбина получава повече от един квалифицират кадър в България.

109

Анонимен

преди 4 години

Аман от "разбонтувани' капиталисти.

108

Анонимен

преди 4 години

При социализма оцеляването беше гарантирано - дом, семейство, работа, доходи - никой не мислеше за това, гарантирано. Днес при свободата хората се страхуват за оцеляването си, и са свободни да станат всички милионери, а тези които не станат милионери бачкат по цял ден и се страхуват, а частните съдия изпълнители са свободни да ги изхвърлят от домовете им ако не си платат сметките.

107

Анонимен

преди 4 години

В условията на диктатура/тирания да кажеш истината е акт на революция.

106

Анонимен

преди 4 години

Бедни сме защото хората трябва масово да откажат да работят на месец за 560 лева. Ако работодателите не могат да изпълнят изискванията тогава сами да си работят.

105

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА КУПУВАМЕ СИ ЯКИ СТОКИ, ТИ НЕ БЕРИ ГРИЖА, ТИ ОТ ГДЯ ЗНАЙШ ЗА КОРЕКОМ...