30

Анонимен

преди 4 години

По този начин статията звучи несериозно. На слушахме се и се нагледахме на художествени измислици, които дори не са художествено написани.

29

До 34

преди 4 години

До АнонименEстествено, че преди смъртта си ще препишат имота на друг/други. При условие, че старците са били яко имотни (купил/продал 7 апартамента), мислиш ли, че на тая мома 1/4 й стига, при условие, че може да има всичко?! Лично аз познавам доста родители (семейства), в недобри отношения с децата си, които преписват имотите си на трети лица (примерно някой който се грижи за тях, или племенници) и изрично в завещанието пред нотариуса настояват директните им наследници да нямат право на 1/4.

28

така де

преди 4 години

По-добре бързи пари, отколкото да чакаш УВЕЛИЧЕНАТА средна работна заплата на ''успешния" Премиер.

27

Анонимен

преди 4 години

Много се смях на умозаключението на гебро-тъ пунгерите, които първо били разкрили извършителите, а после били разбрали кои са жертвите.Е, честно няма такава държава.Наистина.

26

Анонимен

преди 4 години

До Лейтенант КоломбоНе можем да знаем. Ако имаш наблюдения над разследването, сподели ги, не се срамувай.

25

Анонимен

преди 4 години

До 21Аре ся ми обясни, как при тяхна естествена смърт ще препишат, каквото и да е? Това се прави приживе, а да не споменавам, в родното законодателства има запазена част (1/4 от имуществото винаги трябва, да се разпредели между наследници - знам, глупост е, но я има).

24

Неработеща система

преди 4 години

Пак четем за рецидивисти, които са се самозабравили, заради изключително адекватните наказания в НК. От какво да се притесняват? И тоя па се чудил, че не били притеснени да ходят да си замитат следите. От кво да са притеснени? Нали след 5 години за добро поведение пак ще убиват, понеже ще са на свобода? Толкова ни е "адекватно" законодателството по отношение на присъди, че ще е чудно, ако някой престъпник изобщо се запритесни за каквото и да било!

23

Анонимен

преди 4 години

Такива изверги и като оня убил детето, не е зле да ги самоубиват в затвора. Иначе ги храним няколко години, спазваме им стриктно правата, галим ги с перо и накрая излизат и почват да убиват с още по-голяма вещина. А най-добре е държавата да върне смъртното наказание. Вижте какво прави САЩ?

22

мдаа

преди 4 години

Ако имаше бесило,тия биха се позамислили.Сега ще си признаят и при добро поведение и правейки ремонти по обектите(труд),ги виждам след 10 години настанени в затворническо общежитие и след още 5 са на свобода.

21

Ти да видиш..

преди 4 години

Стария е продал 7 апартамента и колко има още ? А вие Цветанов , та Цветанов .Човека остана само с 4 апартамента , без работа и с 100 000 лв. заем.Горкия.

20

Анонимен

преди 4 години

Нищо чудно дъщерята да ги е поръчала.....Живее в Нигерия, там е пълно с измамници и скемъри, пък и казаха, че не се разбирала с родителите си.

19

ай сиктир

преди 4 години

Това добре разкрили са ги поне така твърдят да видим сега съда каква ще я свърши. Няма да се учудя, ако се стигне до споразумение и ги осъдят на 25 години, а не до живот това ще рече, че след 18 години ще си живеят мизерния животец на свобода.

18

Анонимен

преди 4 години

Това е дело на имотната мафия на Цветан Цветанов. Всичките пари и апартаменти на убитите са отишли в скрина на тъщата на Цветанов.

17

до 21

преди 4 години

Възможно е.Ако се е опитвала да накара някой друг майстор да свърши работата и той не е приел.Като е разбрал,е отишъл в полицията.Оттам ще да е оперативната информация и се насочват към майсторите.

16

Анонимен

преди 4 години

До Лейтенант КоломбоМоже да са инвестирали в имоти,и да са взимали всеки месец наеми на ръка,които да са съваднали с деня на убийството.

15

Анонимен

преди 4 години

А може би дъщерята живееща в Нигерия е поръчала убийството!Лоши отношения с родителите си, платила им е на тия нещастници хубави пари, те ги убиват. Тя лапва апартаменти и имоти (а хората са имали много). Не се знае при тяхната естествена смърт дали нямаше да ги препишат на друг, а не на дъщеря си.

14

хахо

преди 4 години

За да стигнат първо до евентуалните убийци,100% някой от тях или и двамата най-вероятно на по чашка и размътен мозък са се изтървали на маса пред друг,който се явява оперативна информация/действия.Като е разбрал по новините,че тия не си си измислили хвалбата.

13

Лейтенант Коломбо

преди 4 години

Много интересно как като ги убиеш ще им вземеш парите? И какви пари ще вземеш? Джобните за кисело мляко и хляб ли? Пенсиите? Влоговете в банките?Тия заптиета съвсем ни взеха за калинки. Мотивът е психо-емоционален.

12

Анонимен

преди 4 години

Затов а избягвайте, да работите със селски простаци ...

11

Анонимен

преди 4 години

До 14Идеята на тези сериали е да правят пари, нищо повече.Последната трилогия за Батман беше гледана от много повече народ от всичките серийни крими драми с Хорацио и други такива, взети заедно. Идеята на с филмите за Батман е да се правят пари, а не да се насаждат идеи.