31

Стар атом

преди 4 години

Ако няма русенско варено и копърка,не им ща бункерите

30

Анонимен

преди 4 години

След ядрена война ще оцелеят *** плъховете и червеите .И милиардерите. След една година това ще има за ядене. И вече кой кого.

29

Анонимен

преди 4 години

Редуцират населението, даже мислят да предизвикат апокалипсис, за да задържат всичко открадното за себе си. А после? Тяхната смърт също ще е гадна, тъй като са лабилни психически и неспособни да се справят в критични ситуации, които неминуемо ще настъпят. Ще се избият и изядат помежду си от алчност и его.

28

Анонимен

преди 4 години

хубаво, ама следващия им живот имат ли си на идея как ще са ;)

27

отCиднейAaв$тpалия

преди 4 години

Значи от статията разбрахме че всички милярдери живеят в Америка (щото за извън америка не се споменава да съществуват) или че ще се преселят в Америка. За сефте научавам че извън америка не живеят милярдери или че при апокалипсис всички милярдери ще хукнат за америка. Америка трябва да е някаква фикс идея извън нея милярдери не съществуват, и ако има то те обезателно искат да се преселят в америка. Много образователна статия благодаря, профанизма избива рибата

26

б@хги

преди 4 години

Ще измрем простосмъртните мигом. А те ще се мъчат дълго. И няма кой да им работи ,ще трябва сами да си работят. Ще проклинат съдбата сиИма и такива в България построиха си бункери. Ще оцеляват. Значи.

25

Анонимен

преди 4 години

Ето, че сами се издадоха световните капиталисти и приближените им оротежета, които и сега се знаят кои са и че упрвляват ценните ресутси, източвайки ги от целия свят, който е жертва на заговора им.А що се отнася до телесното съществуване, то е кратко и колкото и да се лекуват, сменят кръвта и ядат чисти храни, пак ще умрат мразени, защото са изцапани с невинната кръв на милиарди хора, които са работили, за да осигурят богатствата.

24

Дон Пацо ди Терасо

преди 4 години

А противоатомни тераси има ли?Само питам не,че нещо ама....

23

do 25

преди 4 години

На тези извън бункерите им остава само да вземат един бял чаршаф и да вървят бавно към гробищата

22

Анонимен

преди 4 години

Бункерите, добре! А тези , които оцелеят без бункери?А със сигурност ще има такива от поне 8 милиарда хора.Та, представяте ли си как оцелелите ще целуват тези в бункерите?Ще ги докопат! Истинско ТВ реалити!

21

666

преди 4 години

Където и да се скрият, след апокалипсиса няма да има значение дали са милярдери. Парите ще са без значение, така че...

20

Мухаха

преди 4 години

Поколения могат да живеят в бункерите на Rising S Company. Помещението може да съхрани храна за 1 година на човек и издържат на земетресения.С две думи. Бедните ще измрат веднага а богатите една година по-късно . п.с. А това за поколенията които могат да живеят в този бункер, съхраняващ храна само за една година е необяснима загадка .

19

Анонимен

преди 4 години

А бе хуморист,ако руска ракета удари континента на милиардерите, най-много ще изпратят руснаци и китайци!Чети бе...

18

Анонимен

преди 4 години

Ако има акопалипсис, то той ще дойде от Русия. Нон-стоп инциденти и радиация, изгоря Сибир, а никой нищо не каза.

17

SSP Alliance

преди 4 години

Q - Планът за спасяването на света vbox7

16

Burzum

преди 4 години

Хихихи новите руски ракети с ядрен реактор могат да си обикалят и чакат цяла година ....и после ПРАС.....

15

Анонимен

преди 4 години

И КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЯТ МИЛИАРДЕРИТЕ КОГАТО РУСИЯ ПРЕВЪРНЕ КОНТИНЕНТА ИМ В ЯДРЕНА ПУСТИНЯ?

14

Анонимен

преди 4 години

А тия защо си мислят че оцелелите няма да ги намерят и изровят след което да ги изкормят до заедно с поколенията им? Нали се сещате че примерно една трета световна война ще е основно по тяхна вина и всички ще се радикализират търсейки на първо време точно тия милиардери за отмъщение! И точно най издържливите и кръвожадни вождове на осворепялата тълпа ще станат новия елит заемайки тяхното.

13

SSP Alliance

преди 4 години

Ето и информация за приближаващата световна заплаха за човечеството: Смъртоносен изстрел - Момента приближаваvbox7

12

Анонимен

преди 4 години

Какъв смисъл има дали си милиардер при Апокалипсис?Когато ще ги няма Холивуд,Айфеловата кула, Венеция,плажовете на Мавриций,Тайланд и Хавай,египетските пирамиди,усмивката на Мона Лиза и тихия сън на твоето дете,има ли значение изобщо?