128

Анонимен

преди 4 години

До РусияС кое Русия е по-напред технологично, ***??Ще сравняваш непроизведеното Су 57 /4+/ с Ф-22, ***??Ту 22 с Б2 Спирит , ***? Фиаското Армата с Абрамс, ***?Димящия "Кузя" със самолетоносачите тип "Нимиц". ***?Х-37 В няма с какво да го сравняваш , ***! Самоубиващия се "Курск" с подводниците тип "Охайо" , ***??

127

Помислете пак

преди 4 години

...."Анкара, която отговори със зенитно-ракетни системи С-400 на САЩ, които не й продадоха комплексите Пейтриът, се подготвя да нанесе втори шамар".....dnes.bg моля да се поинтересува и да осъзнае. че покупката на C 400, няма нищо общо и не е отговор на "отказана доставка" на системите пейтриът. Не заблуждавайте хората... Алчността, страхът и манията за величие на Ердоган флиртува с Путин..

126

Анонимен

преди 4 години

До РусияИ като пишеш тези небивалици вярваш ли си?

125

Анонимен

преди 4 години

Май че заводчето на Фолксваген няма да е в Турция?!!!

124

Русия

преди 4 години

Тук облъчени американофили сами се радват на глупостите си, и сами си вярват! Разберете че Русия е в пъти по напред технологично във всякакви оръжия, и разбира се, разбираемо изостава в промишления отрасъл в стоки за бита. Нещата са много по дълбоки, но чугунените ви глави не го разбират защо е така... на нея и помагат и ще и помагат! Пътя на доброто и пътя на злото...на войната. Ха сега си помислете кой помага на Русия и пак пишете глупости!

123

Мнооого ми е .....

преди 4 години

Много ми е интересно какви стандарти на НАТО е покрил 110-ия номер о.р. военен? Щото навремето се състезавах с натовски командоси и редовно ни дишаха пушилката при парашутните многобои - нито са по-издръжливи на пеши марш в жегата,нито се ориентират добре,нито гребат с лодка по-бързо,нито по-точно скачат с парашут,нито по-точно стрелят.

122

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 140: А в нашата пропаганда кое поколение е? Сигурно Ердоган знае по-добре, не си дава парите на вятъра.

121

Анонимен

преди 4 години

До 5=3?Пето поколение ама...........друг път. Пето поколение е само в руската пропаганда.

120

5=3?

преди 4 години

До Анонимен 137: Cу-57 да стане като F-15? Пето поколение изстребител да стане като трето? Може, но не като го подобрят, а като го поразвалят. Ако вземем ние да го произвеждаме например.

119

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 135: От това "муахахахахахахахаха" се разбра, че ти е много весело, но не е ясно защо. С чугунопроизводството ли е свързано или с нещо друго?

118

Анонимен

преди 4 години

Това Су 57 още малко ако го подобрят ще стигне нивото на ветерана Ф-15.

117

Анонимен

преди 4 години

F-35 + F-22 = Су-57-))))))

116

Анонимен

преди 4 години

Турската Натовска армия с руски самолети и ПВО. ХахахаЕгати къшмера за американците

115

Анонимен

преди 4 години

Дали руският самолет е "таралясник" не се знае, но досега съм чувал за дефекти във F-35. Не понасям Ердоган, ам той поне има гръбначен стълб да се опълчи на абсолютен тиранин.

114

Истината

преди 4 години

Парите са на Турция и ще ги харчат за каквото поискат

113

до 117

преди 4 години

испански - DELE 85%, руски--80% германски- GOETHE - 75% и английски SAT+TOEFL 92% според точките от изптитните ми резултати и апропо отдавна вече не съм в България!Разбирам и португалски и фламандски ако е за въпрос и вземи прочети Достоевски.....

112

Анонимен

преди 4 години

Абе хамериканопоплювковци,като са "невидими" краварските самолети,как така югославяните ги сваляха по време на войната преди 15 години?!Нали бяха "невидими","съвършени" и въпреки всичко ги сваляха!Краварите никога не са притежавали най-съвършени самолети!Това,с което са печелили сражения и донякъде войни,е масовото и масирано използване на самолетите!Само че,това работеше доскоро,но вече не върви,при съвременните ракетни противовъздушни системи.Свърши вече в масираното им използване!

111

Анонимен

преди 4 години

ТУРСКАТА ДЪРЖАВА СИ ИМА РУСКИ ВИЛАЕТ

110

Анонимен

преди 4 години

До До 121Тролски бръщолевения. И какво му общото на руския таралясник с Ф-35. ?? И изобщо има ли нещо в света което да не измислено от алкохолиците?? Смешници!

109

Анонимен

преди 4 години

Нека има конкуренция.