26

тр драма

преди 4 години

Драма след драма

25

Анонимен

преди 4 години

До Не е от вчера 19Ако си гледал нещо за АРАБСКИЯ свят- Иран, Ирак, Сирия, Афганистан, недей да твърдиш, че това било в Турция.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Колко жени бяха убити в Бг през последните години?Нима тук не зачести насилието над жени?

23

Анонимен

преди 4 години

Ъх ... шокира! Кой знай са клатели гордо глава и са се радвали миииии ... ай стиа сти *** ядосвали ...

22

odpo

преди 4 години

От Истанбул на Юг са само луди ислямисти... Анкара, Истанбул, Измир.. това са градове населявани главно от БЕЛИ хора, иначе Турция на Ердоган отива по дяволите. Жените са по нисши от кучетата, шериата е закона, а последната му воля е на Султан Ердоган... Съседите имат със самозабравили се политици, като в България... Няма законност, няма почит на закона, фарса е пълен

21

Анонимен

преди 4 години

Наръгал я щото го обидила?!? Само човек с ниско самочувствие, комплексар, простоват и с примитивен начин на мислене индивид, може да отнеме живот заради устна обида! Плюем либералната демокрация, щото не можем дори да си представим какво е то живот в една мюсюлманска държава с подобни порядки и не осъзнаваме в колко цивилизована страна живеем, пък макар и да има какво още да подобряваме, при това не малко!

20

Анонимен

преди 4 години

Ужас, сега детето ще бъде дадено на гей двойка!!! Веднага да се направи сълзливо предаване и детето да бъде върнато на бащата!

19

Анонимен

преди 4 години

Защо само ни заливате с новини от тъпата турция сякаш ни касаят?

18

Не е от вчера

преди 4 години

В ислямския свят това е ежедневие... Даже има в ютуб видея как в турция колят жените си като агнета. Скритите камери ги заснемат. Отиват в някоя затънтена улица карат жена си, изваждат ножа и турчина и прерязва гърлото. Който не е със слаба психика може да ги види в ютуб!

17

Az

преди 4 години

Това е туркията, убийства на жени, ментаци, евтин алъж вериж, даже и топ летището им излезе ментак за милиарди...Кадърните турци за по Германията, въртят бакшиш.

16

Циник

преди 4 години

Чета - как турците били "цивилизовани", ако в този сайт имаше поне един свестен преписвач (не казвам жypналист, защото такива няма), щеше да решершира, и да направи "връзка" със "сестринските" убийства на туркини в Германия... Трето, четвърто поколение турци живеещи в Германия - продължават да масакрират сестрите си, че са избрали "неверник" за партньор.Исляма е религия за ***!

15

Анонимен

преди 4 години

Нормален турски ден

14

Анонимен

преди 4 години

Да ви помоля за туркия или добро или нищо в тази "медия" !!!!!!!!!!!

13

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен 11 ... останалите 20% всяка година изпъват баира към Бузлуджа и смятат, подобно на Иво Христов, че съвеЦката армия е спасила българските евреи ... !!!

12

Калеко Алеко

преди 4 години

Това е лицето на Ердоганова Турция ... Не случайно и Ердоган-ефенди намери общ език с товарищ путин, въпреки че преди време го изненада изотзад ... Мястото на Ердогановците не е в ЕС и НАТО, тъй като техните ислямски ценности по скоро биха се синхронизирани с "Панславянските ценности" на путинова раССия ... !!!

11

Коце кмета

преди 4 години

А кой е снимал видеото? Защо е снимал, вместо да помогне? Малко джендърска ми се струва работата, и то за дразнене на султана, а не за реални мерки. Иначе нямаше да протестират в Истанбул, а в Анадола. Там още има убийства на честта и прочее диващини.

10

Анонимен

преди 4 години

80%, в БГ, гледат скапаните им филми.

9

1111

преди 4 години

Много народ гледат турските сапунки, където са представени като европейци, а в инстанбул на 20 жени само две са без кърпи на тиквите. Като икономика са ОК, но исляма ги владее яко.

8

Анонимен

преди 4 години

А БТВ Тюрк продължава да промива мозъците с турски сериали за ревниви брадати сандокани и невъзможна любов.

7

Анонимен

преди 4 години

Културни особености на държавите от третия свят! Но пък ще направят филм от тази история, а Босфор ТВ с Юки ще го купят и ще го излъчват всяка вечер в продължение на 2 години!