212

Анонимен

преди 4 години

E TOVA E ISTINATA

211

Днес СССР а утре САЩ

преди 4 години

Какво си въобразяваме ние шепа народ и педя земя с нашите три национални катастрофи? Докога ще печелим само битки и губим световни войни?В ДРУГИ ДЕН ОТНОВО В ТУРЦИЯ.........................

210

Анонимен

преди 4 години

Чърчил, Рузвелт и Труман, защитават интересите на собствените си народи, за разлика от *** и национални предатели като Георги Димитров и Сталин. Япония не е била готова да капитулира през лятото на 1945, това са абсолютни лъжи, кодекса на честта, фанатизма и готовнастта за саможерства са послословични за японците. Дори след ядрените бомбардировки в Япония няма консенсус относно безусловна капитулация, страха от сваляне на божествения император и чужд окупатор са много силни.

209

джо

преди 4 години

Анонимен... Виждам ,че преките попадения са много болезнени, защото по - глупаво "извинение" нямаше как да бъде написано. БОМБАРДИРАНЕТО на градовете е тактика, възприета от Англичаните и Американците за отслабване на икономическата мощ и психологическо въздействие върху населението. Най - много е пострадала Германия. И днес има спорове дали това е било хуманно. Не съм аз човека ,които ще даде оценка, но това са фактите. Ако си присъствал на съвещанието заедно със Сталин, ИЗВИНЯВАЙ....

208

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Браво Марков , евала Георги!!!. Другата статия ще е за това че, не е имало Турско робсто , българите идват от Марс и най срамното нещо за истинския българин е да работи физическа работа *** на 6 морета

207

Анонимен

преди 4 години

САЩ-че ние ще бъдем свръхсилата, която ще управлява военния свят, а не тези *** славяниОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ- НЕ ТЕЗИ *** славяни.За западът ние сме ***!

206

джо

преди 4 години

Генерале, извинявам се за допуснатите правописни грешки.Даже и по - долу в коментара съм допуснал грешка. Написал съм "управдава" вместо оправдава. Но това не измества историческата истина и отношението на някои хора спрямо фактите. Между другото, тук често допускат грешки в заглавията на статиите, но това е по - скоро технически проблем.

205

Анонимен

преди 4 години

Тоя историк доносник до кога ще хвърля баластра по обществените медии?

204

Бойко Борисов

преди 4 години

Мен американците ме държат за топките, затова купих 8-те самолетчета за 1.2 млрд.долара ,нищо ,че Словакия купува 14 бр. от същите за 800 млн.долара. В крайна сметка нали народа ще плаща ,не аз .

203

Анонимен

преди 4 години

моля ви ,като пишете нещо против академика ,първо се самооценете!

202

проверяч

преди 4 години

До GENERAL DESI В гугъл ли го прочете.И аз,кат ни съм сигурен,прая проверка.

201

GENERAL DESI

преди 4 години

Пише се Втората световна война, о неукий ***!Това не сте ли го учили на курса при Пригожин!?

200

Бюлгериен

преди 4 години

Няма по-голям хумор от този-слугите на бившата номенклатура да се правят на десни.

199

джо

преди 4 години

Генерале..... САЩ бомбандират столицата и големите градове на България по време на втората световна война. Загива не малко Българско цивилно население , сигурно и тази част от историята е пасквил???

198

Българин

преди 4 години

Хахахахаа , червен професор , червен *** !!

197

Картофчо

преди 4 години

Най-после, се намери някой да направи истински анализ на факти, а не просто да използва клишета и обиди, без никаква връзка с историческите факти!

196

Анонимен

преди 4 години

***!

195

бай Гошо

преди 4 години

Кой Георги Марков,сценариста на "На всеки километър" ли? Няма или -или.Или си такъв,или-онакъв.Зарязал е три българки,да си начеше крастата и да вземе мома англичанка.Естествено,че ще плюе България.

194

джо

преди 4 години

до ТТ Това ми е партизанското име аз съм джо , колкото вие сте ТТ

193

GENERAL DESI

преди 4 години

Кой дава право за тия комунистически пасквили на нещастния комунистически доносник, който срами името на писателя Георги Марков!? Питам, КОЙ!?