21

Иван

преди 4 години

А дали няма НАТО да подсили гърба на САЩ.

20

Бож.

преди 4 години

Ако предишното Сесере извадеше малшанса да се удари с днешния Китай,скоро щяхме да видим как китайски коменданти взривяват кулите в Кремъл и да ползват камъка за казарми на милионните си армии. Днешния Китай може да извади до 600-милионна армия: четири и половина пъти повече от цялото население на днешна Русия. Това е силно опечаляващо,но е факт!

19

АНТИ

преди 4 години

Идва времето, когато Китай ще удари по масата !

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Просто попитах с каква техника Китай превъзхожда САЩ?С кораби,подводници,самолети,с ракети,с космически оръжия? Нищо друго.Много пропагандни филмчета гледате и реалността ви убягва .Та най-модерните оръжия на китайците са в американските военни музеи толкова са стари от средата на студената война.Един самплет имат джей20 ама и той е ментак просто изглежда като истинският нито може да лети като него нито е стелт.Просто факти..

17

Анонимен

преди 4 години

Молете се да не стигнем и ние до точковата социална система на Китай. Не слушаш ли партията вастите ти отнемат правата да ползваш въздушени железопътен транспорт плюс орязване на някои соц. услуги.

16

ГАДОРЯН

преди 4 години

Това е само началото! Китай рано или късно ще отмъсти на самураите за 300 хилядите изклани като *** граждани на Нанкинг. А кашерния краварник да го .......

15

Бож.

преди 4 години

До Мозъчен "лекар":Който "лекува" с политически лозунги а не с истинско лечение не е лекар,а мошеник-спекулант

14

Преял Гербав

преди 4 години

Както сега сме на власт, така сме си купили вили в чужбина и ако нещо стане, ще избягаме там. Вие ще си седите тук, щото сте бедни,ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ! ПАЛЦИ ГОРЕ!

13

Мозъчен Лекар

преди 4 години

До Бож.***

12

Бож.

преди 4 години

Нормално- Сесесер с цялата му бойна слава е в пъти по-слаб от днешния Китай!

11

Анонимен

преди 4 години

След края на мандата на рижавият клоун съвсем явно ще се види,че царя е Гол!

10

Chimerica

преди 4 години

Прочетете за Chimerica, за факта, че САЩ и Китай са скачени съдове и после пресмятайте някакви неосъществими надежди. Нали китайците са фабриката на САЩ, а жълтите, ако ги няма САЩ на кого ще продават стоките, които бълват? Китай е най-големият притежател на американски дълг и с най-големи доларови запаси. Просто ако едната почне да потъва, започва и другата. Мислите ли, че са толкова ***?

9

Анонимен до 5

преди 4 години

Пак нещо искаш да превърташ играта, годината е 2019 не 1980. Китай е в почти пълния си възход, Тръмпича е бизнесмен и усети че технологично Китай изпреварват Сащ и взе да налага санкции.

8

Само САЩ

преди 4 години

Е каква сила да е САЩ в сравнение с Венецуела, Северна Корея и Никарагуа. Никарагуа за ден ще стигне от Вашингтон до ЛА, само като се сетя и ми се изправят косите и ми иде да се скрия като Путин и да не се показвам цял месец от бункера. Имам си и бяла чашка.

7

Анонимен

преди 4 години

САЩ,Япония,Ю.Корея,Филипините,Тайван,Австралия,Индонезия и Индия трябва да се обединят и да поставят на място Китай.

6

Анонимен до Само Фащ

преди 4 години

Че кой я брои америка за сила освен *** в България ?

5

Анонимен

преди 4 години

Китай с какво превъзхожда САЩ във военно отношение,статията е глупава пропаганда.Ако ще се лупат и ръгат с колове,боздугани и мечове като в средните векове безспорно 1 милиард са повече от 300 милиона.Но ако водят сражение с модерни оръжия...Във всички китайски военни филмчета с 1 торпедо потъва един самолетоносач,китайският j20 който всъщност е евтино копие на неуспял модел американски самолет от 90-те с един залп разкъсва на парчета цели рояци американски самолети и тн.В реалноста е друго..

4

ИТ

преди 4 години

Ха,ха,ха...американските ценности...дънки и хамбургери! За това ли ни побеляха косите?! Къде е американската свобода? Цели две поколения българи измамени.

3

Преял Гербав

преди 4 години

От американското ми казаха, че новата Сирия ще е на Балканите, аз за тва си изнесох парите в Австрия и съм си купил 6-стаен мезонет в центъра на Виена. Само чакам да се почне и изчезвам. Като ви избият тука, ще се върна.

2

Анонимен

преди 4 години

Добре, че е Тръмпда забави процеса, ако бяха избрали Хилъри това щеше да ускори краят на САЩ като световна империя.