27

ЯНИ ВАНГЕЛОВ

преди 4 години

НЯМА ''Истанбулск джамия'' СВЕТА СОФИЯ !! ТОВА Е ГРЪЦКА ОРТОДОКСАЛНА КАТИДРАЛА-ЕКЛЕСИЯ .ПОСТРОЕНА ЗА 5 ГОДИНИ ОТ 532 - 537 ГОДИНА от нашият велик ВАСИЛЕВС = ЮСТИНИАН ВЕЛИКИ !Ноие Цюрише Цайтунг - Швеицарска Медииоо = СРАМ СТЕ ЗА ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ !

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧе те турците са си бели. Ние сме едно племе с тях, идваме от същите места в Азия. Черните турци са преселници от арабския п-в. Турция е владеела полуострова, но самите селджуки, които са основното племе не идват от там. Когато създават империя естествено евреите взимат контрола. Ататюрк ги освобождава за кратко. След това пак падат под еврейско робство. Ердоган палячото е марионетка, който го играе уахабит и турците са луди по него. Просто племе лесно се лъже от евреина.

25

Анонимен

преди 4 години

Цените на Луфтханза за тройни спрямо турските, а обслужването е нула.Сервизът им е пълна скръб.

24

Анонимен

преди 4 години

Нормално е немците да оплюват турското летище.Все пак то им дръпна над 60% от пътникопотока.Не случайно Тюркиш Еърлайнз 4 поредни години са авиокомпания 1 в Света.

23

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоПодозирам, че Ердоганя е искал летището да е на Европейска територия от ганьовщина.

22

Дойчланде

преди 4 години

Луфтханза е в пъти по-скъпа от конкуренцията, а сървиса е нула. Едни караконджули стюардеси и чакаш в блъсканицата. Като се прекачиш във Франкфурт пак ти пребъркват багажа и чакаш като гламав. Невер евер LH.

21

Некъф

преди 4 години

Фec инжинер!!!Голям виц. Добре, че през годините баха американците да ги тикат инак още щяха да са в шатри.

20

Анонимен

преди 4 години

Много си е добро летището. Летял съм три пъти от там, два пъти за САЩ и веднъж за Канада, като и трите пъти беше супер.Немците ги яд, че все повече хора се отвратиха от ко чината Франкфурт и я избягват. Почти никой от познатите ми вече не пътува през Франкфурт.Или с Търкиш Еърлайнз от Истанбул или с Бритиш Еърлайнз от Лондон.Това са двата варината за транатлантически полети.

19

Анонимен

преди 4 години

Пълен провал е ремонта на Графа с колчетата да се прибият хората.

18

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Предполагам,че проектантите са турци.Ако бяха наели западни специалисти ,доказани в тази област,летището щеше да е оттатък Босфора,далеч от птичи ята и мъгли.Ама след дъжд...качулка.

17

Анонимен

преди 4 години

Тук само турчиляя коментират като гледам....Хайл Ердоган, и марсианци не могат да спасят този народ с такъв диктатор....

16

i

преди 4 години

Личен опит от тази година - от две пътувания с турските авиолинии, и двата пъти отмениха полети. Хич не ме интересува лъскавината на летището, храната в самолета и други екстри ако отменят полети.

15

Анонимен

преди 4 години

Ново стоителство. Трябваше Бойче да отиде на инспекция, да им направи паспорт на летището. Щъркелите ако им пречат, ще каже: Чума щъркелова! на дюнери! За ветровете ще въведе високотехнологично решение, ще доката майстора на спирането с ITcard да направи ограда с бодлива тел. Един вятръ няма да смее да мине. За ходенето пеш ще прати армаган: Фандъкова да им направи транспорт с електро тротинетки. Само Бойче ще им помогне.

14

Анонимен

преди 4 години

По-завистливи от немците са само българите.

13

Salih

преди 4 години

Хаха голям смях. Турците за месеци построиха най-голямото летище, а в Берлин още ползват соц летището шьонефелд. Не че тегел е по-читаво. 30 години не могат да го построят и за да изкарат някакви пари последно го отвориха като музей, да го обикаляш и да им се смееш. Къде сте тръгнали, с какви очи да критикувате. Шваби прости.

12

Анонимен

преди 4 години

Злобна западна статия хах

11

Анонимен

преди 4 години

Предлагам тренирани соколи да вардят въздушното пространство от птици-нарушители

10

Анонимен

преди 4 години

Ще им трябват обучени хищни птици за да пазят зоната.

9

Анонимен

преди 4 години

Мда, ще отнеме доста пътници от хъба Франкфурт. Немците си ледат най-вече своето - за справка виж Метро, Лидл и Кауфланд.

8

пецата

преди 4 години

Почна да дърпа клиенти и веднага започва антирекламата , всичко му е наред на летището , летях от там и е уникални не съм виждал такава красота в цяла европа, супер удобно се стига до терминалите, нама хаос и всичко е направено интуитивно