86

Анонимен

преди 4 години

Единствената държава в света която строи АЕЦ-ове на супер високо и безопасно ниво е Русия!!!Единствената американската компания която строеше АЕЦ-ове - "Уестенхаус" - Фалира, щото безопастноста на нейните АЕЦ-ове е под средното ниво, питай японците с АЕЦ Фукосима!!!ПСНе щеш руска АЕЦ????Ами, защо не не излезеш с идеята да закрием АЕЦ "Козлодуй" бе недорасъл ***...л, а!?

85

Анонимен

преди 4 години

В Просията никой никога не се интересувал от живота на мужиците, още по-малко от живота на сибирските индианци. Така че тази установка не е за цивилна употреба. Оставям на вашата фантазия да се сетите какви гадости се въртят в главицата на гнусното кьосаво безполово ботоксно джудже-антихрист. Във всички случаи е предназначено за глобално въздействие - полярните сияния или кой знае какво още.

84

До 112

преди 4 години

Рашка...твоите кумири живеят още в 20век.Не ни ги давай за пример, защото ставаш смешен.

83

Напред

преди 4 години

Привет от робота Фьодор от космоса....

82

Unufri

преди 4 години

ДО 111: Западният свят го е грижа за последствията от евентуални аварии с тази плаваща бомба, за разлика от рашките. Много по-разумно е да строиш статични АЕЦ и адекватна електрореносна мрежа на сушата.

81

Браво

преди 4 години

Ама хора Русия не беше ли под санкции в разруха и с съсипана икономика!как строят уникални мостове и плаващи централи?Не е истина това е от картон.....

80

Анонимен

преди 4 години

Уникална технология!!!!А, за "еколозите" на Запад.... Ами... "Когато лисицата не може да стигне гроздето казва, че е кисело."Вчера Русия изстреля ракета на борда й се намираше първият робот-космонавт който ще работи на МКС (в ракетата нямаше хора, а само роботът)

79

Санкции а

преди 4 години

Всичката тази паника е че Русия първи направиха това уникално съоръжение,а "напредналия и богат запад"не...

78

Ясен Желязков

преди 4 години

Успех ще е цялото това нещо да пристигне до крайна дестинация. Северния морски път е "надежден" и "перспективен" дотолкова, за да минат годишно 700000 бруто регистър тона, дето е едно нищо. И целия трафик е за 60-80 дена, докато пак не се заледи. Успех на проекта, ама на мен поне ми се вижда безсмислено. Може пък да имат бол пари хората, нека....

77

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ha ha ha ."grozdeto kiselo " nali ?!?? Zatvorihme si iadrenite reaktori ...I seg rivem ,che toka ni bil skap ?!?? Taka shte e ...kato se vodim po akala na vragovete si !!!...kolkoto do tikvenia vojd ...toi "stroi" habove, atomni tsentrali ,gazoprovodi .samo pokrai izbori !!! Ne mu se vrazvaite !

76

Ник

преди 4 години

За коментар 101.Става на въпрос за цветовете с които е боядисана платформата. Уж на руския флаг,ама..!

75

Анонимен

преди 4 години

Хихи, ще кажеш, че японците не живеят от памтивека и не знаят за явлението, което апропо носи японско име "цунами". Защо са решили да строят високо рисково атомно съоръжение в силно сеизмичен район? Е, не им е виновно цунамито, нито руснаците!

74

Анонимен

преди 4 години

Ако разбирачи те,знаете ли че катастрофата в Фукошима е 10 пъти по силна от Чернобилската,но интересно защо се премълчава?!---------Не знам да се е премълчавала. Коментираше се още от първия ден.

73

Ник

преди 4 години

Кой звае защо,цветовете на руския флаг са обърнати наопъки! Мен,ако питате,не е случайно и както нашите знамена пуснати противоконституционно отвесно,вещаят гибел! Няма Конституция,няма държава! Руснаците,замаяни от пропагандата, нека си вярват,че са велика военна сила...но не е тяхна за съжаление.На волът и нов ярем от 5-то поколение да му сложиш, си изпълнява задачката,като вол! Друг яде плодвете от труда му! Сори!

72

Анонимен

преди 4 години

94, японците не са направили нищо с Фукушима. Фукушима беше природно бедствие. Чернобил беше бедствие причинено от прословутата сАвеЦка некадърност и безумие.

71

Анонимен

преди 4 години

Между един единствен тестов полет и 30 години полети има доста разлика. Второто е развита технология, а първото е опитен образец

70

Истината

преди 4 години

Ако разбирачи те,знаете ли че катастрофата в Фукошима е 10 пъти по силна от Чернобилската,но интересно защо се премълчава?!

69

Факт

преди 4 години

Много полезна и безопасна централа,може да се ползва от всяка страна която има нужда от енергията.

68

Анонимен

преди 4 години

92, да допълня че на тоя бурКан после покрива на халето му се срути на главата. Безхаберната комунистическа из мет го зае ба в небитието. За сравнение как правят цивилизованите страни, примерно Ендевър я транспортираха до Калифорния Сайънс Сентер и сега е там в музей, милиони хора да посещават. Самото транспортиране си беше своеобразна атракция също. Със специален самолет, после по улиците. Какво да сравняваме изобщо...колхозните *** живеят още в десети век и нас ни дърпаха назад също

67

Анонимен

преди 4 години

Значи шорoшоидалните като чуят за руски реактор, изпикaвaт газ с енергиен еквивалент около 5 нововоронежски АЕЦ-и. Само това братушките не могат да го постигнат. Мачкай Вова!