20

pilot

преди 4 години

С това корумпирано правителство каквото и да се прави няма да е изгодно, така че първо да се разкарат и тогава ще се решава ! То какви ли не гейтове се появиха и все виновни няма , а сори имаше един с тераси,който отиде консул във Валенсия въпреки, че хората там правят подписка ,че го не искат ! Трагично е , не е смешно !

19

Гоце открадна яко

преди 4 години

Гоце(президентът) открадна яко по време на прехода и президенстването си и с част от тези пари, включително и от атомната централа Белене, Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син. Да са живи и здрави поддръжниците на БСП и АБВ, които се явяват наследници на Гоце.

18

Анонимен

преди 4 години

Мартин Димитров този инсект, пак изпълзя от канализацията на "Козяк" за да ни облъчва с платени съобщения.Тоя специалист по всичко, защо с каквото се захване, то винаги е провал?А ако изобщо спрем тока, ще ни излезе без пари, нали Мартине?Освен това можем да спрем и яденето, това ли ни препоръчваш?

17

Анонимен

преди 4 години

Заработва си парите. Разберете го. Частните държавни фондации искат да отчете дейност.

16

Богати сме

преди 4 години

Всяка година подаряваме на американските ТЕЦове по 860 милиона.

15

Анонимен

преди 4 години

Ако не построим АЕЦ ще внасяме ток на тройна цена от Турция.Това е истината.

14

Бай Евстати

преди 4 години

Абе аз ле нещо не зацепих или каквокак така цената на тока щяла да се вдигнеако имаме достатъчно мощност за сегашното си потребление и почнем да произвеждаме още то реално почваме да наводняваме пазара което от своя страна трябва да доведе до намаляне на цената не покачванеможе би изпускам нещо ама така баца икономикатаза това златото е с такава цена а камъните са почти без париколко реално произвеждаме сега ?колко купуваме ?колко изнасяме ?колщо ще проивежда новия АЕЦ ?

13

Анонимен

преди 4 години

Народът е казал за такива: "Посмали, ***!"

12

Мътилник-изпъченяк

преди 4 години

Това недоразумение изпод кой камък изпълзя за да дава мнение!?Тъкмо бях забравил че е съществувала някога голямата измама наречена СДС.Кукли на конци

11

Белене=КОРУПЦИЯ

преди 4 години

Белене е музей на посткомунистическата КОРУПЦИЯ на червената върхушка !!!Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

10

ноби

преди 4 години

тоя мартин е едно американско лeкe. само като му видиш долнатa мутpa. за каквото са му платили , за това вряка

9

До 2

преди 4 години

Май не си разбрал, че американските Марици си имат руски собственици :)))))))

8

Анонимен

преди 4 години

Тоест - Америка за България каза,че....

7

далаверата Белене

преди 4 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров, бившия червен министър Петър Димитров и Явор Куюмджиев плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

6

Анонимен

преди 4 години

Кратка листовка за пациента :Американските Марици са добри, самолетите Ф-16 са добри. АЕЦ Белене е лошо и Южен поток е лош. Уестингхаус е добър, въпреки че фалира от липса на поръчки и скъпа цена.Гренландия е изконен американски щат от стотици години.Крим е украински.

5

zeus

преди 4 години

Усещате ли как цената на Белене от година на година расте, сигурно понеже се качват комисионните за Партията. Като знам, че при ГЕРБ се крадат 2/3 от парите за един проект лесно се смята, че централата реално ще е към 7 милиарда лева.

4

Наблюдател

преди 4 години

Под 15 млрд. няма да е. Докато я направят инфлацията и комисионните и ще се е вдигнала цената.

3

Анонимен

преди 4 години

Браво. Появи се "Ядреният синтезатор" от "Кварталните" . Каза, че скоро, до две седмици, всеки ще има по един ядрен синтезатор в джоба си като смартфон. Технологиите летели, летели.

2

Анонимен

преди 4 години

Американските марици ни струват много повече и токът е още по-скъп, ама Мартинчо си мълчи по въпроса. Там сме се набутали с едни 20 годишни договори за по 700 млн. годишно, независимо дали ползваме тока им или не. Мразя политици, които разглеждат един проблем за страната ни единствено по това дали произтича от изток или отвъд океана.

1

ogin

преди 4 години

Не ни трябва