69

До модерна българка

преди 4 години

Браво!Ето, че след близо 40 г. движение за феминизъм, ти си достигнала нивото на пра-българин!

68

dramaqueen

преди 4 години

До БГ мъж ееех, мечтата на истинския мъж - жената да го гледа в очите с обожание ,докато той лежи на дивана, пие бира и чака да яде

67

модерна бългapкa

преди 4 години

пия биpa, пcyвaм, мpaзя женски дpexи, мpaзя да гoтвя, мpaзя да paждaм

66

До 51

преди 4 години

Допълнение към теоремата:..., освен ако не е о.б.р.а.т.е.н.

65

Анонимен

преди 4 години

Значи аз лично не съм феминист, но това не ми пречи да говоря за чувствата си. Моята позиция е, че един мъж може да е мъжествен и пак да говори за чувствата си, не е нужно да е ***. А че жените са станали мъжеядки и парцали е очевидно. И скъпи дами, когато си понесете куфара по стълбите не очаквайте някой мъж да се втурне да ви помага ако не ни помолите, нали сте еманципирани трябва да носите колкото нас. И когато псувате като каруцари, не се учудвайте ако някой мъж ви тегли един бой !

64

Анонимен

преди 4 години

До 66Раждането няма общо с другото. Раждането в взаимно съгласувано. Нито вие можете сами, нито другия пол. Раждането не оправдава меркянтилния, *** и скучен светоглед, който имате. Колкото повече се правите на нещо, толкова повече ще затъвате в самота и проблеми. Накрая пак, ще ходите при мъже да ви спасяват...

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62. Значи коментара ми беше точно в тази насока. Жените няма как да са равнопоставени на мъжете в спорта, но трябва да се състезават заедно, защото са еманципирани ! Щом са равни на мъжете трябва да са равни във всичко включително и в спорта не може половинчати неща. Щом искат да изкарват пари, колкото мъжете, да бият бира, като мъжете, да се бият и псуват като мъжете, значи трябва да се състезават и като мъжете !

62

Анонимен

преди 4 години

Значи, най-общо казано отношенията между двата пола (да, колкото и на някои да му се иска да са повече - два са и са биологично определени!) винаги са били като на война, кратки престрелки, примирия и размяна на храна, и муниции. Няма случай някой да стреля срещу своите, за да даде равен резултат и за двете армии.Освен ако не е предател, м.ер.завец или с психични отклонения. В този ред на мисли няма как думата феминистка да е в мъжки род. При зараждането движениетое отхвърлено мъжкото участие

61

До 59 Анонимен

преди 4 години

"Ксто бях малък се чудех, защо се карат и се развеждат. Сега ги разбирам мъжете... Ами като ще хранят вечно недоволна ***.. По добре да си живеят живота. Прави са били.Бил длъжен за това, бил длъжен за онова. Абе никой не е длъжен на друг за нищо. Докато не го разберете всичко, ще е така объркано."Абе и вас никой не е длъжен да ви ражда на този свят, за да се правите на голямата работа.Мъжете да започнат да се възпроизвеждат сами. Жена да ражда мъж - не е ли тотално сбъркана системата ?!

60

Анонимен

преди 4 години

А жената на 21винвек: Феминистка с мъжки полов орган и косми под мишниците, без чувства и американската мечта е достигната. Пълна перверзия хора!!!

59

Анонимен

преди 4 години

А жената на 21винвек: Феминистка с *** и косми под мишниците, без чувства.

58

Анонимен

преди 4 години

До 49,Сестрите Уилямс се пробваха преди години срещу мъже понеже нямаше интрига в женския тенис, само, че около 170я в ранклистата смаза Серина. Така че колкото и да се говори за равенство между половете - това е невъзможно - винаги единия пол ще е по-добър в нещо и обратното, както написах относно тениса. :)

57

До номер 52

преди 4 години

Абсолютно си прав/права (не те знам какъв или каква си станал/станала).Много мъже бедни и самотни, като станаха жени, направиха кариера, забогатяха и се прочуха и цял свят ги желае!Примерно, Дана Интернешънъл (Шарон Коен).

56

Анонимен

преди 4 години

Ксто бях малък се чудех, защо се карат и се развеждат. Сега ги разбирам мъжете... Ами като ще хранят вечно недоволна ***.. По добре да си живеят живота. Прави са били.Бил длъжен за това, бил длъжен за онова. Абе никой не е длъжен на друг за нищо. Докато не го разберете всичко, ще е така объркано.

55

човек

преди 4 години

Какво значи феминист?Феминист е човек който се бори за равни права на жените.Обикновено феминистът е от женски пол, но не е задължително.Това е същото като LGBT активист.Може да е хетеросексуален и да не е гей или лесбийка, обаче се бори за техните права.Изобщо, понятие което в случая е неуместно.Няма нищо лошо и мъжете да говорят за чувствата си, стига да не се оплакват и да използват околните като кошче за душевни отпадъци.Всеки иска голяма заплата и добра кариера, и мъже и жени.

54

до 49

преди 4 години

Поправка: как на кино жени бият мъже

53

до 49

преди 4 години

Действителността се различава от "медийната" "реалност".Преди години, номер 200 при мъжете в тениса, докато си пиеше бира, ошмули братята Уйлиямс една след друга. Той каза, че според него мястото им при мъжете е около 500.Тъй че радвайте се как на кино мъже бият жени, но не пробвайте това у вас.

52

Анонимен

преди 4 години

Това, че даден мъж не е кариерист, не означава, че е непременно мързелив ***. А статията се опитва да внуши точно това.

51

БГ мъж

преди 4 години

До 43.Много си прав. Пълно е с нормални чужденки. Нееманципирани. За тях мъжът е Бог - гледат го послушно в очите за всичко.

50

Анонимен

преди 4 години

В днешно време никак не е лесно да си мъж. Мнозина се отказаха!