36

Анонимен

преди 4 години

Когато Московската Орда граби чужди територии и поробва народи, го нарича "освобождение", а когато друг иска да "освободи" тези територии и народи го нарича агресия и тероризъм !

35

Анонимен

преди 4 години

До ПРЕДИОпасяваш се, че ТЕА могат да ти пуснат някой Буревестник. Но на какво основание се страхуваш при положение, че "Буревестници" досега са пущали не ТЕА, а все ОНЕА?

34

man

преди 4 години

Дойдох тук, за да прочета *** коментари. Не останах разочарован.

33

до Възрастен с опит

преди 4 години

Точно така, купуват си Немски машини, не "Западни". За Руснака, а и за много хора по света, така нареченият Запад е олицетворение на САЩ, които налаг "мир" и "демокрация по целия свят, със своите оръжия :) Държавите от ЕС са оновен ползвател на Руски Газ, а" Руснаците купуват електроника и машини за оръжейната си индустрия. Ако САЩ не се месеше в отношенията ЕС-Русия, сега нямаше да има санкции, но ЕС е военно зависим от САЩ и прави, каквото му се нареди.

32

Анонимен

преди 4 години

Голям страх гони кремълските рептили да не загубят заграбените огромни територии !Тяхното мото през вековете е: Граби и пробвай чужди територии и народи, но не давай на другите да грабят !

31

ъцз

преди 4 години

Тази ракета би се оказала доста полезна при прближаването на голям астероид, към земята.

30

Анонимен

преди 4 години

Тази ракета ще може ли да спре заселването на китайци от Сибир до Кавказ .

29

Анонимен

преди 4 години

Имат нужда от парите на Русия тези които продават ракетата Буревестник.

28

караджорджевич

преди 4 години

До Възрастен с опит 58Да, а децата на техните олигарси до един са в прогнилия запад и трайно се установяват там, а всичките им пари (разбирай милиарди откраднати пари) са в банките на т.нар. от тяхната пропаганда масони и илюминати... Бедния човечец да сърба борша и това е!

27

Възрастен с опит

преди 4 години

Изключително смешни хора живеят по нашите географски ширини, и в комичната държава Русия също. Това са хора, които псуват прогнилия Запад при всяка една удобно ситуация, но в същото това време отиват в магазина и си купуват Ауди, Мерцедес, БМВ. С мръсните пари на излъганите хора, разбира се. Вчера гледам една снимка на "героичната" мото-група от наемници - "Нощните вълци"- снимали се с Путин а пред тях стои мотор БМВ :)) Това е ситуацията - бедни хора, които си избират диктатори и чакат нещо.

26

Анонимен

преди 4 години

Излиза че, от ядрените ракети на Москва, досега само руснаци са умирали. Изобщо от както разцепиха атома, убиват само свои. Преди месец беше малка подводница, преди години КУРСК... А сигурно не знаем за десетки други сакатлъци с ядрени играчки...

25

караджорджевич

преди 4 години

До землянинРуската радиация - най-мирната и чиста радиация на света, руските ядрени технологии - най-славянските и човеколюбни технологии на света, руското оръжие - най-модерното на света, руснаците - най-добрите и хирсими хора на света, борещи се срещу илюминатите, които искат да унищожат България - най-голямата заплаха за западния свят. Само самогончиците са способни и желая да ни спасят, защото сме братя! Който мисли обратно - не е българин и предател, защото Русия ни освободи! Верваме!

24

кькц

преди 4 години

Ей, тия ще си облъчат населението бе! Не, че е страшно, но все пак интересно е да видиш, до каква степен хората не се зачитат.

23

Пич

преди 4 години

"Да не забравяме, че хората с риск за живота си работят за сигурността на страната."Виж сега, Клнцевич, нас честно казано изобщо не ни интересува сигурността и здравето на руския народ, който няколко мандата поред си избира джудже-диктатор и като изключим Москва и няколко други по-големи града, живее все още в 19 век. Живуркайте си както си знаете. Обаче когато става въпрос за опасно радиоактивно замърсяване, което стига и до Европа - да си ! Писна ти от вас, пияндурници!

22

K6

преди 4 години

Някакви психопати са на власт и няма да спрат докато не взривят планетата

21

Жълтите павета

преди 4 години

Ракети "Буревестник", с ядрен двигател или криогенен са за космическа отбрана и нападение на обекти извън атмосферата. Ще стигат Марс и ще нанасят удари по чужди станции и градове.

20

Анонимен

преди 4 години

Вместо ракети, които избиват създателите си, нека сделат по достъпен/евтин телевизор за тези, които спят на печките.

19

Архар

преди 4 години

Руската политическа върхушка има нужда от един здрав тъпани.

18

Анонимен

преди 4 години

Русия при Путин, непрекъснато има Голяма нужда. Какви са тия въпроси тука!

17

Ха-ха

преди 4 години

Американците да не би да са спрели да разработват нови оръжия?Верваме....