90

ШибиРиби

преди 4 години

Е никой нито ще го чуе нито види. Ще си чеше мъдята на сянка и ще руча народни парици.

89

Анонимен

преди 4 години

Дипломатическата служба - последно пристанище на издънките на ГЕРБ

88

Анонимен

преди 4 години

Абе няма ли кой да плати на умно-красивите да попротестират малко по жълтите павета ?

87

A

преди 4 години

"Аз ги хващам, те ги пускат "

86

Анонимен

преди 4 години

Абе няма ли вече умна и будва интелигенция да въстане и да поведе народа срещу тази нагла и безскрупулна хунта?Не останаха ли умни хора тука бе?

85

Анонимен

преди 4 години

Само да е Бойко на власт, за да не дойдат комунистите!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха...

84

Анонимен

преди 4 години

На закрито заседание на Министерски съвет Бойко Борисов направи бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев консул във Валенсия.Няма такава ко чина! Колкото по се насе реш, толкова по консул ставаш!

83

Анонимен

преди 4 години

Голям "износ" на провалени политици!!! Лошото е, че на глобуса няма толкова посолства, колкото престъпни политици имаме "за износ"!

82

1234

преди 4 години

След като не разпознаваш гласа на шефа си от Ало Ваньо, заслужаваш 5 г почивка безплатна в Испания, а не защото си дипломат с два езика, испански и английски. Прибраха го на топло далеч от журналисти

81

Анонимен

преди 4 години

Борисов какви бомбастични лъжи ни бомбардираше докато стане шеф в полицията - щял да пребори престъпността, та следа нямало да остане. То следи наистина не останаха, но престъпността си цъфти и до ден днешен. После като стана кмет, лъга гръмогласно как ще оправи София и я оправи, та няма на къде. Стана после премиер, лъга каква борба с корупцията и какво пречистване на държавата щял да напарви. И верно - ето му кадрите "борещи" корупцията с още по-голяма корупция и наградите, които им дава!

80

Анонимен

преди 4 години

Да пази хасиендите на Мутрю!

79

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте пак за герб...че не били комунисти...и били срещу бсп.Заслужавате си тези крадци и мутри.

78

Анонимен

преди 4 години

Нагли са защоро вие овце спите, и още по нагли ще станат.Спете спокойно всичко е под контрол.

77

Банкянския Суджук

преди 4 години

Наше момче, герберастче, не можем да го изоставим.Има специални заслуги към ГЕРБ и лично към Мен.Нали той унищожи записите Ало Ваньо по случая Мишо Бирата, заради които във всяка нормална държава щяха да ме вкарат в затвора за Покровителство на контрабандата.

76

Анонимен

преди 4 години

Ценен кадър!Изкара ли поне един от шайката на суджуците за виновен, дори за съвсем дребни неща? Не.Е, значи добре си е работил в борбата скорупцията и сега получава награда.А това че са напълнили посолствата с бо к лу ци, седесари (което си е почти същото), корупционери и напълно негодни за дипломатическа служба хора, изобщо не ги притеснява.Само чакайте ако падне ГЕРБ от власт, как ще се разлетят калинките им по посолствата...Пълен резил е Вънжно министерство още от министъра на Сорос.

75

Смешник

преди 4 години

Едните взимали 300-400к евро пари след 5,6г се разбрало че не били похарчени както трябва евро парите върнат ги и няма проблем че са излъгали изоточили евро парите дет се вика всеки ще ти даде 1/2млн лв безлихвен заем,другите се възползвали от служебното аи полужение си накупили настроили яко имоти къде изцялонезаконни каде допустими нелегални подаде оставка след като се разчуее писледствия пак няма квото присвойл си остава за него нито съд нито нищо. Сюреалисична географска ширина живеем

74

Легендата

преди 4 години

Е то бива бива, ама чак пък толкова наглост.

73

Анонимен

преди 4 години

още навремето бай Тошо пращаше издънили се партийни другари за посланница, докато случаят им отшуми. Очевидно този, който му мачкаше ушите и му беше бодигард известно време е успял да усвои тези мурафети и сега действа по същия начин

72

мак

преди 4 години

В крайна сметка остана безнаказан. Махна се от комисията, с чиста съвест са го възстановили на прокурорско място, и то след скандала с терасата. А сега го пращат на друго удобно работно място, но далеч от България, за да не се набива на очи и да не дразни, пък и по-бързо ще забравим скандала. Смехория българска.

71

A

преди 4 години

До Споко, бееее 45А истинските крадци - ще ги пращат консули. В аферата "рекет" в Скопие е замесен човек, който преди време Боко е предложил за консул, но не са го приели. И този далавераджия-отличник може би Боко е изпратил за да подобни афери да спретне.