232

Анонимен

преди 4 години

Ракът на Фандъкова беше измислен от ПР-ите на ГЕРБ, същите които измислиха и дядото-фашист на комунисткката Цецка Цачева.То и на Бидона дядо му е същия случай като на Цачева.

231

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 247И двойто по-големи букви да изписваш все тая ,лакомията ви изаде главите....

230

Анонимен

преди 4 години

НИЩО НЕ Е ДОКАРАЛА ДОКРАЙ СЕСТРА ГАЛЕВА,ТЯ Е МЕДИЕН ГЕРОЙ,КЪДЕ ИМА КАМЕРИ И ТЯ С ПАПКИТЕ ТА,АМА РЕЗУЛАТАТЪТ Е НУЛА.БОРИОСВ Я НАПРАВИ ОМБУДСМАН,УЖ СЕ ОТКАЗАЛА ОТ БКП А СЕГА ЧАКА ПОДКРЕПА ОТ ТЯХ И ЗАБИВА НОВ В ГЪРБА НА БОРИСОВ,ТИПИЧНА К....А!!!РУМЯНИЦА СЪЩИЯ БОК...УК КАКТО И СЛАФФЧО-ВСИЧКИТЕ СА *** НА ВОРИСОВ...

229

Пхахахаха

преди 4 години

Майчето и Славуца....Пхахахаха...Ако е за червенушки, имаме си Бойко и фандъчката

228

Анонимен

преди 4 години

Хайде не давайте Иванчова за пример. Искала, не искала, взела, дала - една година е спирала неправомерно документацията на Ваклинов. И разпоредила придвижване на документацията, точно в деня, в който намерили едни пари зад седалката й. Абсолютен факт! Вероятно е абсолютно случайно съвпадение - все пак сме в България, корупцията у нас е изкоренена, ако я е имало изобщо някога! Абсурд е Иванчова умишлено да е мотала бизнесмена, с цел рушвет!

227

Анонимен

преди 4 години

И нека най-добрата комунистка спечели :)

226

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова няма никакъв рак. Това беше предизборен трик, както Славуца се правеше на сляп по едно време.

225

Анонимен

преди 4 години

Герберасти, честният ви и почтен Вожд Боко Тиквата, защо прати корупето Пацо Терасата посланик във Валенсия.Дали не е за това, че същият унищожи записите на Вожда от разговора му с Ало Ваньо по случая Мишо Бирата.Направо светите от честност и почтенност. Като Коледни елхи.А послушната некадърница Фандъкова пък просто не ми се коментира.Срам е че такава дива *** толкова години е кмет на Столицата, с която тя няма нищо общо - нито по произход, нито по образование, нито по култура ...

224

Анонимен

преди 4 години

абе изр..д какъв ботокс на Фандъчка бе,ЗАСРАМИ СЕ,,АКО СИ ЖЕНА ОЩЕ ПОВЕЧЕ,А АКО СИ МЪЖ СИ Е,,ТИ ГОВ..ЕДОТО НЕВЪЗПИТАНО.НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ РАК БЕ МАЛОУ...МНИК!!ТЪ..П ЧЕРВЕН ЧУ..ГУН,ИЛИ МОЖЕ-БИ ПСИХИЧНОДЕСЕН ***..ОТ НЕОБОЛШЕВИК??

223

Анонимен

преди 4 години

Някои да напише едно нещо което Мая като омбутсман е докарала до край?

222

ЕС форевър

преди 4 години

Мая Манолова може и да го докара до балотаж, но там ще бъде изметена като комунист през 89-а. Резултата би бил около 70-30 за Фандъкова, нещо подобно.

221

Анонимен

преди 4 години

До mnЦяла София така ще разсъждава ,толкова ни е писнало от лакомията на Герб.....

220

Анонимен

преди 4 години

Умнокрасивата Румяна Бъчварова чиято щерка е екоталибанка и умнокрасавица като майка си и е психичнодесна направила иЗследване в което ФандЪчка губи с 5% пункта,то дали е някой психичнодесен или червен Кольо все тая.Мая позната като сестра Галева няма да е кмет на София и не може нищо да направи защото парите ги дава Борисов,ще се провали а за Славчо,*** разбира се.ПРОПАГАНДАТА ЗАПОЧНА,ЗАДЕЙСТВАХА ГИ.Иначе ГЕРБ и Фандъка да си направят изводите ЗАЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА.

219

mn

преди 4 години

Не вярвам да само 5%. Манипулация! Ако изботите са честни, тая мега некадърна Фандъкова само хора с психически заболявания и пряко зависещи финансово от ГЕРБ биха гласували за нея. Не ме интерсува дали е Мая или някой друг. Бих гласувал за всеки, само да не е тая некадърничка.

218

Анонимен

преди 4 години

Хубаво сте сложили такава компрометираща снимка на Мая Манолова, но защо не сложите и снимка без Перука и ботокс на Юрданка ФънДупкова, примерно от СПА-хотела на Валнтин Златев в Правец, където релаксира често и без пари.

217

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 221Е това е приказка !

216

Анонимен

преди 4 години

Абе някой гербераст да вземе да каже какво стана с партийната секретарка, стругарката Тетка Цедка, която се силеше да става Прездинет.Що така никому неизвестния дотогава Радев я отвя като бръмбар сламка.

215

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ foreverТи се майтапиш ? Герб- честност ,почтеност ...комунист и чест ? Аз на комунист не вярвам но както и да ги слагам една до друга май везната ще натежи на Мая.....така мисля аз и много други софиянци ,тази поне работи ,тича а Данчето само мечи....

214

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да се работи в жанра От умрял писмо: газ от Туркменистан, завод на Фолксваген, завод на Тойота и пр.Днешните медии обаче се трудят усърдно и навремето като нищо щяха да ни убедят, че ще дочакаме и комунизма.Тази вечер по една телевизия ни разказаха, какъв разцвет на чуждите инвестиции преживяваме.Чак ще ни задавят проклетите инвеститори.

213

до 224

преди 4 години

Под дърти ки фли имаш предвид плешивата *** от Самоков ли.Защото тя гони 60-те, докато Мая скоро мина 50-те.Освен това Мая е доста по-интелигетна и образована от селската даскаличка, която дори няма висшУ.