100

Анонимен

преди 4 години

ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ С РУСОФИЛИТЕ.

99

До САЩ

преди 4 години

Нищо не могат да омекотят САЩ, те още не могат да стигнат нивата преди кризата 2008 г., че на всичкото отгоре заразиха целият свят чрез борсите с кризата.Колкото повече светът започне икономически да игнорира САЩ, толкова по-добре.Да ги видим какво ще правят като няма китайски стоки в Уол Март - дет се трепят за промоции.какво ще правят без японски, европейски и китайски стоки.Включително марковите им дрехи и маратонки, техника.Като трябва да купят САЩ фанелка 100$ САЩ кола 40 000 рееев

98

До 92

преди 4 години

Китайците са мижитурки които нямат никаква национална гордост. Познавам сумата имигранти от тях в чужбина и самите те казват, че Китай е държава на много различни етноси контролирана строго от диктаторите и въобще не са единни. В миналото са били контролирани и от Японци и от Монголци - рано или късно Китай ще се разцепи на много държави и никой няма да я помни като ще стане и с Русия, Америка и тн...... историята го е доказала хиляди пъти. Всяка империя е имала начало, край и после забрава.

97

ай сиктир

преди 4 години

До Само САЩ 103Просто е влез в тубата и гледай кадрите са от местните ТВ-та, но си свали розовите очила навсякъде властта се пази по един и същи начин накрая демонстрантите отнасят и доста кьотек.

96

Анонимен

преди 4 години

Хехехе няколко хиляди-а? колко точно...?Добре де ама нали,ако си напрегнем Ганьовските мозъци,си даваме сметка че е много лесно в град от поне 20 000 000 или бога ми, аз дори..не,няма нужда да проверявам в Уикипедия колко точно са обитателите му...,лесно могат да се намерят поне 50 000 *** които да сеят хаос и безредие около себе си.И си мисля че демократичното им държание не се харесва много,много на останалото население там.Май, Си Дзин Пин прекалено много ги изтърпя.

95

Анонимен

преди 4 години

И на тия Америка им е виновна... Патологиите на комунизма.

94

До 90

преди 4 години

Тръмп ми е симпатичен, но за съжаление, не той решава жълтите революции по света.А военните лобита, важна част от екипа му, читави хора беше нарочно премахнат, за да функционира Тръмп.Кенеди каза: " че има сили, които искат да управляват САЩ, и че ще направи разкрития" и го убиха.Рейгън също атентат, и още, и още.. убийства на президенти.Не фали държава, която уби Кенеди,Абрахам Линкълн, Джеймс Гарфилд, Уилям Макинли - Президенти. За още двама се предполага, че са били отровени - Захари Тейлър и Уорън Хардинг

93

Само САЩ

преди 4 години

Митата не са отменени, ще влязат в сила Декември, а дотогава ще има яко наливане на капитал в алтернативни центрове на производство из САЩ, Индия и Латинска Америка. Хуавей е в черния списък, който ще се увеличи, а след Декември Китай ще гризне дръвцето.

92

До Само САЩ

преди 4 години

Пубер време за мляко и сън!

91

Анонимен

преди 4 години

преди 44 година - от 23 година до 44 имаше масови убийства на невинни хоразатова е преврата 36 година - за да се спрат убийстватано от 41 пак се започватака че историческия период е малък и имаше живи да си връщати такива които да се възползват от мътилката

90

ай сиктир

преди 4 години

Само ще попитам помните ли демонстрациите в САЩ през 2015г. когато полицията застреля невъоръжени чернокожи. Тогава правителството освен полиция изпрати и части от националната гвардия и за нарушение на полицейския час който беше въведен всеки нарушител беше арестуван та питам къде точно е разликата и защо за едни може, а за други не ???????

89

Анонимен

преди 4 години

преди 30 години положението беше същото на тянанмъне ако тогава се бяха огънали пред демонстрантитекитай нямаше да е тая сила каквато е днеси много от хората в хонконг вярват в светлото бъдеще на "демокрацията"но това не ти е украйна дето можеш да си правиш преврати когато и както си поискаштова е един от аспектите на войната между сащ и китайи китай няма да отстъпи- още повече че той не е предишниясега е много силен икономически и военнощатите вече клякат- отмениха митата

88

Само САЩ

преди 4 години

Китай са в паника от тарифите от САЩ, танковете са само за сплашване, но последствията ще са жестоки, тарифи докато изпукат. Тръмп ще ги нареди, първо реши проблемите с Канада и ЕС, сега е Китай, а догодина е разформироването на Рашка.

87

Василев

преди 4 години

Лошо е когато на един народ се отнемат свободите, а преди това е живял по-свободно и демократично, тогава винаги има репресии и бунтове, защото доброволно никой не отстъпва, това което е имал!Както например стана в България на 9.09.1944година, имаше 10 години масови убийства,репресии и бунтове на горяни!А когато е държан безправен и експлоатиран един народ, както украинския от шайката на Янукович, тогава идва денят на възмездието!Свободата е нещо свещено, всеки я разбира различно!Грейс!ЦРУ!!

86

До 91

преди 4 години

Абе той"царя"че е гол,гол е,ама много поразии ще направи докато даде фира!

85

Анонимен

преди 4 години

В историята до момента, който се е заял с Китай, рано или късно е бил ужасен. Обикновено за последно. Китай е най-великата нация на света, като нация. Те са хипер националисти, всеки един, нито руснаци, нито американци могат да се мерят с тях по това. За китаеца е чест да умре по време на работа. Смятайте ще остави ли 10 хиляди грантаджии да го завладеят, както простите българи са оставили 5000 партизани и 20 руски агенти да ни превземат.

84

Тодар Правешки

преди 4 години

До БожидарХахаха Ти ли си на 29 бре? Лъжеш, като дърт комунист лъжеш. Ръсиш цитат след цитат от "наръчник на агитатора" издание на "Партиздат" от 1968 година. И цифрите дето ги пишеш са от изданията на Института по история на БКП.Провери календара. 2019 година сме, а не няколко години след Априлския пленум. :)

83

Анонимен

преди 4 години

В Китай ще има нова политическа система. Въпрос на време е всички китайци да поискат промяна.

82

Само САЩ

преди 4 години

Джендърчето *** защо не се намеси и той или още не се наситил на ласките с рокерите. Последните му снимки ясно показват, че е минал на отсрещния бряг, приличаше на монголски трравестит.

81

Анонимен

преди 4 години

До КитайТръмп като стана президент не си позволи да праща танкове срещу протестиращите срещу него.