82

до 98

преди 4 години

Вземи пример от китайците. Богатите такива в момента купуват биткойн като луди и вдигат цената му. Не е задължително да е биткой. Може да е земя. Може да е всичко ценно. В днешно време винаги има някой, който печели от нечия друга трагедия.

81

до 91

преди 4 години

ходим съм в Румъниявярно веднъж и то като турист, не по работа.обиколих няколко градове и вкл Синая.еми не е като в България.там кралските дворци и вили в Синая са държавна собственост със закон и са превърнати в музеи.централния площат на Брашов напомня западно-европейските градове.последната вечер в ресторант в Синая персонала направи незабравимо шоу за групата ни. Пееха Да живей България на румънски, като по хъшовски времена.Доколкото разбирам с некви кофти хора се събираш.

80

до 98

преди 4 години

Война без жертви няма. Има цели и се бори за тях. Всъщност, с инфлацията ще направи работната им ръка по- евтина, производството им по- евтино. Ето - вземи за пример Китай. Обезценяват юана. Но всичко се прави при тях. Например, те изместиха технологично производството на слънчеви панели. Преди връх бяха САЩ, сега е Китай. Те имат най- доброто ноухау за слънчеви панели. Скоро ще са най- силната икономика. Много добре знам какво е там с камерите и социалния рейтинг.

79

БГ

преди 4 години

Да лавираме като турците ли ? с по 15-20% инфлация на година ? Сам си сметни за какво обедняване става на въпрос

78

Анонимен

преди 4 години

Никой не обича мишоци :)

77

До 94

преди 4 години

Позволи ми да те перефразирам "където има влияние, нещата са зле за повлияния". Независимо кой ни влияе, ще ни влияе в негова ползва. Не сме достатъчно силни, за да сме независими. Следователно, трябва да лавираме добре и да се стремим към независимост. Знаеш ли кой го правеше? Бай Тошо :) Знаеш ли кой друг се опитва да го прави? Ердоган. Бори се за род и Родина. За чиста и свята Република.

76

БГ

преди 4 години

Те вярват повече на руснаците от колкото на жените си какво очакваш 50 години промиване на мозъка а някой и за по малко от българи станаха македонци

75

Анонимен

преди 4 години

Не това за газта е вярно само 30% внасят газ румънците,имат находища.То и ние имаме в черно море,ама нещо руснаците не дават да се самоснабдяваме,затова се бавят нещата.Русия ни дърпа назад бе хора кога ще го разберете?Където има руско влияние нещата са зле.

74

до Стамат

преди 4 години

Стамате, работя с румънци. По- мързеливи са от нас. И са и по- хитри. Недей да знаеш много.

73

Анонимен

преди 4 години

а пък 50% от българите са в чужбина и процента се увеличава всяка година. Ако не са poмите да раждат по 15 деца населението на България вече щеше да е 4 милиона

72

БГ

преди 4 години

Много знаеш аз къде седя :) Много поздрави на твойта

71

БГ

преди 4 години

да не си сънувал СК на всеки мъж в СК дават купон за 3л бира на седмица това че на чужденци не значи ,че на сверернокорейците е същото не ми казвай ,че и си говорил с тях а не си следвал туристическата пътека

70

бай Стамат

преди 4 години

до 84само да те светна, че Румъния притежава и оперира залежи на нефт и природен газ.пък ти ако искаш вярвай на *** си.

69

82

преди 4 години

Момче, ти кога си живял, ти от вас не си излизал. По цял ден си фейсбук и инстаграм. Остави батковците да живеят, ти бегай в канала.

68

Анонимен

преди 4 години

В Архангелск стана страшно пият йод,паника и никаква информация.Е това е Русия!Повтаря се Чернобил те си траят като задни части.Ето как действа любимият ви Путин.

67

Мехлеман Нагазян

преди 4 години

До Анонимен 78Това не е съвсем вярно за Северна Корея. Пиша защото бях там преди 10 месеца! Храна имат колкото ти душа иска, строят панелки на поразия и също както бяхме ние по Живково, имат жителства за да не напускат или заселват безразборно. Бира, концентрати (оризово вино му викат но си чиста ракийца), месо, ориз, жито и пр. - Бол. Това за което копнеят са коли, мотоциклети (не мотопеди-с лопата да ги ринеш), западни дрехи на низки цени и да могат да пътуват! България през 80-те, корекомите

66

Анонимен

преди 4 години

"лед 10-на години ще се изравнят, пък може и да задминат страни от централна Европа. имат лоби в Европа"Чета и не вярвам на минискуса си!

65

Анонимен

преди 4 години

A ние, да не се възползваме и да си върнем Северна Добруджа ..

64

БГ

преди 4 години

Еми живели сте през "хубавия" комунизъм оставете ни поне нас младите да се мъчим в демокрацията

63

Анонимен

преди 4 години

Ще плащаме тия които устискаме до тогава...;)