19

Василев

преди 4 години

Турция е по-демократична и по-свободна страна от Русия!!!!Агент Ръсел Балафур!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Турция е основана 1923г. Останалото са Ердоганови мечти.И без да съм агент на ЦРУ.

17

Анонимен

преди 4 години

Турция винаги е била силна в дипломацията , даже когато е слаба . През 1878 г хариза о-в Кипър ( за 300 000 паунда) на Великобритания и спаси Истамбул ,английският флот влезе в Босфора ,а Русия изтощена спря и подписа Санстефанския мирен договор .

16

Василев

преди 4 години

Няма никаква аванта за турските бунтовници в Сирия, и за това излезе информация, че Турция смята анексията на Крим за незаконна!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

15

ДЖУДЖЕТО

преди 4 години

ГО ЗАКЪСА- ПРВИ АЛЪШ ВЕРИШ С НАЙ - ГОЛЕМИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ВРАГ НА РУСИЯ - ИМАТ 10 ВОЙНИ С ТЯХ! А СЕГА - ПРИЯТЕЛИ! АЙ СТИГА БЕ!

14

Василев

преди 4 години

Султанът вече не иска Турция да бъде използвана от великите сили!!!Ще играе турски кючек , ще върти гюбеци и ще накланя феса според интереса!!!Агент Даниъл Хътигън!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До Osman - Да не мисли много за татарите и азерите , та да не изпусне кюрдите .Много са и ме4таят за държава .

12

Osman

преди 4 години

Статията се опитва да отгатне на коя страна е Турция? САЩ или Русия. А Турция не може да я сложиш просто с някой. Тя е независима и се бори за своите си каузи. Не може да очаквате като е купила оръжие от Русия да загърби братята татари в Крим, тюркмените и сунити в Сирия, азерите в Карабах. Това са каузи, които независимо кой е на власт в Турция ще се бранят. Ако не подкрепяш споменатите няма как да дойдеш на власт. Това е обща история, общи предци. Русия и САЩ днес ги има в района, утре - не

11

ето

преди 4 години

РУБЛАДЖИИТЕ СЕ ПРЕХЛАСВАТ ПРЕ АНАДОЛСКИЯ ИСЛЯМИСТ!ЧЕТЕТЕ ПО- ДОЛУ!

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9!Един по-надолу е обяснил много ясно защо се меси в другата държава Сирия, но първо трябва да се чете, преди да се почне да се тропа с копита по клавиатурата

9

Анонимен

преди 4 години

Да прави каквото си иска в неговата си страна,но защо се меси в делата на другите държави?Както какъв се изживява?

8

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е с НАТО и Русия приятeл при нужда ще обяви неутралитет, тапирите и васалите на САЩ да воюват за славата на САЩ. Ердоган е партньор на НАТО, а не слуга.

7

Анонимен

преди 4 години

Ще купува су-35 тарикат султан е тоя...

6

то

преди 4 години

Добра снимка, казва достса повече от думи

5

ай сиктир

преди 4 години

Нали знаете интереса клати ф еса така, че не виждам в случая къде е проблема.

4

ХХХ

преди 4 години

Да си втора сила в НАТО ....ЕС да се съобразява с исканията ти ....да си приятел с Русия .....ей на това му кажи УМЕН ЧОВЕК !

3

мда

преди 4 години

това е ограночението на полюсното мислене. Все пак Турция трудно ще принадлежи еднозначно към православния свят.

2

Реален анализатор

преди 4 години

Тази така наречена статия няма нищо общо с реалния свят и реалността като цяло! Ердоган си варди националните интереси, не руските или американските. Да се критикува Турция, че се меси в Сирия е все едно хора дошли от другия край на селото и се забъркали в свада с коммшията на дядо Петко да се сърдят на него, че се меси в свадата. Турция има граница със Сирия и значително турско население по сирийската страна на границата, и следователно има всяко право да се меси в тази свада!

1

ХХХ

преди 4 години

Ердоган не е *** като Бойо ! Върти не само ЕС ами и САЩ само и само да стане на неговото ! Евала ефенфи !