76

М, да ...

преди 4 години

Този от снимката е безволеви и слабохарактерен трябва вече да си ходи! Не за политиката и никога не е бил!

75

Анонимен

преди 4 години

Боко, ако не стане с ГоУфовете, дай да пазариме с Вова да правиме ГАЗ-ки и да им даваме лютеница и арпаджик, като едно време!

74

Анонимен

преди 4 години

Физиономията му все повече прилича на физиономията на Плевнелиев преди да се разкара. Същата умствена недостатъчност. Като феновете му.

73

До83

преди 4 години

Кои хора ???Неудачници Нискообразовани деградирала и чалгари . Това са гласоподавателите на Славчо от Учиндол

72

Анонимен

преди 4 години

До г-н " социалист" Ти си към ГЕРБ! Няма да казвам какъв си! А само че и 2 мата знаем.Че нито ГРОБ нито БСП ще дойдат на власт! Има нов играч политически.И хората ще гласуват за него.Защотп е алтернатива Да изметем най после групировката ти ГЕРБ! Схващаш ли?!+:)

71

Валентин Тодоров

преди 4 години

И преди 10 ноември бяхме в отлични отношения с всички предно,средно и прочие азиатски и североафрикански поклонници на Мохамед.И какво от това?Каква полза за българския народ,освен охолен живот в техните страни за наградените от управляващата олигархия за престъпления към същия този народ с посланнически и други постове тези държави.Преди поне им продавахме някаква морално остаряла техника.И добро оръжие!!!А сега?Освен да им харижем Бойко.Той явно там е сред свои.

70

До76

преди 4 години

Това което пишеш беше преди повече от 30 години Когато имаше СИВ ,СССР. Варшавски договори Берлинска стена и тн.Съвсем друга епоха.Сегашните реалности са съвсем различни и няма друга алтернатива от ЕС и Нато .А болшевишки партии като бсп нямат никакъв шанс . Погледни Русия Беларус.Венецуела Северна Корея. Ти със сигурност не искаш да живееш в една от тези страни.

69

Анонимен

преди 4 години

Главатарят на организираната престъпна група, създадена за ограбване на българския народ!

68

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМи не купувай от Лукойл бе, кой те кара да купуваш от Лукойл, зареждай от Марешки и от другите.

67

М, да ...

преди 4 години

Борисов говори/ звучи като дребен тарикат в нужда/ Закъсал за пари, но си мечтае за голееми сделки, голеепи проекти ! А простичко казано- този /ББ/ няма капацитет и вс. ще си остане само в сферата на добрите намерение, т.с мечтиииии!

66

Анонимен

преди 4 години

При Тройната коалиция живеехме добра, но дойде ГЕРБ и Борисов и сега животът е тежък. Гласувайте за Слави да върне добрите времена от преди 2009 година когато взимахме заплати по 2 хил евро.

65

До 65

преди 4 години

Абе ти къде беше по времето на комунистическите управления Фалирала държава,Ограбени банки Продадени и разорени предприятия Девалвация на лева.Хиперинфлация.Спрени Европейски фондове Убийства през ден...мога още да пиша ама това е напълно достатъчно

64

Анонимен

преди 4 години

Бабите и дедовците ви само Фолксваген са карали и са се отоплявали на газ.

63

Анонимен

преди 4 години

Вече боко не е интервсен. 77 поста само. Трагедия. Даже по телевизора не е номер едно!

62

socialen

преди 4 години

За разлика от Борисов, в Тюркменистан гласуват 99,97% и от тях 100% гласуват за Тюрмен Баши. За Борисов гласуват има няма 15% или едва 1/6 от всички български избиратели.

61

Помнещ

преди 4 години

Путин каза:България се отказа от "Южен поток" под натиск отвън. Сега те съжаляват, сега те говорят, че биха искали да получават руски газ, но вече през "Турски поток". Не бихме желали цяла Европа да изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защитава своите национални интереси.

60

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува Слави ли ще е или БСП, важното е да върнем България на българите както си беше допреди 2009г.

59

Анонимен

преди 4 години

След 10-годишното управление на ГЕРБ осъзнавам че предишните ни политици въобще не са били толкова лоши.

58

???

преди 4 години

ЩЕ. ЩЕ. ЩЕ. АЗ. АЗ. АЗ. Винаги когато с чужда пита е направено нещо ново -АЗ. За другите работи -ЩЕ някога в далечно бъдеще, но не сега. Определение за български бизнесмен и мениджър -когато има успехи са благодарение на него, при неуспех всички други са виновни.

57

Анонимен

преди 4 години

Никой не е крал повече от ГЕРБ.