47

Анонимен

преди 4 години

И три пъти дневно да пускате такива статии - не, не и не! )))

46

Анонимен

преди 4 години

Хайде кожодери, още две седмици и приключва сезона на бетономорието, а народа ще продължи да почива до октомври и да си харчи парите с удоволствие далеч от вас.

45

Анонимен

преди 4 години

Когато заплатите ни станат средноевропейски, тогава и цените да се сравняват със средноевропейските. А колкото до падане на цените, все още не сме ги усетили.

44

до оня с дисагите

преди 4 години

До АнонименЩо въртите все една и съща плоча бе,морски?Дисаги, багажници, буркани, дамаджани, все това ви е в устата/клавиатурата. Сигурно хиляда пъти ви писаха хората,че ако си на самоизхранване в Гърция,пазаруваш си там и по-евтино е и храната е по-качествена.В багажника слагаш това-онова, но на връщане - маслини, зехтин.Смърди и е гадно на нашето/вашето море.Съсипахте всичко,пък сега рИвьетИ за туристи.Ейййй, много злоба!Разби ви се "монопола" върху почивката ни и ще се пръснете от яд.Идете

43

иван

преди 4 години

До Анонимен 40Ти пък кога си ходил на френската ривиера бе ? че да ми говориш за история. Отиди там да видиш историята, или по-точно как историята си отмъщава, като не видиш бял човек на 100метра напред

42

A

преди 4 години

Цените под средноевропейските, а условията и обслужването - ?

41

Анонимен

преди 4 години

Да, ама ние вече бяхме по другите морета. А и септември пак ще сме там.

40

Калеко Алеко

преди 4 години

Цените на нашето море трябва да бъдат съобразени с възможностите на нашите потребители, в крайна сметка пазарната икономика е най-добрия регулатор, особено на екстри като шезлонги, чадъри и масички - включени в пакет от по 30 лв. ... !!!

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Явно плана им е да си спасят сезона тази година като излъжат бг,а другата година ще се върнат чужденците,като пуснат нови самолети на мястото на сваления от полети боинг.

38

Анонимен

преди 4 години

кой лъжат не мога да разбераВ хотела където ходим цената е 280 лева на стая ол инклузив, няма намаление и тази година съм им теглил една, защото в Турция цената е на половина за 2 пъти по голям лукс ! Да фалират и когато ги вземе някой нормален и им сложи нормални цени тогава на Бг черноморието

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен43и на бетономорието рябва да се носи лична храна,за да не ти одерат кожата,и да не хванеш стомашни проблеми.

36

IT Pro

преди 4 години

Така като гледам от коментарите, всички са доволни - ние софийските IT селяни сме в Гърция, баровците и чужденците - на Черното, за какво реват тия от министерството не ми е ясно...

35

aaa

преди 4 години

аууу били по средноевропейските ауууу, чудо чудо. Като затворят половината хотели по ***, може и да стане за почивка

34

Анонимен

преди 4 години

Едва ли има толкова добри цени някъде другаде по Ривиерата или в ИталияА едва ли има по-ефтина кола от Дачия, Бентли ли, Ролс ли!

33

Пич

преди 4 години

"Въпреки това прогнозираният спад на туристи е налице, като причините за него са геополитически,"Даааа, само "геополитически" трябва да са причините, няма какво други да бъдат. Няма нищо общо с дивото презастрояване, мутренското управление, и безумните цени. Геополитически са причините. ПРедлагам браншовите асоциации да се съберат на едноседмичен семинар, и да анализират причините. Само да не вземе да му прилошее на някой, че здравната помощ по морето ... нали.

32

Колю

преди 4 години

Доходите в Герберстан от 10 години са занзибарски !С такива просташки новини няма да напълнине черноморието мутрииии..!

31

Пич

преди 4 години

"В ПРАЗЕН ресторант с поне 30 маси тази година на черноморието искаха да ни настанят пред тоалетната, защото сме били само двама! Да фалират!"Чакат бе пич, чакат тълпите да дойдат и да започнат да им плащат за полуфабрикатите по заведенията. Чакат да дойде компания от 20 души, и да оставят 1000 лева :) Сега са намалиле цените ... от тях да мине :)

30

Анонимен

преди 4 години

В ПРАЗЕН ресторант с поне 30 маси тази година на черноморието искаха да ни настанят пред тоалетната, защото сме били само двама! Да фалират!

29

Нерез

преди 4 години

Е, щом вече са по-евтини от Ревиерата ще отидем на черноморието, няма как да не отидем. Бях резервирал един хотел в Ница, но за 50 лева по-евтино ще отида на Китен!!!

28

Кириак Никос

преди 4 години

До Гост15октоподя за 2-*** 14 кинта, ама половин пипало от бебе октопод, узо не ме топли, ама бира 5-6 евро хич....