71

Анонимен

преди 4 години

Сезонът не е провален той просто е намален на половина от лани. А на такива диктувани статистики никой вече не вярва.

70

Анонимен

преди 4 години

В хотела в който бях и лани на Слънчев бряг сме почти на половина в ресторанта за закуската. Това споделя персонала и се радва, че чисти много по-малко стаи като казват и без това заплата е унизителна както и лани.

69

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни лъжи.Заведението ми на плаж на Слънчака е на 60% за същия период на миналата година. В края на годината го здавам на друг наивник.

68

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да замажете нещо, какво правите - пускате Националната статистика, правите анализ и оценка. И - воала - всичко е точно. Ама се уморихме вече от Национални статистики и не вярваме, защото е видно, че всичко е МАЗАЛО.

67

Психодиспансер

преди 4 години

С приказки от рода ''отличен продукт'' само ще се самозалъгвате докато отрасъла замира. Оценката за качеството на българския туризъм го дават собствените ви граждани, които всеки уикенд задръстват КПП- тата към Гърция. Тези оценки са харакири за този отрасъл, първата стъпка към оздравяването е признанието, че нещата не са наред, после идва лечението.

66

преображене

преди 4 години

- края на лятото и началото на зимата настъпват! Свършено е с морето!

65

Анонимен

преди 4 години

Направо се чудя как има хора които ходят още да си харчат парите по бетономорието или по - точно казано ***! Самите собственици но хотели не спят в хотелите си и не ядат храната си направете си сметка, само чакат да съберат паричките от найвниците и хващат към чужбина!

64

СБОТОМ ЛЯТО

преди 4 години

Началото на края настъпва! Три дни да вали и ще се застуди! Всички ще се разотидот

63

царете на лъжата

преди 4 години

тяхно е царството - черноморско блато!

62

Ф.С.В.

преди 4 години

Плажът в Бургас е пълен с руски бабушки с внучетата си и малко българи от бедните дошли с влака с децата - Като цяло плажът е празен -почти навсякъде е пълен 1/5Бабушките имат апартаменти и пари на хотелиери не дават) Харчат пари основно за храна в магазините -дори и дрехи не си купуват защото тяхните са по хубави спрямо нашите китайски *** в Моловете-Следобяда се разхождат в морската градина и най много да си купят по един сладолед!

61

Анонимен

преди 4 години

До мда,и догодина пакЗащото хоелите са на определни хора.

60

Анонимен

преди 4 години

Собствениците(притежателите) на хотели, в повечето случаи са пълни простаци. Кой не верва да се убеди.

59

мда,и догодина пак

преди 4 години

Това е като оправдание,че почти не плащат данъци ли?Слаб им бил сезона,за да крият приходи!За това хленчат по всички тв-та.Ами то и миналата година така реваха,и предната...Защо ресорното министерство не се заеме със задълженията си и изкраването на този бранш " на светло" вместо клюноносата да я снимат как ходи по плажовете/сигурно събира мидички/...

58

Ф.С.В.

преди 4 години

До Торбалан Хер Флик мисли нови данъци и нова чума по кокошките- засега измисли данъци на тези които берат лапад до пътищата и орехи- скоро ще има глоби и за горски плодове- Който яде малини ще си плаща! Имаше и един- данък кладенец- пак измислен от ГЕРБ- и също така за рибарите имаше колко риба са хванали какъв курс ще правят в морето и т.н Правителството е толкова неспособно и нещастно в икономическото развитие на БГ -че мисли само данъци -все пак още 8 самолета Ф16 ще купуваме )хаха

57

Хаа

преди 4 години

Значи хем има 80000 повече, хем има спад 3%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дъщеря ми беше на слънчака, снощи се върна. Тотален срив, мръсотия и гнус.На кого да вярвам?

56

Анонимен

преди 4 години

До Грухчодай малко инфо за цени.

55

1234

преди 4 години

Ами сложете Донче$$ да отговаря и за това !Той с толкова неща не се справи ,а сега гарантирано и товаще до**р*е ,но пък философски ще обясни колко милиона са усвоени.

54

Трандафор Босев

преди 4 години

Възможно е да е истина това което ни обясняват, но летния сезон, един месец ли продължава?! И да се хвалят и да плачат, всичко е за сметка на т.н. инвеститори в БГ курортите! Аз лично избягвам да ходя в тези гъсто населени "курорти" , така че могат да си се хвалят колкото си искат!

53

Грухчо

преди 4 години

Бях на Созопол - навсякъде е пълно. Не може се паркира. На Поморие също. По платената зони само където ги дават скъпо няма хора. Според мен не е толкова зле.

52

Торбалан

преди 4 години

Днес нищо не пише за хер Бацка?Къде се е покрил ,за да чака да отмине и тази буря?Или е мазал филии с мас от прасе с ачс?