168

А, стига, бе...

преди 4 години

"... ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИ ПАРИ, ПРЕД ТВ-ЕКРАНА..."ХЕХЕХЕЕЕЕ.... Е ЩО САМО НА НЕГОДАВАТ ТОЛКОВА ТЕЛЕВИЗИОННО ВРЕМЕ...??!!!ЩО НА ДРУГИТЕ, .... НЕ?????!!ПЛЮС ТОВА СЛАВИ Е ПЛАГИАТ!ШОУТО БЕШЕ НА ТОДОР Колев!!!СЛАВИ - ПРОСТО ГО ИЗКОПИРА, И ИЗГОНИ Т. КОЛЕВ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА. АЙДЕ, НЕ ПАСЕМЕ ТРЕБВА...!!!!

167

Циник

преди 4 години

НТД... На Теслата Дръжката... Тази нова партия ще направи чудеса... за простия българин..

166

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 161Слави е успял българин и е спечелил парите си с труд пред телевизионния екран. За разлика от парите на политиците, неговите са ясни. Истината е че много хора се страхуват от появата му на политическата сцена и се стремят да го очернят по всякакъв начин.-----------------------------------------------------------------------------------------Сиромахов, ти ли си бре

165

хаха

преди 4 години

А на тази лелка с отминала слава, кой й каза че може да пее. ОСвен това не смятам че това е нейна работа ...

164

Анонимен

преди 4 години

Мъко мъко.....Да се смее ли, да плаче ли човек....

163

Черта

преди 4 години

До - - - - - - - - Кофти квота си направил, шибнах ти погрешно минус, докато се усетя, какво си искал да кажеш.

162

Tangra

преди 4 години

Ми то едно ниво в държавата.Тикви кратуни и мутри, сега вече и чалга мутро певци

161

Бойко

преди 4 години

Кичка правилно му го каза на Слави,но къде е през всичките тези години тази видна родолюбка? За едни приятели питам?!

160

------------

преди 4 години

До АнонименСлави е успял българин и е спечелил парите си с труд пред телевизионния екран. За разлика от парите на политиците, неговите са ясни. Истината е че много хора се страхуват от появата му на политическата сцена и се стремят да го очернят по всякакъв начин.------------------Боже, кой ти го продиктува човек ??? Смешен плач........................

159

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТИ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ УСПЕШНИЯ БЪЛГАРИН- ГОЛА ГЛАВА НА МАСА И ЗАБИТИ ОЧИ В СЦЕНАРИЯ, ТОЙ ПРОСТО СРИЧАШЕ- БЕШЕ ЖАЛЪК.

158

Анонимен

преди 4 години

С КАКВО СЛАВЧО Е ПО КОФТИ ОТ МИТЬО ПИЩОВА, ЧЕ ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРА.

157

ппп

преди 4 години

Решила Кичка Б. да си смени името.В съда я попитали защо, а тя отговорила: " Ми, господин съдия сам разбирате...Кичка, Кичка ...и като се замени първата буква с "П" колко неудобно става!" " Добре, а как искате да се казвате?" - попитал съдиятал. "Кутка, ако може..." казала Кичка Б.

156

Анонимен

преди 4 години

СЛАВИ НЯМА АМБИЦИИ- ГОСПОДАРИТЕ МУ ИМАТ АМБИЦИИ

155

като вожда

преди 4 години

Кичка удари Славчо в десетката!Това което е написала е самата истина!А Слави си е чалгар и такъв ще си остане.Има поговорка,която гласи:Това което е родено да пълзи,никога няма да хвръкне!

154

Анонимен

преди 4 години

Слави е успял българин и е спечелил парите си с труд пред телевизионния екран. За разлика от парите на политиците, неговите са ясни. Истината е че много хора се страхуват от появата му на политическата сцена и се стремят да го очернят по всякакъв начин.

153

антиКИЧ

преди 4 години

Кичето да си пее калимерите у тях си, където и да е това и да се не бърка, нямаме нужда и от нейния безкраен капацитет...

152

Анонимен

преди 4 години

Няма да се учудя, ако му спретнат едно задълбочено разследване дали не е укрил нещо някъде за да го очернят и по този начин дискредитират, в случай, че има опастност да спечели изборите. :)

151

Анонимен

преди 4 години

СЛАВИ Е ЦИНИЧЕН П Р О С Т А К

150

Циник

преди 4 години

Чета "фенньчетата" на "Слави".. глупаво фамилиарничене впрочем...Човек би помислил, че след почти 30 години... Пълни със "спасители на нацията и апостоли".. *** си е взел урок...Не би... Настъпва мoтикaта.. И все с разкървавен нос ходи..Наивитета му щеше да е трогателен (в първите години) сега е само смешен

149

Изнервен

преди 4 години

До 137. Особено се пише с едно н. Първо завърши трети клас и тогава пиши по сайтовете.