245

М, да ...

преди 4 години

Не е ли обида да са на власт вече близо 80 години БКП-та вместо кадърни и можещи българи?--------1.Сттига с тази омраза! 89та кукловодите първото което напрлавиха е да махнат кадърните хора / професионалистите, специалистите/ от държавните предприятия! БКП-махаше БКП! нагнетиха страх и ужас в населението! щом може кадърният да го махнат, то какво остава за останалите, м?2. Слави е явно кадърен по своем ме, но явно да руши а не да гради. той просто прави пари и не му пука как и за чия сметка!

244

Комунягофоб

преди 4 години

Тази кифла да си ходи на шопинга и да изостави мисленето, което явно не е силна страна в нейния случай. Да прави щастлив льотчика е професията ѝ...

243

Ала-Бала

преди 4 години

Кукловодите след провала на т.н. Цар, после подлъгаха хората със спрведливия и добър полицай - Буда и му като противовес сложика лошото и безпардонно ченге Цецо Шлифера. Пълен провал на държавата във всики направления освен във присвояването на средства от европейските фондове. Сега искат да ни предлижат един яалгаджия, който изполваха за оглупяването на населението и то на подрастващата му част - всяка вечер просташки вицове със сексуален привкус и разчитат за него да гласуват тези младежи.

242

Анонимен

преди 4 години

Еехх що Хитлер не подходи малко по умни.Сега нямаше да ги имаме тия ядове.

241

Негласуващ

преди 4 години

Браво Слави. Ще гласувам за теб. Последно съм гласувал за царя и оттогава изобщо не съм гласувал и мислех никога да негласувам.

240

Хахахааааа.

преди 4 години

НЯМА ДА НИ ИЗЛЪЖЕШ ЧАЛГАРЮ!ПОЗНАВАМЕ ТЕ ЧУДЕСНО, ЩО ЗА *** СИ ИКАКВО ЦЕЛИШ.ТИ И БАРЕКОВ СТЕ ОТ ЕДНА СЕЛСКА АЛЧНА ЗА ВЛАСТ ПОРОДА, И ЛИЦЕМЕРНИТЕ ВИ ПРИКАЗКИ НЯМА ДА НИ ИЗПЪРЗАЛЯТ, ЗАЩОТО ТАЗИ ПИЕСА СЕ Е ИГРАЛА ВЕЧЕ.ЗНАЕМ И КАКВО СЛЕДВА!НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРЧЕТО!!!

239

чехлю

преди 4 години

Харесвам Радев. Обаче.Ако си хортуват вечер значи и той мисли като жена си.Слагам му кръста щото интой ще излезе под чехълкомай.

238

Анонимен

преди 4 години

За каква държава бленува Слави каква държава в обединена Европа. Има само марионетки . На общото правителство от велики сили.За да има държава то трябва да е независима иначе е провинция на друга държава.

237

Анонимен

преди 4 години

"Радева за проекта на Слави: Името е обида към всички българи"А не е ли обидно да докараш един европейски народ до просешка тояга г-жа Радева, не е ли жалко и нагло да караш шофьора на държавна служба да нарушава правилата за движение по пътищата за да "кацне" точно пред бутика за рокли??! Не е ли обида да са на власт вече близо 80 години БКП-та вместо кадърни и можещи българи? Вашите обиди, г-жа Радева към българския народ са океан в сравнение с тази на Слави ако въобще е обида. Нагли лайй..

236

Валери

преди 4 години

До 259. Това можеш да го напишеш за почти всяка държава и ще се намерят достатъчно нейни граждани да кажат, че е вярно. Така че, изобщо не си интересен.

235

Хахахааааа.,

преди 4 години

"НЯМАЛО ТАКАВА ДЪРЖАВА"....А, УЧИНДОЛСКИЯ ШУТ, ВЕЧЕ ЕМИГРАНТ ЛИ СЕ ВОДИ..?!!КЪДЕ МУ ДАДОХА ПРАВО ДА ГОВОРИ ВСЯКА ВЕЧЕР ПРОСТОТИЙТЕ, ТЪПИЗМИТЕ И ЦИНИЗМИТЕ СИ??!!!В КОЯ ДЪРЖАВА НАТРУПА ПАРИТЕСИ ЗА ДА ПРАВИ ФОНДАЦИИ В САЩ??!!КОЙ МУ ДАДЕ ПРАВО ВЕЧЕ 30-Г.ДАПЛЮЕ РУГАЕ И РУШИ ДЪРЖАВНОСТТА, У НАС?!!!НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЧНО ТОВА ЦЕЛТА НА НЕГОВОТО ШОУ---ДА НЯМА ДЪРЖАВА, ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ДА БЕЗЧИНСТВА И ТРУПА ПАРИ??!!!КОЙ ИСКАШЕ ДА ⛢ УЧАСТВА ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕДИ ВРЕМЕ С УГОВОРКАТА ЗА 50:50.

234

гвф

преди 4 години

Обида за всички българи е твърдението че, са обидени

233

М, да ...

преди 4 години

Сериозно! държавата не са ли институциите и народа, но точно този народ работи в институциите? Имаме формално институции, формално държава! От тук натам Слави какво ще прави?

232

Анонимен

преди 4 години

Държавносътс трябва.Да охранява границите.Да поддържа силна армия.Да пази вътрешният ред.Да кове справедливи закони И да следи за спазването им.Да събира справедлив данък.Да се грижи да не измре суверена.Да остави хората да работят спокойно.............Кое от всичкото е наред? Питам аз и отговор не искам.

231

Анонимен

преди 4 години

Не се базикайте с Генерал Деси.

230

Анонимен

преди 4 години

Селяните са в екстаз. Готвят им Бареков 2.

229

Дедо

преди 4 години

Няма такава президентша!!!

228

se

преди 4 години

Какво може да се очаква от един клоун.Много си повярва но ще се сгромоляса веднага защото на България и трябват умерени политици а не крайни десни и леви шутове.30 години крадокрация доведоха до тотален отказ от политиката народа ни и той остана без истински родолюбиви политици.Шоумена е само за забавление на народа но не и за сериозна неутрална политика.

227

М, да ...

преди 4 години

До АнонимеНЗащо? Прави каквото може и колкото може?

226

Анонимен

преди 4 години

Радева,душко,скрий са ***.Никой не те е избирал,за да ти слуша простотиите.