139

Анонимен

преди 4 години

"Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети. Съединените щати приветстват решението на българското правителство за поръчката на 8 многоцелеви изтребители F-16, боеприпаси и свързано с тях оборудване и очакват с нетърпение съвместна работа с България по проекта за засилване на дългосрочното си стратегическо партньорство."

138

Анонимен

преди 4 години

Дрогаре, разберете се рухнал ли е комунизЪма, или още е комунизъм който пречи на демокрацията да се развива.

137

Анонимен

преди 4 години

При социализма нямаше джаджи и гаджети, само в кореком, а сега при демокрацията навсякъде в магазините има джаджи и гаджети айфони и смартфони и дриги 4ка и 5ка и 8ка и всякакви джаджи и гаджети да си купуваме и да им се радваме!

136

Анонимен

преди 4 години

Аман от лъжи, все едно живеем на Марс и не виждаме какво става около нас в България.Стотици работещи - т.нар. работещи бедни, особено в провинцията, не могат да си позволят почивка.

135

Анонимен

преди 4 години

Ако някой харесва пионерските лагери през соца, значи или е живял бедно, или не е ходил. Тук-там имаше и специално построени лагери - дървени бараки със спални помещения за 20 деца. Как може да ви харесва да спите в класни стаи в бивше селско училище, да се миете на пробитата на няколко места тръба на двора, да ядете едно и също 14 дни? А да отидеш късно вечер или през нощта до тоалетните на края на лагера?

134

Почивка

преди 4 години

Номер едно в всичко 😀

133

Анонимен

преди 4 години

А вчера руския канал "Царьград", между другото един от най-обективните,съобщи за 12 млрд рубли,"заделени" от държавния бюджет, от група сътрудници на ФСБ! Не става дума за Формация Студио Балкантон,а за федералната служба за безопасност!Велика е Русия,нейния народ,и неговите мечти!А какво са мечти без пари???

132

Анонимен

преди 4 години

Властта в б-я не е сменяна, само типа. Преди е била тирания прикрита зад комунизъм с некомпетентен тиранин, сега е олигархия прикрита зад демокрация. Качествена олигархия е по-добре от качествен комунизъм или демокрация, които са 2 страни на една монета. Проблема е че наследниците на куфарчета с офшорки са много некомпетентни. Хората всъщност искат компетентно управление, не комунизъм или бананов капитализъм. Монако е олигархия, някой да се е оплакал от това? Хонг Конг също. Вижте им туризма.

131

Анонимен

преди 4 години

пааак нагласени статии, да ни убеждавст с бойковите плажуващи в Гърция колко сме се замогнсли. Да , от 150х преди 5 години теьи в Гърция станаха 300х , само че в Бг има още 5,7 милона дето киснат по гьоловете край градове и села...демагогии да убедят гладния че е сит

130

брях

преди 4 години

Статистика-стъкмистика.В тази статистика влизат ли и българите напуснали държавата за повече от 7 дни,за да берат ягоди у Англията например и всички останали летни гастарбайтери и летните студентски бригади до УСА?Щото по нашенското и по гръчкото море се не усеща да има двойно увеличение на българските туристи,за зимъска да не проказваме.

129

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна стъкмистика. Значи в по-богатите от нас Румъния, Хърватия, Унгария не могат да си позволят почивка повече хора, отколкото в България???Какво да коментираме повече?

128

Дедо

преди 4 години

Може би. Но ако извадят от статистиката София, Варна и Пловдив, процентът ще отлети над 60-65!Хеле пък ако направят статистика за Северозападна България, хептен ще се оттече!

127

Отговор

преди 4 години

До ??? 147 Влизаш в процентите ,след като не пиеш уиски и не ядеш сьомга.

126

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 131 Ами комунизма ни отне финансовата основа , върху която да градим капитализма. Капитализъм се гради с пари , а соца ни остави всички бедни. Е имаше и такива с куфарчета и сега искат пак властта.

125

???

преди 4 години

до137ти да видиш От 4 месеца съм към Бюрото по труда и всеки ден съм на плаж. Това влиза ли в тези проценти след като пия бира и ям цаца?

124

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 140 И слава Богу че не стигнахме до комунизъм. Щяхме да ходим със сини дочени дрехи , с петолъчки на челата и да се храним от казана на площада , ако стигне за всички. Абе , ***.

123

Аз

преди 4 години

Капитализъмр социализъмр демокрация са насаждани отвън робства чрез лобисти. Хората все още се чудят кое робство е по-хубаво и красиво Световният управляващ елит е вкарал хората в капана на времето и пространството. кръстоносни походи, орденски структури, Американската революция, революцията във Франция, болшевишката революция в царска Русия, Африкански съюз в сърцето на Европа, Трета световна война. Край.

122

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 127 За какво да ровят в кофите за ***, като там нямаше нищо. И в СК не ровят по кофите. Няма дори кофи.

121

Анонимен

преди 4 години

Комунизъм има само в семейството, семейството е образец за комунистическа система. На държавно ниво не може да има и никога не е имало, хората в едно семейство не могат да се разберат и се карат, какво остава на държавно ниво "от всекиму според способностите, на всекими според потребностите". Комунизмът е само идеал и никой не е обещавал комунизъм в скедващите години както при провала на демокрацията когато обещаваха благоденствие а се стигна до мизерия.

120

Я па ти..

преди 4 години

До Червенотиквеник 133 Ами при 75 лв. заплата колко искаш да бъде цената на бозата и баничката ? То и билетчето беше 6 ст. и пак имаше много гратисчии.Кво да правиш ? Българи.