10

Анонимен

преди 4 години

Тези добри костюмари и европейци дето напълниха ЕС със всякакви *** сa несменеями. най-големият проблем на ЕС са хората от Източна Европа ходещи по тениски имат бради и не се целуват с мъже. Естествено е Слабаков да се чувства не на място сред тоя бордей и Авгиев обор и да иска да го затвори Но тук е нужна хитрост. Жендърскит райхстаг де си бай Гошо да му теглиш един кибрит.

9

Woland

преди 4 години

Слабаков да запита емигрантите дали минават карантина, защото идват от най забутаните кътчета на африка и къде ли не и носят зарази какви ли не. Не чума, ами кой знае какви болести ще напъплят простата европа. Свинската чума не ходела по хората, ами ако мутира ? М ? Тогава ще има сълзи и сополи и гов...на.

8

скучно?

преди 4 години

Той си мислил че ще е интересно. Ха ха ха

7

Анонимен

преди 4 години

да освобождава, що чини там

6

ШибиРиби

преди 4 години

Е тя и Луната не свети ама си стои горката в небето безполезна. Слабака като му е неудобно с обувки да ходи бос... дърветата по му прилягат от стола

5

Анонимен

преди 4 години

Така става като не внимавате за кого гласувате. Слабаков не знае защо е в Страсбург изобщо.

4

Анонимен

преди 4 години

Миличкият той! Какво му дойде до главата! Да изнемогва от скука, докато цял народ се спуква от забавления. Това е то достойният българин - винаги е готов да жертва себе си за Отечеството, което, както всички знаем, много обича.

3

Анонимен

преди 4 години

скучно му било. това да не е черешката на тортата,бе, андрей.или някое друго реалити предаване

2

Анонимен

преди 4 години

Хора, внимавайте, за кого гласувате! Този не е много адекватен.

1

OMG_Lucker

преди 4 години

Тоя па, пак се прави на оригинален. Когато не разбираш нещо- отречи го.