640

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрах защо ББ реши да плати накуп самолетите.Тръгва да пада и това е коз като магистралите,сламка за удавник...

639

"Хейтър"?

преди 4 години

До Анонимен682И кой точно свестен би се появил? Обръщам се само към тъпите, защото интересчиите така или иначе ще гласуват за някой - замислете се какво е нужно, за да направиш партия, да ти се даде подиум, както и телевизионно време, поне за да изглеждаш конкурентен. Помислете какъв човек/партия може да си позволи това и дали има дори и 0,0001% шанс такъв да е свестен!?

638

Анонимен

преди 4 години

Кош с луковата телевизия веднага пусна "изследвания" на приближени агенцийки колко нисък е рейтинга на Слави и колко висок-на Мария Грабиел и компания.Да се спукаш от смях.Правете го малко по-умно,не урбулешката-юруш,тадъф,тадъф..

637

Антидебилист

преди 4 години

До 682 А дано. Не знам дали това ще е Слави обаче. Ще видим, може и да излезе нещо от него, ама ме съмнява.

636

Анонимен

преди 4 години

Герб са пътници. Ако има някой свестен хората ще гласуват за него.

635

Анонимен

преди 4 години

Няма да гласувам за чалгар!Няма да гласувам и за пожарникар!Нито за комунист!То други няма!Еми няма да гласувам изобщо!

634

Антидебилист

преди 4 години

До 676 От трън та на глог. Слави е като Зеленски, ама "една идейчица по - простичък".

633

мъдуров

преди 4 години

Давай пич хората са с тебе. Ама няма да се плашиш както от резултатите на референдума.Чак се покри после и май се зарадва че не го признаха. Бъди мъж .

632

Анонимен

преди 4 години

Когато българите узреят ще разпусната Парламента. Той не носи демокрация, а е временно убежище за платили си за удоволствието хора. Затова от парламента не очаквайте нищо хубаво.

631

hotlips

преди 4 години

слави с теб сме

630

Анонимен

преди 4 години

Страх ги е герберастите. Усещат че краят им е близо и ще се простят с ла пачката.Затова са мобилизирали всичките си форумни тр0лове.

629

Антидебилист

преди 4 години

Слави Трифонов въведе чалго - мутренската култура в България и точно той я популяризира в големи мащаби, като така допринесе за опростяването на народа. Сега иска да внесе чагата и в парламента. Да се надяваме, че като предаването му свърши по - малко ще се промиват мозъците на хора с тази дегенератска култура.

628

К6

преди 4 години

Боже опази сляпо да прогледне

627

Asd

преди 4 години

Аз съм много изненадан, че тоя изобщо някой го гледа...Най-вероятно членува в някой "масонски" клуб...не случайно когато борисов, цацаров и други отидоха при него, той стана толкова смекчен...песните му до една изпокрадени...чалгарска му работа.....ако тоя, волен сидеров и борисов са ви идеал за българи, по-добре се затривайте..

626

Анонимен

преди 4 години

"Трифонов направи равносметка, че когато "Шоуто на Слави" е тръгвало сме били на 33-35 място по свобода на словото, а сега сме на 111-то."Кой ли беше министър-председател когато "Шоуто тръгваше"Май беше един за когото ти плащаха да го плюеш!!!

625

анонимен

преди 4 години

Този филм сме го гледали вече и то, неведнъж! Все чакаме някой нов месия да дойде и да тури ред в държавата! Надявахме се на Иван Костов, на Царя и на Бойко Борисов! Никой от тях не оправда надеждите ни и България е най-бедната държава в ЕС, без промишленост, без туризъм, без земеделие, а сега унищожаваме и животновъдството!Един чалгаджия, едва ли ще е новият месия?!

624

Анонимен

преди 4 години

Да не забрави да включи и Деса Поетеса в проекта,че без нея за къде?Кой ще разсмива публиката?(няма шега)

623

Анонимен

преди 4 години

Браво Слави! Най - напред разчупи тази шуробазинащина тлееща от години. Разкарай половината търтей от разните му институции и ги в карай в производството да изкарват блага. И без това на бизнеса му трябва. Обърни внимание на клоаката наречена съдебна система и на всички затвори въдвори железни закони граничещи с ужаса. Само така ще бъдеш високо уважаван и ще жънеш успехи. Пожелавам ти успех. Ще следя зорко платформата ти и един глас имаш от мен. Успех, Слави!

622

През 2-3

преди 4 години

години кукловодите пръкват по някой нов политически проект, то не беше Яне Янев, то небеше Атака, пък като се изчерпа - Разединени Патриоти, пробваха и с воля, но явно бързо залязва, сега ще пробват и с ТрифоновИ той се изживява като борец за свобода.Всички обаче помним сервилното му поведени, когато миналата година му гостува Б.Б.остави го да си пее песента. Не му зададе и един неудобен въпрос. За сметка на това след това една седмица обясняваше какви въпроси е искал да му зададе

621

Татяна

преди 4 години

Интересно е защо има толкова много коментари. Това е факт.