23

ай сиктир

преди 4 години

В рамките на шегата агнешко може ли или ще стане като вчера когато на един юрист според статията в един сайт проверяващите му конфискували агнето защото ветеринаря се усъмнил, че може да е прасе.

22

Анонимен

преди 4 години

до 22Аре не лъжи, бе леллешшш! Гръцкия домат е дърво , а сочния български го няма там.

21

До чиновник

преди 4 години

Нормалните хора, първо не си врът гагите какво, как и колко, мъкнат другите на почивка. Нали това е демокрацията, всеки да си живее както иска, стига да не пречи на другия. Тези със саламите в случая не пречат на никой. Пречите вие, селски клюкарки, обсъждащи живота на другите. Потомци на безимотни селяни, допъплили в панелните гета. Не сте ли наясно, че сте смешни като кокошки на паша. Бил съм на 5 континента и винаги пътувам с 2 петъла и шише домашна грозданка. Ей така, за кеф.Нека съм селянин

20

ха

преди 4 години

ами тоя в панталона къде да го крием:)))

19

Пловдивчанин

преди 4 години

А всъщност наистина няма лошо някой да си занесе нещо. За себе си не виждам смисъл , при положение че там има много качествена прясна морска храна, която даже е една от причините да ходя там. Даже карам наобратно зехтин и маслини. Но в крайна сметка всеки си планира ваканцията според бюджета. Мутроморските хотелиери вместо да пускат жлъчни коментари кой какво карал в багажника, да си зададат въпроса защо тия неща ги карат към Гърция а не към родното море.

18

Анонимен

преди 4 години

до 13 Чиновник, ако искаш вярвай моя шеф ми е споделял, че е ходил на плаж с хладилна чанта в която жена му е направила сандвичи да си ги ядат двамата на плажа. А оня има поне 2 милиона лева в банката... Вика ми..Ще им ходя аз да им вися на опашка да хапна нещо от капанчетата на петорно високи цени... я си евете майкатаааа.

17

Ахаха

преди 4 години

Ами сега? Отече Аспровалта :-))))

16

Анонимен

преди 4 години

Грък хотелиер кълне друг грък хотелиер:''Да ти дойдат три автобуса българи с хладилни чанти!'':)))Сега истината е,че тяхното свинско и салами са по-вкусни от нашите,а за морската храна да не говорим.Няма кой да си носи от БГ свинско и салам в Гърция.Е винаги има и диви ***,но всеки по принцип предпочита тяхната храна.

15

Анонимен

преди 4 години

Ако гърците спират свинското от бг а ние тука си го ядем това безопасно ли е? Децата могат ли да ядат? Някаква отговорна информация от властите ще има ли????

14

Пловдивчанин

преди 4 години

До гуменгрипенов:Именно, и аз не разбирам кой ги измисля тия глупости и не познавам хора, които мъкнат храна и ракия натам. Като отида в Гърция и една седмица друго освен морска храна не вкусвам. Най-много някой гирос за разнообразие.

13

Анонимен

преди 4 години

до 13 То затова си чиновник- издържа ви цял народ мързеливите заддници и бачкате за 1500 кинта! А когато човек с 800 лева реши да зарадва жената и детето с почивка веднъж в годината в Гърция на море, му се присмивате че сложил храна в багажника.

12

За бунаците под мен:

преди 4 години

Първо, няма нищо лошо да си вземеш любимия колбас и сладък Български домат, когато си на почивка с кола. Няма всяка сутрин за закуска да търча по капанчета и закусвални.Второ, чумата я има и в Балтика, Полша, Румъния и логично поради невзети превантивни мерки, дойде и тук. Няма доказателства, за световна саламопроизводителна конспирация срещу салам народен и сух шпек Перелик. Пазарът ни е прекалено малък за да ве рискува с такива диверсии.Трето, като няма цвинцко, яжте телешко!

11

Пловдивчанин

преди 4 години

Дреме ми за свинското. Отивам другата седмица да хапвам октоподи, калмари, лавраци и всякакви (средиземно)морски обитатели, обилно поляти с узо или рецина. На хейтърите номер 2 и 3 мога да им кажа само много поздрави. Стойте си под празните чадъри по мутроморието и гледайте да не прегреете, че тоя бетон като се напече много лошо става...

10

Анонимен

преди 4 години

до 2 Ти си купувай за 5 евро килото пилешко от Гърция, а аз си пълня хладилната чанта за 4 лева килото пилешко от България 5 кила и ми гледай сеира на барбекю в Гърция к'во го правя, "Рокфелерски" ***. Всички станахте много заможни за изведнъж....само че пред компютъра на приказки.

9

svetlio

преди 4 години

Суджуци може ли?! :D

8

Анонимен

преди 4 години

Да ви имам заглавието. Ами ако искам да си внеса пуешко или пилешко филе ще ме спрат ли на границата???Смешници!

7

Анонимен

преди 4 години

Само селяните ходят със салам на море, но селяните станаха много и покрай ГЕРБ са на мода.

6

Анонимен

преди 4 години

Не можа ли,булгаристанското оВчество да проумее цялата тази добре планирана и целенасочено осъществена операция на западни корпорации,при която се внася(способи,колкото искате) заразата африканска чума,унищожава се изцяло местното производство на свинско месо (при това,забележете,2/3 отсвинското в търговската мрежа е вносно,предимно западно),СЛЕД КОЕТО СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО(не само онази 1/3-та,местно производство,която вече се ликвидира) И НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТОТО!!! ОВЦЕ-Е!

5

Стоян

преди 4 години

След животновъдите на ред са зърнопроизводителите

4

Анонимен

преди 4 години

Хората си имат държава и държавниците им я пазят.За разлика от България!!!!Откакто сме слуги на Краварника сме под черните *** дори!!!!Дано си харчите сребърниците за свещи!!!