72

Анонимен

преди 4 години

На баба ми данните са изтекли! Чакаме телефонните измамници!

71

Хахахахахаха

преди 4 години

Абе изобщо има ли някой на който да не са му изтекли личните данни?Да, има:1. децата до 16 години, които нямат 1 ден трудов стаж, ако е навършил/а 16 г и има дори 1 ден на 4 часа осигуровки в МакДоналдс например е чао2. разни 80-90-100 годишни вампири по селата, които са се пенсионирали преди да основат НАП3. ромове, дето нямат 1 ден трудов стаж през живота си и НАП няма какво да им вземеОстаналите 5 милиона сме прецакани :(Най-прецаканите са с данните в папки GAMON и PAVKOV/QNEQNEV

70

впсд

преди 4 години

a пирaмидата eлана нет

69

Анонимен

преди 4 години

Според мен идеята е била да се редактират и заличат задълженията на определени хора.Изтичането на данни е било с цел да отклони народа от мотивите на хакера, който и да е бил.

68

Анонимен

преди 4 години

След колко време се дава отговор

67

Анонимен

преди 4 години

Дайте си телефонния номер на НАП с ЕГН-то. НАП най-сигурната служба на света, давайте им повече информация за себе си да я пуснат онлайн към света

66

Анонимен

преди 4 години

Пуснах запитване през най-*** "приложение", което съм виждал. Та да питам тоя смс тая седмица ли да го чакам, че нещо ми се бави отговорът.Ако си дал грешен телефон - до като цъфнат налъмите!

65

Анонимен

преди 4 години

И ако са изтекли какво да направим ? Пуснете втори СМС към НАП да ви кажат да се оплачете на арменския поп ? Тия от НАП нормални ли са изобщо се пита в задачата или и те са телефонни измамници.

64

Minuva42

преди 4 години

Да бе... сега и мобилния да ми имат всички.

63

Сик

преди 4 години

Пуснах запитване през най-*** "приложение", което съм виждал. Та да питам тоя смс тая седмица ли да го чакам, че нещо ми се бави отговорът.

62

Анонимен

преди 4 години

аман от дървени философи, като не си давате ЕГН няма да имате информация.Те си мислат, че ги няма в базата данни?? Нали трябва по някакъв начин да се идентифицира изискващият информация!?

61

Доктор

преди 4 години

НАП: По заявка номер .... ИМА неправомерно разкрити лични данни.Даже не са си направили труда да кажат какви данни. Това че има е ясно още като си свалиш базата и я претърсиш. Но трябва ли да правиш reverse на базата за да разбереш точно какво?Интересно ми е колко милиона са дали за това приложение? Залагайте :-)Остава и мобилния ми телефон да изтече защото ползвах това приложение :-)

60

ДО 67

преди 4 години

Приложението на НАП работи добре - не пишете 08 , направо започвайте с 8 - това е кода на Бг и е направен за улеснение , аман от *кажи баба тенкю* .

59

:):)

преди 4 години

аман от дървени философи, като не си давате ЕГН няма да имате информация. Пределно ясно се каза че се пуска към момента само тази опция за да се отговори макс бързо на общ интерес. До месец ще ви дадат пълната информация, е ако сте го заявили

58

Анонимен

преди 4 години

Некадърниците от НАП сега пък да не са решили да издават телефонен указател.Няма система без пропуски! Това трябва да е ясно, като бял ден! За подобно престъпление Кристиян и шефовете му в САЩ щяха да бъдат осъдени на доживотен затвор и да платят разноските на хората по нови документи. Но в България им е широко около вратът!

57

Приложението

преди 4 години

току що ме "уведоми",че телефонният ми номер е невалиден/не съм го написала грешно/..да се смея ли,да плача ли...

56

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа, наистина странно е мълчанието на Башбакана по темата. Нали беше тръгнал да кани това "хакерче" в администрацията. Като разбра, че е търсил данни за него и приятелчетата му и заглъхна.

55

ined

преди 4 години

... ИМА неправомерно разкрити лични данни - сега НАПаджиите за колко да ги съдя?

54

Един

преди 4 години

И моите данни са изтекли. Току що проверих

53

Норге

преди 4 години

Явно аз съм един от малкото късметлии, защото на мен ми показа, че НЯМА изтичане на лични данни за мен.