165

Анонимен

преди 4 години

*** много ИТта тука бе, все паралии ора. Само да ги светна паралиите, че те произвеждат продукт, този продук има нужда от доста неща, не само от еденици и нули. пладформа на която да работи, енергия която да го захрани, материали, от които да се произведат тези неща и потребители. С една дума падането на покупателната способност на населението (са ще ми обяснят че те само за чужбината работят, но и там се случва същото), налага по ниски цени на продукта от там и по-ниски заплати в сектора.

164

Анонимен

преди 4 години

До 179 90 процента от народа работят за под 800 лв

163

Ф.С.В.

преди 4 години

До 176 Ами то и сега ще купим най скъпият компютър в Европа и ще го ползват некъдърниците от ДАНС Кибер сигурност -които един хлапак ги направи за смях,, вече и пред Целият Свят - Източиха данните на всички граждани в Бангладеш !!!

162

Анонимен

преди 4 години

До Сериозен ХотелиерХотела ти за 40 милиона евро а на партиера само 400 лева. Никой няма да дойде. Също и в селското стопанство. Чорбаджия купува трактор за 400 хиляди лева а търси работник за 400 лева.Никой няма да дойде. Остава трактора сам ако може да тръгне.

161

Анонимен

преди 4 години

И какво стана ако си намериш работа за 400 800 лв и накрая ако вземеш пенсия то тя е 132 200 лв или емигираш взимаш номална заплата и пенсия и живееш тук никой не живее

160

Цецо Мен

преди 4 години

Когато Борисов вдига заплатите с 10% следващата година цените скачат с 20%. Пример: тази година само за януари цените скочиха с до 10% средно. Реално всяка година обедняваме, а не обратното.

159

НАТО ВЪН

преди 4 години

отворих си хладилника и видях ,че е празен ,после прочетох една статия в която пишеше ,че ми е пълен и се успокоих!

158

Анонимен

преди 4 години

Народа или работи за 400 600 лв и накрая за 132 200 пенсия или емигрира за номална заплата и пенсия запетайки умишлено не слагам ако заплатите бяха по 3000 4000 лв щях да слагам

157

Анонимен

преди 4 години

Заплатите са екстра. На който не му стигат, да ходи в Западна Европа. При тия смешни цени на самолетните билети е срамота да стоите и да се оплаквате

156

Сериозен Хотелиер

преди 4 години

Търся портиер - цял ден да отваря и затваря вратата и да се усмихва ! Искам мотивация за работа и настроение - заплата 4500 лв !!!! Годишно !!! Униформа изхранване спане в мазето и да мие джиповете ми - допълнителният бонус е -целогодишна постоянна работа с утвърден работодател !!

155

Койчо

преди 4 години

Всички министри депутати и гербаджии имат спестени много пари от заплати.Браво на генерала и доктора боко тиквата който е пък милиардер.

154

Анонимен

преди 4 години

До 160.Значи 3000 лв само на депутати така ли

153

До 164

преди 4 години

Има минимални осигурителни прагове за всяка длъжност, които са смешни и често пъти равни с МРЗ дори за длъжности, заемани от хора с висше образование. Мутрите са се изхитрили да осигуряват на тези прагове, с което практически КРАДАТ парите за осигуровки, които удържат от работниците и служителите си. Затова е голям кеф да има малка МРЗ или да се вие да се махне МРЗ изобщо. Ще е зле за бедните при това положение.

152

Анонимен

преди 4 години

Програмистите с три-шест хиляди лева заплата, а продавачите и портиерите били с чветиристотин хиляди лева.....

151

Анонимен

преди 4 години

До 162 всеки портиер взима толкова само ,че не хиляди колкото и да остоумничиш

150

Анонимен

преди 4 години

В България заплатите се повишават само когато минималната заплата административно се увеличи. Голяма част от хората са на заплата близка до минималната и при всяко увеличение на минималната заплата, техния дял се увеличава. Не знам колко е най-високата заплата в България, но съм убеден, че не е четиристотин хиялди лева и нещо ....

149

До 161

преди 4 години

Написа, цитирам":Освен това МРЗ е 560, той на пълен ден няма как да взима по-малко от това." 560 лв това не е чисто. Това е сума преди да са махнати удръжките за осигуровките.А сега махни удръжките. Колко рече че не може да вземе? А сега да видим- парно 200 лв, ток 200 лв. Останалото като храна и прочие- за тях няма. Хората затова теглят кредити. Затова МРЗ се държи ниска, за да са принудени да теглят кредити. Едни хора правят огромни пари от принудително финансово робство.

148

До 154

преди 4 години

Кажи къде дават тези заплати за портиер и продавач! Веднага напускам хубавата си работа и отивам да работя за четиристотин хиляди лева.

147

Анонимен

преди 4 години

Нито има кой да бачка, нито има кой да му плаща. Всеки е чувал за единични случаи, такива има. Има богати перачи, еволапачи, наркодилъри, полу-мутрите около тях, т.е. васалите, еничарите. Другото са роби. Но скоро ще има друга статистика: В България бачкат най-малко хора, но са на най-големите заплати. Явно това е целта, васала прибира бонуса, българина се спасява, заместват го руснака и евреина. Схемата засега бачка идеално.

146

Анонимен

преди 4 години

*** кажи на някой портиер или касиер дето е на 400 800 лвДобре, ти какви пари би дал на един портиер? 3000+? Освен това МРЗ е 560, той на пълен ден няма как да взима по-малко от това.